Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. január 31. 02:40 - The Cortez

Kritika: Én, a szexmániás

Itt az ideje, hogy megvizsgáljuk az utóbbi évek egy leghitványabb botránykönyvét.

b1056727.JPG

A Szepesi Niki névre hallgató, bukott sportolóból lett bulvárceleb úgy néz ki, mint egy rakás szar. Bővebben: egy teljesen aránytalan, bálnaalkatú (vízben még hangsúlyosabb a párhuzam), a fejénél 5-ször nagyobb vállakkal és undorító, transzvesztitás arccal rendelkező, idétlenül vihogó antinő, aki nőiességet értelemszerűen még csak nyomokban sem tartalmaz. Miért fontos mindez? Azért, mert a kicsit sem vonzó kinézete ellenére van pofája 2 oldalanként felszopkodnia önmagát, azt hazudni, hogy jól meg sportosan néz ki, ráadásként nem szégyell másokat leugatni a moslék testével. Ilyen ocsmány külső mellett valószínűleg kamu az egész könyv. Senki nem hiheti komolyan, hogy a szilikonos picsákkal (akiket ő is megemlít) körülvett alfák, pont őt vitték haza a bulikból. Ahogy azt sem, hogy a latinos csajjal együtt lévő csávó, tényleg ezt a furcsa entitást bámulta a repülőn. Éppen az efféle műmájerkedő szövegekre szokták mondani, hogy „álmodik a nyomor”.
Szánalmas történetei ha igazak, ha nem, az írónőnek csúfolt celeb kiválóan reprezentálja a modern nőstények kábé 90%-át, vagyis a züllött, alkoholista/drogos, agyhalottként viselkedő, ribanc barátnőkkel szégyentelenkedő, szexuális zaklató, gold digger, felszínes, összevissza baszó, kapcsolataiban félrekúró, megrögzött hazudozó, szociopata, ganéj party kurvákat. Szennyművében a femináci lózungoktól sem riad vissza, ugyanis más faszkörhintás retkekhez hasonlóan, van képe a férfiakat hibáztatni saját ringyóságáért. A csapongó, ismétlésekkel televágott hisztikönyvet azért írta, hogy fényezhesse önnön picsáját, másokat névvel együtt/név nélkül lejárathasson, illetve különböző családokat tönkrebasszhasson. Mindennek tetejébe, a többi nőt is kurválkodásra szólítja fel ez az alacsony értékű, gusztustalan véglény. A faszméret kérdésben sem tud dűlőre jutni: egyszer azt állítja sajnálja emiatt a palikat, máskor leszarja a nagyságot, de a következő lapon már gigantikus falloszokról ábrándozik. Itt fontos megjegyezni, hogy amorfunk 172 cm magassággal van megáldva, tehát a kilométer hosszú pinájával akarja megmondani mekkorának kell lennie egy ideális fasznak. 
A minimális számú érdemei közé tartozik a párkapcsolatok-házasságok bukásának, a külföldre utazó csajok félrebaszásának, valamint a mai nőneműek tömeges elkurvulásának papírra vetése. Bármekkora trágya is a műve, nem lenne rossz, ha mindegyik ribanc írna egy ilyen regényt, mert akkor mindenki tudhatná, hogy kikkel áll szemben, másfelől viszont ezzel lejáratnák-megaláznák a famíliájukat, mint ahogy ez a féreg is tette. Megérdemelte az összes szart, amit büntetésül a pofájába kapott. Hiába tiltotta le az anyját + a nagyanyját  firkálmánya elolvasásától, egy ország előtt szégyenítette meg őket. A muttert egyébként nem kell sajnálni, mivel jóváhagyta lánya kurválkodását, ám a nagymutter valószínűleg nem tehet semmiről – az őt ért támadásokat a hálátlan, hulladék unokájának köszönheti.
A szintén 2013-ban megjelent 2. könyve már tényleg kamu, és az is biztos, hogy valaki mással csináltatta. A tehetségtelen kókler mostanában gyerekekkel foglalkozik... Nem ez az első eset, hogy óvodások közelébe engednek radikálfeministákat vagy retardált luvnyákat, miközben a férfiakat módszeresen kirekesztik, elüldözik erről a területről. A rossz életű nőszemélyek száműzése a kölykök mellől, továbbá a gyermekeik lelkét potenciálisan megnyomorító kurvák sterilizáltatása, a jövő egyik legfontosabb társadalmi ügye kéne, hogy legyen, Szepesi példáját simán fel lehet használni, ugyanis 2, állítólag önéletrajzi botránykönyv után, melyekben a züllöttségéről, primitívségéről, szociopátiájáról meg a faszkörhintázásáról tesz vallomást, önző módon volt pofája gyereket szülni magának + a manginájának.

1/10



Kép forrása: itt

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr515440336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maddness69 2020.02.01. 00:09:42

"...kiválóan reprezentálja a modern nőstények kábé 90%-át, vagyis a züllött, alkoholista/drogos, agyhalottként viselkedő, ribanc barátnőkkel szégyentelenkedő, szexuális zaklató, gold digger, felszínes, összevissza baszó, kapcsolataiban félrekúró, megrögzött hazudozó, szociopata, ganéj party kurvákat."

Tűpontos. Már ezért megéri olvasni a blogot. Köszönöm.

Szubrina 2020.03.05. 01:25:15

Nem vagyunk egy kicsit túlságosan is kegyetlenek? Egyébként én duci vagyok, aztán olyan faszik kívánnak, akikről senki se gondolná, simán el tudom képzelni, h Nikiben van valami, ami bizony vonzza a férfiakat hozzá. Annyira azért nem amorf sztem.
Mivel ismerem a saját pédáimat, én teljesen meg tudom érteni az ő életét.
Kicsit szeretetkurvulunk, mert ugye máshogy nem kapunk...de ezért elítélni minket, miért nem azokat, akik csak ennyit képesek adni nekünk, a férfiak?

Szubrina 2020.03.05. 01:26:22

Ja, amúgy nagyon aktuális, így 7 év távlatából...Egy nimfomániás naplója, az amit egyszerűen imádok...hangoskönyvben szoktam hallgatni...Pikali Gerda roppant szexi hangján.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.05. 18:14:18

@Szubrina: „Nem vagyunk egy kicsit túlságosan is kegyetlenek?”

De, Niki barátnőd az. Olvasd el a könyvét!

Itt nem a kövérségről van szó. Benne semmi nőiesség nincsen. Dehogynem amorf. A feje is sok mindent elárul.

„Kicsit szeretetkurvulunk”

Ő ilyet sehol nem csinált. Sóval te is kurva vagy/voltál. Sejtettem.

„mert ugye máshogy nem kapunk”

Ez még mindig rohadt szánalmas önfelmentés. Főleg úgy, hogy a magas elvárásaidnak köszönhetően nem kapsz.

„de ezért elítélni minket, miért nem azokat, akik csak ennyit képesek adni nekünk, a férfiak? ”
Muszáj minden primitívségedbe belekeverned a férfiakat? Hogy jönnek ők ide? Itt csak ti nem bírtok többet adni a puszta baszásnál.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.05. 18:16:22

És nem szabad írni róla, mert nem aktuális? Észak és Délről sem szabad kritikát írni?

„Egy nimfomániás naplója, az amit egyszerűen imádok...hangoskönyvben szoktam hallgatni”

Hallottam, és a filmről is írtam.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.09. 22:34:30

@Szubrina: Nem úgy volt nem jössz ide? A film címével. Itt van az oldalon.

Szubrina 2020.03.10. 00:06:45

@The Cortez: De igen úgy volt, de te is odajöttél és unatkoztam is...illetve jó lenne megérteni téged, h miből fakad benned ez az egész, amiért ugyanolyan sündisznó vagy, mint pl. én.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.10. 01:01:15

@Szubrina: Én nem ígértem semmit. Unatkozol és felnézel? Mondtam, hogy magadból indulsz ki a visszajárás témával.

Szóval szerelmet vallasz? :D Van némi hasonlóság, de nem vagyunk egyformák.

Szubrina 2020.03.10. 01:06:24

@The Cortez: Nem vallottam szerelmet, de kevdesebb hangnemben kommenteltem (ma ilyen kedvem volt), kivi voltam feltűnik-e és, h h reagálsz rá:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.10. 01:47:21

@Szubrina: Ezzel már múltkor is próbálkoztál :D

Szubrina 2020.03.10. 01:51:34

@The Cortez: Eddig nem és ez sem próbálkozás.
Annyira kis hülye vagy, miért veszel mindent támadásnak, meg hátsó szándéknak.
Ilyen kedvem volt, így írtam és aztán vártam a reakciódat igen, de nem volt előre megfontolt szándék...
Különben már rég aludnom kéne, szóval ne írj, mert akkor nem bírom ki, h ne válaszoljak!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.10. 12:36:18

@Szubrina: Egyszer már írtál normálisan. Nem vettem támadásnak.

Szubrina 2020.03.10. 16:45:44

Az csak és kizárólag véletlen lehetett, nem volt szándékos, gyere vissza boxolni!:D
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása