Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. február 18. 21:41 - The Cortez

Szexrobotok

A csúcstechnika nagyban megkönnyíti életünket, mindennapjainkat. A szexet meg a mára elavult, haldokló párkapcsolatokat komfortosabbá tévő, élethű szexbotokra ugyan még sokat kell várni, de előbb-utóbb azok is széles körben elterjednek, és alapjaiban fogják átformálni képmutató társadalmunkat.

fembots_with_austin_by_fembotxfurlife_dcmi8ee-pre.jpg

Évekkel ezelőtt a Férfihangon tette közé valaki zseniális megfigyelését, amely valahogy úgy szólt, hogy a nők hatalma a pinájukban rejlik. Ezt persze már korábban is tudtuk, ám a kommentelő hozzátette, hogy ami az ő uralmukat veszélyezteti, az ellen rendszeresen fellázadnak. Példaként megemlítette a pornót (talán a kurvázással együtt), illetve a férfiaknak készült fogamzásgátló tablettát, mint eljövendő ellenséget.

Jobban belegondolva, ez rohadtul így van. Ha egy férfi nem hajlandó a pina előtt leborulni, gürcölni meg áldozatokat hozni érte, mert mondjuk helyette inkább a felnőtt filmeket választja, akkor a nőstények-feministák hisztizni, shaming language-elni kezdenek, a vágy tárgyát nagy erővel démonizálják és akár utcára is képesek vonulni ellene (mint például anno Dworkinék). De ugyanez a helyzet a fizetős szexszel, a MGTOW-val, az önkéntes cölibátussal, valamint a szexrobotokkal, pedig az utóbbiak még el sem terjedtek.

A nőknek időnként jók a megérzéseik, ahogyan most is. Ezért van az, hogy már jó előre paráznak mesterséges úton létrehozott riválisaktól, továbbá emiatt használnak megszégyenítő nyelvezetet gigantikus őrjöngéseik közepette, ha szóba kerülnek. Itt tényleg nem egyszerű hatalomféltésről van szó a háttérben, hanem kőkemény rettegésről + irigységről, mivel pontosan tudják: egy high-tech csaj mellett labdába sem rúghatnak.

A szexbotok élethűek, szépek, továbbá a tervek szerint intelligensek lesznek, tehát a baszáson kívül a kommunikáció terén is meg fogják állni a helyüket. Többféle típusú modellből (kaukázusi, néger, ázsiai, latin stb.) lehet majd választani, ami megint csak hatalmas indulatokat vált ki a nőneműekből, főként a feminácikból. Az egyik leggyakoribb érv, melyet fel szoktak hozni ellenük, az a hazugságra, a megjátszott érzelmekre, a pszichopata attitűdre való hivatkozás. Ezek érthetőek lennének, ha a mai nők nagy része nem lenne egy megrögzött hazudozó, az érzéseiket imitáló, pszichopataként/szocipataként működő manipulátor. Gyakorlatilag bármivel próbálkoznak, mindig 1-1 újabb látványos öngólt rúgnak maguknak, így amikor elfogynak a lapjaik, akkor bevetik végső ütőkártyájukat: a születés-szaporodást témát. Sokáig azonban nem örülhetnek megdönthetetlennek tűnő bebüfögésüknek, ugyanis erre a kérdésre mindig a mesterséges anyaméh a válasz.

Ez utóbbi dolog már valóban nyomasztóan, elvontan, hardcore sci-fisen, mátrixosan, philip k. dickesen hangzik, de hát ez van, idáig jutottunk. Eddig + a szexbotokig vezetett a radikálfeminizmus, a férfigyűlölet, a hipergámia féktelen elszabadulása, a nők tömeges elkurvulása, a félrebaszás kultúrája, a házasság intézményének tönkretétele, az alfáktól származó gyerekek átkúrt bétákkal való felneveltetése, a hamis nemi erőszak-vád virágzása, a MeToo-terror stb. Persze a technika gátlástalan fejlődése is vastagon közrejátszik ebben, viszont ha a jövőben a palik a robotlányokat, a csajok pedig a robotfiúkat választják, akkor az nem a technológiának, hanem a feminizmusnak és a szexuális forradalomnak lesz egy hatalmas kritikája. Állítólag különböző bordélyházakban már most nagyobb igény van a szexbabákra. Érthető, mivel a feljelentgetések, a nemi betegségek, illetve a hivatásos ribancok továbbgazdagításának elkerülése szintén lényeges szempontok, de vajon mi lesz akkor, ha széles körben, megfizethető áron lesznek elérhetőek a szexcyborgok?  

A sok pro után azért néhány kontraérveket sem árt megvizsgálni:

  • Feminácik. A tüntetés, démonizálás mellett, valószínűleg komolyabb támadásokkal, például az Isztambuli Egyezményhez hasonló, álhumánus faszságokkal is fognak próbálkozni. Az sincs kizárva, hogy maguk mellé akarják majd állítani a mesterséges intelligenciát, ami egyértelműen azzal jár, hogy valahogy a férfiak ellen lázítják őket.
  • Műszaki hibák. A gépek rendszeresen elbaszódnak, főleg a high-tech kütyük. A robottechnika még gyerekcipőben jár, de simán elképzelhető, hogy a jövőben ugyanúgy rendszeresen szervizelni kell majd a készülékeket.
  • Balesetveszély. A fentebb említett gebaszokból adódóan, akár komolyabb károkat, balesetek egyaránt okozhatnak. Rosszabb esetben parittyázás közben!
  • Kémkedés. Mint ahogy ma is többféleképpen meg lehet figyelni az embereket, úgy nyilván ez a szexrobotokon keresztül szintén megvalósítható lesz.
  • Öntudatra ébredés. Ez bármikor megtörténhet. Túl hardcore sci-fisen hangzik? A mesterséges intelligencia is!

Kép forrása: itt

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8515480004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyalogbaka 2020.02.18. 22:10:05

Megvárom a bioroidot.
Kedvenc celebed klónozva, egy pici számítógéppel a fejében. WiFi-n mehet a valódi vezérlés a szerveren a pincében.
Előnyök mindamellett amivel a robotkurva jár, + szül, és éjjel kellemesen meleg.
Hátrány: Eszik, és nem kevés áramot is fogyaszt, viszont lesz gyermeked, amit nem visz el magával a ribanc anyja a válóper keretében.
Nem kell aggódni, kína megoldja. Senki nem fog tudni a fejlesztési "nehézségekről", csak a tökéletesített végterméket fogjuk látni. Érdemes lesz a gazdagoknak majd kelet Európába letelepedni, mert nálunk 14 év a beleegyezési korhatár, szóval egy mesterségesen 14 év egyenértékre gyártott bioroid nem számít majd törvényellenesnek. Nem úgy mint a zusában.

Inpius 2020.02.25. 19:29:02

Ahogyan Nemere István mondja: Ha a tudomány lehetővé teszi egy eszköz elkészítését, akkor az az eszköz el is készül.

Szóval már csak várni kell. Attól nem kell tartani, hogy mi lesz, ha a feministák küzdenek ellene, betiltatják az emberek kreatívak. Ha arról van szó, bejön az országba papíron, mint motorblokk, pótkerék, vagy gázkonvektor.

Arr már kíváncsi vagyok, mit fog kezdeni magával az a rengeteg elszállt nő, aki azon kapja magát, hogy senkinek sem kell. Engem sem érdekelne Random Ágika a szokásos női szarságaival, ha ugyanakkor elérhető lenne teszem azt egy kiborg Mia Khalifa mindezek nélkül.

A hátrányokkal egy kicsit bővebben foglalkoznék:

-Feminácik
Az az ember, aki szexrobotot vesz, nem törődik a feminácik véleményével, meg úgy általában a nők véleményével sem. Nem fog törődni azzal, hogy éppen miért hörög néhány szerencsétlen a Kossuth téren. Hogy maguk mellé állítják a mesterséges intelligenciát? Hogyan? Mivel? Ez persze még elméleti kérdés, mivel MI még nem létezik, de egy MI-t nem lehet leszopni, nem lehet neki lábakat szétdobni és gyerekkel se lehet zsarolni. Programozó nőből meg nincs olyan sok.

Műszaki hibák + balesetveszély
Ez mehet akár egybe is, mert erősen összefügg. Igen, előfordulhat ezerféle módon. Konstrukciós hiba, selejtes gyártás, nem megfelelő kezelés, nem megfelelő karbantartás, utólagos berhelés, ésatöbbi ésatöbbi. Lesz egy halom vicces újsághír, mém, egynémely stand-upos majd beépíti a műsorába. Majd lecseng a dolog és a népek megszokják, elfogadják és együtt élnek vele. Akkor kínos, ha az ember az elsők közöt kerül a címlapra egy ilyen balesettel.

(pl. "A szakszerűtlenül átalakított, túlmelegedett szexrobot súlyos égési sérüléseket kozott a használójának. Kattints a továbbra a részletekért" )

Viszont akár új munkakköröket, új munkahelyeket is tud teremteni a rengeteg robot szervizelése, simán el tudok képzelni még új szakmákat-szakágakat is, amik éppen ezen robotoknak köszönhetően jönnek létre.

Kémkedés:
Igen, ez kínos tud lenni. Vagy mégsem annyira? Miről is van szó? Valaki egy alapvetően szexre tervezett eszközzel - szexel. Mintha az lenne a hír, hogy egy lapáttal lapátolnak. Max. akkor lehet problémás, ha a "bort iszik és vizet prédikál" esete áll fenn, pl. szexrobotellenes aktivista + szexrobot kombó esetén.

Öntudatra ébredés
Jelen technológiai fejlettség mellett ez még erősen sci-fi. De ha egyszer bekövetkezik, akkor sem a szexrobotok fognak öntudatra ébredni, inkább valami szuperszámítógép valamelyik kormány valamelyik nagyon-nagyon titkos bázisa mélyén.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.02.26. 01:19:32

@gyalogbaka: Ha egyáltalán tervbe is van ilyen, mégis mennyi idő amíg megvalósul?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.02.26. 01:36:49

@Inpius: Köszi a kommentet, jó gondolatokat írtál.

„Arr már kíváncsi vagyok, mit fog kezdeni magával az a rengeteg elszállt nő, aki azon kapja magát, hogy senkinek sem kell.”

Lesznek robotférfiak is. Így a nők megkaphatják álmaik alfáját, akit majd kedvükre elbétásíthatnak.

„Hogy maguk mellé állítják a mesterséges intelligenciát? Hogyan? Mivel?... Programozó nőből meg nincs olyan sok.”

Jó helyen keresgélsz. Valahogy meghackelik a szoftverüket.

„Viszont akár új munkakköröket, új munkahelyeket is tud teremteni a rengeteg robot szervizelése, simán el tudok képzelni még új szakmákat-szakágakat is, amik éppen ezen robotoknak köszönhetően jönnek létre”

Ez már most meg van. Jelenleg én is robottechnikával foglalkozom.

„Miről is van szó? Valaki egy alapvetően szexre tervezett eszközzel - szexel. Mintha az lenne a hír, hogy egy lapáttal lapátolnak”

Te szívesen szexelnél úgy, hogy közben azt gyanítod figyelnek/lehallgatnak. Ugyanaz lenne a szöveg, mint ami most, csak a fogyasztói szokások felmérése helyett, a szexuális szokásokéra hivatkoznának. Persze vissza is tudnának élni a dolgaiddal, de inkább csak akkor, ha politikus vagy valami nagyon fontos ember vagy.

gyalogbaka 2020.02.26. 01:45:18

Hát... Kell egy akkora mesterséges anyaméh, és mindenféle kiszolgáló szerelvények, amivel ki lehet hordani egy 14 éves egyenértékű ember formájú húsdarabot relatíve rövid időn belül. A dolog nem lehetetlen, mert az elefánt bébi is mekkora. Viszont ebben a burokban még a fejlődés igen korai szakaszában el kell végezni (kikísérletezni) néhány igen csúnya beavatkozást, amire a vásárló a legkevésbé se kíváncsi: a kibernetikus beültetések. Működhetne úgy, hogy eleve egy platina/arany galvanizált agy formájú CPU blokk köré növesztik a fej egységet, így eleve kiküszöbölve az etikai problémákat(legalábbis a sorozatgyártás során, mert mindezt rendesen kikísérletezni... Kína. Leszarják.). Gerincvelőt ránöveszteni az interface rendszerre, és egyedileg feltanítani egy jóféle algoritmussal a mozgását. Akár még a szemek is használhatóak ha a szemfenékre kamerachip kerül. Mirigyeket, mint pl az agyalapi, sejttenyészetból beültetni, stb. A fej mérete, illetve a hőtermelés korlátozza a beépíthető CPU kapacitását, de ez nem gond, mert az AI szimuláció mehet a szerverről, és a bioroid csak WiFi-n kapja a vezérlést, így az áramfogyasztás is kisebb. Áramfogyaztás: Kis méretű akku+1 nagyon pici létfenntartó aldurino/raspbery modul 4 napri légzés fenntartására áramkimaradás esetére. Fő tápellátás a lakótér körül kihúzott dróthurok, ami nagyfrekis trafóként csatlakozik a bioroidba épített dróthurkokhoz, folyamatosan töltve. Ha a lakást elhagyja, akkor dróthurok a ruhában + hátizsák tápegység.

Fentebb kommentelték:
"Ha a tudomány lehetővé teszi egy eszköz elkészítését, akkor az az eszköz el is készül."
Mennyi idő mire tömeggyártásba megy? Nemtom. Genetika. Nem értek hozzá.
Klónozás meg gyorsított növekedés, stb. Alapkutatás kell. Meg Qrva sok péz.
Megvalósítható? meg hát. De mennyi idő és pénz? szakértői vélemény kéne.
Kereslet lenne rá.
Ha nem kerülne 10 milla jó magyar forintnál többe, én már rendelném is.

Hemi12 2020.07.30. 13:34:56

@gyalogbaka:
De ha már félig szerves, félig szervetlen, akkor nem lenne egyszerűbb egy rendes nőt legyártani kisebb változtatásokkal?
Persze etikai kérdéseket vetne fel, de... és?
Már a párok bizonyos helyeken megválaszthatják a gyerekük szemszínét és hasonlókat.
Génmódosítással olyan agyat lehetne bele tenni, amilyet csak akarsz, és sokkal egyszerűbb, olcsóbb, és önjavító.
Esélyesnek tartom, hogy a jövőben a számítógépek is szervesek lesznek.
Ha belegondolunk, hogy egy agyat növeszteni mennyivel olcsóbb, és milyen nagy a kapacitása a méretéhez képest...
Persze ezt pláne elleneznék a femik.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása