Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. január 10. 19:34 - The Cortez

Kritika: Londoni pálya

Botrányokkal övezett, elcseszett neo-noir, ami olyan, mintha inkább a paródiája akarna lenni a műfajnak.

p_66935_ddbxwtue.jpg

Az alapsztori misztikus és érdekes, de végül nem tudtak belőle értelmes filmet kerekíteni az alkotók. Tele van pakolva noir-klisékkel, a történetmesélés szar, a rendezés vállalhatatlan, a színészi játék pedig kritikán aluli (egyedül Billy Bob Thornton tett le valami értékelhetőt az asztalra). Állítólag azért lett ennyire fos a végeredmény, mert a producerek több jelenetet kivágtak + újakat felvettek a direktor tudta nélkül. Az ügy feljelentésig fajult, viszont nem ez volt az egyetlen botrány, mivel az egész stáb orrba-szájba perelgette egymást, így természetesen a másodállásban vádaskodásból élő női főszereplő, Amber Heard sem maradhatott ki a buliból.
Amikor egy színésznő túl hitelesen játssza a femme fatale-t, akkor azt szoktam mondani: „csak remélhetjük, hogy nem ilyen a Valóságban”. Ennél a alkotásnál azonban az a bizarr helyzet állt elő, hogy egy percet sem kellett gondolkodnom a dolgon, ugyanis aki ismeri Heardnek az exférjével, a moziban szintén szereplő Johnny Deppel folytatott balhéját, az pontosan tudja, vagy legalábbis sejti mekkora MeToo-hercegnőcske a csaj. A filmben látható ribanckarakter nem tehetett sok jót a súlyosabbnál súlyosabb állításainak, mert az a céljának elérése érdekében összevissza hazudozik- manipulál- és baszik, valamint szándékosan, egyben gondosan megtervezetten tönkreteszi az őt körüllihegő balfék férfiakat. Ezzel a sztori egyébként kiválóan bemutatja a gátlástalan, szociopata-pszichopata kurvákat, ráadásul tükröt tart a naiv blue pillerek meg a nyálcsorgató manginák elé is.
Kizárólag az utóbb taglaltak számítanak a félresikerült, amatőr módon elvont fércmű erősségeinek.

3/10

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7615402656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása