Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2020. január 04. 00:36 - The Cortez

Válasz Frederick/Pash Cutter okoskodására

Ez nem a szokásos nyílt válaszlevél lesz, de attól még reakció + egy kis magyarázat a mostanában Frederick2 néven tevékenykedő Pash Cutter szilveszteri okfejtésére.

fuck_off_by_traenen.jpg

Aki pár évvel ezelőtt olvasgatta a Férfihangot, annak ismerősen csenghet Pash Cutter neve. Rengeteg hozzászólással, illetve néhány cikkel gazdagította az oldalt, szerkesztője volt a ma már nem létező Boszorkányvadász című blognak, ráadásul mindezek mellett, hosszú idők óta egészen napjainkig, postásként is tevékenykedik. Na nem a Magyar Posta Zrt.-nél, hanem Deansdale szektáján belül, ugyanis ő az, aki reggeltől estig árgus szemekkel figyeli az internetet, hátha valaki rosszat mer mondani a Vezérre, majd ha ez megtörténik, akkor őrült módjára hozzászalad, hogy az tőle első kézből kapja meg a hírt. Így történt ez nem sokkal azután is, amikor megjelent a Férfihang 10 legkártékonyabb személye nevezetű poszt. Várható volt, pont mint az írásért járó morgás + bokaharapdálás. Nézzük milyen sületlenségeket hordott össze a küldemény átadását követően, az említett Top 10-es listáról kimaradt blogger!



„Úgy vettem észre, Cortez-nél az számít blue pill-nek, aki törekszik egy normális párkapcsolatra (élettársi kapcsolatra vagy házasságra.”

Ha egy férfi úgy törekszik egy normális kapcsolatra, hogy meg vannak hozzá a Red Pill alapjai, tisztában van a női ösztönökkel és nem éri be minden útjába kerülő szarral csak azért, hogy legyen valakije, akkor mindjárt nem tartom akkora blue pillernek az illetőt.


És az a red pill, aki pornót néz, és kurvázik.”


A pornó jó alternatíva lehet egy 3-as szinten lévő MGTOW-nak, de jobb vele vigyázni, mert függőséget okoz, ráadásul durván át tudja rendezni az agyat. Arról írtam, hogy hasznos casting videókat nézni, főként az olyan embereknek, akik stabil párkapcsolatra vágynak...  A kurvázás már egy jóval red pillebb dolog. MGTOW-kak tökéletes, viszont összességében az sem nagy szám.


„Mindig ámulok és bámulok, mennyire félremagyarázzák az MGTOW-ot egyesek.”

Én is. Eldobtam az agyamat, amikor Pash VT nevű haverja ezzel próbálkozott.


„Az MGTOW része az önfejlesztés”

Lehet a MGTOW-é is, de ez inkább a Red Pill része.


„Azért látok az Inceleknél viszonylag sikeres próbálkozásokat is. Ott van Hunn, egy kommentelő a Férfihangon.”

Hunn annyiszor írt kéretlenül a saját incelségéről, hogy ezzel megkérdőjelezhetővé tette állításainak valódiságát.


„Vagyis lehet mondani olyan példákat is, akik igyekeznek megmaradni Incel-nek (Cortez)”

A Belvedere által Poetsch Cutternek (ejtsd: Pöcs Kátter) is nevezett szerző, sokáig az arcát és nevét vállalva tevékenykedett a férfiszférában. Aki látta a fotóját az pontosan tudja, hogy emberünk simán az incelség reklámarca lehetne. Tehát jelenleg olyan érzésem van, mint amikor a 160 kilós pali/csaj kövérezik másokat. De ezen kívül sem nagyon értem az incelezés okát. A kurvázás miatt? Pash nem egyszer a kurvázás intézményét reklámozta az interneten. Ez most hirtelen felháborító, elítélendő dolog lett? Ráadásul rendszeresen a saját perverziói elfogadásáért küzdött szavak szintjén, valamint képfeltöltések formájában. Szóval igencsak úgy tűnik, hogy a bagoly vs. veréb esete áll fent már megint.

Mit mond egy feminista, hogy ha egy férfi minimális nőkritikát, slut shaminget mer alkalmazni, esetleg a női ösztönökről értekezni? Általában 3 dolgot: nőgyűlölő, szexista, incel. Mit mond egy kamu antifeminista (pl: Deansdale), ha egy valódi antifeminista minimális nőkritikát, slut shaminget mer alkalmazni, esetleg a női ösztönökről értekezni? Általában 3 dolgot: nőgyűlölő, szexista, incel. Annyi a különbség, hogy utóbbiak a feminácikat megszégyenítő módon rikácsolják ezeket a varázsszavakat. Persze maguknak megengedik az említett témákat. Ha ők teszik, akkor az mindjárt nem nőellenesség, hanem kizárólag. „a női nem sötét oldalának bemutatása”. Erre egyébként azért van szükségük az uraknak, hogy ne tűnjenek még nagyobb mangináknak.

Pash írt már cikket a ribancokról, sőt a munkahelyi kurvákról is. Ezek egész faszályos művek voltak, ugyanazokról az igazságokról szóltak modoros stílusban, mint amikről jó pár red pillerrel együtt magyarázunk már ki tudja mióta. Frederick a radikálfeminista, egyben neoprimitív felfogása szerint ezen posztokért, saját magát szintén incelnek, nőgyűlölőnek meg szexistának kéne neveznie, ám érdekes módon, eddig valahogy egyiket sem vallotta be a nagyközönség előtt.


„De ősi keresztény bölcsesség, hogy gyűlölettel és haraggal nem találja meg a harmóniát önmagával, környezetével és Istennel.”

A végére természetesen egy kis vallási fanatikus okoskodást is sikerült biggyeszteni. Pash mindig, mindenhol felvállalta meggyőződését, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy nem Istenhez és nem Jézus Krisztushoz imádkozik, hanem sajnos Deansdale-hez, a hazai kamu antifeminizmus főpapjához.



Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr215386140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása