Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. december 21. 20:30 - The Cortez

A Férfihang 10 legjelentősebb személye

Tisztán emlékszem 2010 első hajnalára, pedig eddigi életem során, akkor voltam berúgva talán a legjobban. A lényeg az, hogy szinte most kezdődött az évtized, és mire észbe kaptunk, már 2019 vége lett. Persze sok minden történt ez idő alatt, többek között 2011-ben elindult a Férfihang, aminek rengeteg jót és rosszat köszönhet a hazai férfiszféra. Az idei év végén ezúttal dupla toplista érkezik, ráadásul mind a 2 a Hangról fog szólni. Először az oldal első 9 évének 10 legfontosabb személyét gyűjtjük össze.
546713_287573771325109_1496531893_n.jpg

10. DennisVT

Igaz, mára már ő is eladta magát a másik oldalnak, viszont rengeteg, valóban tanulságos Red Pill-sztori fordítását köszönhetik nekik az olvasók

9. George Herceg

A Férfiszemmel című oldal szerkesztője, párkapcsolat és házasság témában utazik, a fején egy stílusos Red Pill-szemüveggel. Tavaly az A legjobb párkapcsolati blog versenyen, a 20 legkiválóbb közé választották a lapjával együtt, ami egy femináci óbégatókkal fertőzött országban, igencsak komoly eredménynek számít.

8. Don Qujon

Laza, vagány, gyakran humoros stílusban írt csajozásról, Red Pillről, PUA-ról. Többek között olyan zseniális műveket köszönhetünk neki, mint a Ribancok, a Hipergámia vagy a Miért vagy 25 évesen is szűz?  Egy időben a Hang egyik legnépszerűbb szerzője volt, és a mai napig sokan hiányolják az oldalról.

7. Huffnágel Pista

Őt talán senkinek nem kell bemutatni. Egyedi, ironikus stílus, őrült témák, tudattágítás, fordítások, antifeminizmus, MRA, nőkritika, slut shaming, Red Pill és MGTOW minden mennyiségben. A Férfihangra beküldött/az oldaláról átvett cikkei közül, a Mi a fene az a MGTOW? a legjelentősebb. Ezzel az írásával nemcsak egy egész országgal ismertette meg a furcsa mozaikszót, hanem rengeteg férfi számára tette szimpatikus + menő életformává.


6. Borisz


Irodalmi igénnyel megírt, gyakran ironikus hangvételű szerzemények jellemzik munkásságát. Nem áll tőle távol a Red Pill vs Blue Pill-téma, valamint a különböző társadalmi folyamatok sajátos elemzése.

5. Alter Ego

A Férfihang valóban férfipári főszerkesztője. A vezetőségen belül ő volt az egyetlen, aki ténylegesen komolyan vette az egész antifeminizmust. Érdekes témaválasztásainak, igényes posztjainak, színvonalas vitakultúrájának, valamint a fejlett érvtechnikáinak köszönhetően vált elismert cikkíróvá. Pár éve még higgadtabb hangnemben kommunikált mind a műveiben, mind a kommentjeiben, ám az utóbbi időben radikálisabb stílusba csapott át, vélhetően az oldalon történt változások, a szerkesztőség feminista-mangina árulói, illetve az őt ért, gyakori trolltámadások végett. 

4. Brandon

Ő volt az egyik legkiválóbb, egyben legszórakoztatóbb kommentelő. Nőkritikával meg slut shaminggel fűszerezett hozzászólásait olvasva, 2 dolgot tudott csinálni a valódi antifeminista-red piller-MGTOW ember: hol egyetértőn bólogatni, hol pedig hangosan röhögni. Természetesen a Hang vezetőségének femináci-mangina része nem tűrte el sem az igazságot, sem azt a stílust, amelyet Bandon megmerészelt ütni, így rendszeresen moderálták +  sokszor kibaszták. Végül vagy kapott egy IP-bant, vagy ő maga unta meg az oldalon burjánzó, férfiellenes véleménydiktatúrát.

3. Belvedere

A weblap történetének talán legtöbbet vitatott figurája. Radikális antifeministaként húsba vágóan őszinte, illetve kegyetlenül tabudöntögető cikkeket írt (egyik legkomolyabb munkája a Megszégyenítő verbális erőszakot alkalmaznak a nők az udvarlás során?), amit persze nem bírt elviselni az oldal szerkesztőségének femináci-mangina része, ezért megszégyenítették, lenőgyűlölőzték, végül pedig száműzték. Saját blogot alapított, amelyet pár nap elteltével megszüntetett. Néhányszor még bosszúból visszatért a Hangra, aztán a vezetőség úgy ráijesztett, hogy elnézést kérve, sok hónapra felszívódott. Később ismét visszajött, majd továbbra is parázva az utolsó balhéja miatt, visszafogott stílusban halál unalmas cikkeket írogatott, valamint többször benyalt az egykori üldözőinek. Tavaly visszatalált önmagához és higgadtan, de a régi szellemben, Berengar néven publikált a site-on. Az első kibaszásával kezdődött a Férfihang sötét korszaka, emellett ő volt a katalizátora a pár éve induló, hazai MGTOW-oldalaknak.

2. Richter András

Egy darabig a Hang főszerkesztője/főszerkesztő-helyettese. Amikor épp nem vagány, odabaszós, tabudöntögető cikkeket írt a nőkről, a kurvákról, a manginákról, a radikálfeminizmusról, a MeToo-terrorról vagy a neoprimitivizmusról, akkor megpróbálta összerántani a magyar férfiszférát, ezzel együtt gatyába rázni az egész antifeminista mozgalmat. Lelépésével egy szegényebb hely lett az oldal, de szerencsére még mind a 28 műve elérhető az adatlapján.


1. Wastrel


Róla és a hazai manoszféráért tett tevékenységéről, felesleges bármit is mesélni. Bőven elég, ha csak annyit írok: Bevezetés a piros pirulába 1-9.



Tehát az indulástól számítva, 2019 végéig bezárólag, ők tették le a legtöbbet arra a bizonyos asztalra. De sajnos jó nem létezik rossz nélkül, így a 2 ünnep között érkezik a Férfihang 10 leghitványabb személye!

 
Kép forrása: itt

18 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8415360352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2019.12.21. 22:27:05

Ahhoz képest, hogy azért léptem le a Hangról, mert undorítóan egysíkúan nőgyűlölő lett, te itt élteted azokat, akik ezért a legtöbbet tettek.
Aki nem full PUA vagy MGTOW, az rögtön mangina lesz, igaz? Az a baj, hogy ahogy a mostani Hang és a te oldalad se jobb, mint egy Gumiszoba vagy egy Nőkert. Undorító nőgyűlölő mocsok, amit sajnos joggal mutogatnak a feminácik. Vagy harcoljatok sokkal keményebben, legyetek ti is annyira mainstreamek, mint ők, vagy fogjátok vissza, és azzal bizonyítsatok, hogy mi férfiak különbek vagyunk.
Mert ez így szégyen. Néha feljövök, mert lehet röhögni a cikkeiden, de valójában tudom, hogy szánalmas nőgyűlölet van a háttérben. Sajnálom.
Kíváncsi vagyok a másik listára, ahol gondolom pl. Deansdale előkelő helyen fog szerepelni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.12.21. 22:47:08

@Tzimisce: „mert undorítóan egysíkúan nőgyűlölő lett, te itt élteted azokat, akik ezért a legtöbbet tettek.”

Nem volt nőgyűlölő, feminista viszont igen. Gondolom te is Belvedere miatt menekültél el.

„Aki nem full PUA vagy MGTOW, az rögtön mangina lesz, igaz?”

Közel sem. Alter sem full PUA, főleg nem MGTOW.

„Az a baj, hogy ahogy a mostani Hang és a te oldalad se jobb, mint egy Gumiszoba vagy egy Nőkert.”

Általában ezt szokták mondani a kamu antifeministák. Ügyes vagy! A 3 éve nem frissült, eleve nem túl érdekes blogoddal meg inkább ne mocskolj semmit.

„Néha feljövök, mert lehet röhögni a cikkeiden, de valójában tudom, hogy szánalmas nőgyűlölet van a háttérben.”

Örülök, hogy már gondolatolvasni is tudtok. Ha ez így lenne, akkor te is nőgyűlölő lennél, mivel röhögsz a cikkeken. Én is sajnálom, mert pont olyan buta vagy, mint az emlegetett Deansdale haverod: ha ő kritizálja a nőket, az csak a „női nem sötét oldaláról való értekezés”, ám ha mást teszi meg ugyanezt, akkor az beteges nőgyűlölet.

Maddness69 2019.12.21. 23:58:41

Huffnágel Pista merre vagy!!!??

Sutcepser 2019.12.22. 15:07:15

negatív előjellel, mint több helyre kommentelők között ne felejtsük el Aurelius Respectus nevű antilibsi- és feministának tűnő ultramangina nicket, mely csak azért, hogy benyaljon egy olyan picsának akit élőben sem ismer, viszont online mindig jópofozik neki évek óta (a nő meg megveti ezen örök szűzt) – szóval hátbaszúrt jó pár fickót, csak azért hátha figyelmet kap az őt megvető nőtől.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.12.22. 15:55:31

@Captain Admin: Ezt már ott is leírtad. Egyébként meg hülyeség, mert sok helyen beszédtéma a Hang.

„az ő írásaik is az erősen megkeseredett és balfasz mentalitású, nőgyűlölő Alter cenzúráján keresztül jutnak el az olvasókhoz.”

Te inkább ne beszélj cenzúráról, amikor te is más emberek kitiltásáért kampányolgatsz! Megint bebizonyítottad, hogy a balfasz mentalitás emlegetése, az önmagadból való kiindulás eredménye :)

„ezért hagyták el az oldalt olyanok egymás után, akik valódi, hasznos és tapasztalatokon alapuló tudást adhattak volna át az olvasóknak”

Őket kitiltották, de ne zavarjon!

„A nőgyűlölet nem egyenlő a férfi érdekek képviseletével.”

Nincs ott nőgyűlölet, de ha igen, akkor te is nőgyűlölő vagy, mivel tőlük sokkal szélsőségesebb nőkritikát tolsz.

„Vélemenyem szerint aki rendszeresen pinához jut, az már rég nem publikál a férfihangon. ”

Persze, mivel onnan is kibasztak téged, előtte meg nem jelentették meg a cikkedet. :D Érdekes módon, amikor ott okoskodtál, akkor eszedbe sem jutott a pinahiány.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.12.22. 15:59:22

@Sutcepser: Aurelison elgondolkodtam, mert lenne helye a jövő heti listában. Igen, ő jelenleg az Indexen szokott nyalni egy számára ismeretlen picsának.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2019.12.29. 14:08:34

"Általában ezt szokták mondani a kamu antifeministák. Ügyes vagy! A 3 éve nem frissült, eleve nem túl érdekes blogoddal meg inkább ne mocskolj semmit."
Ez az érved? Várj, az iwiw profilom se frissült 20 éve, akkor emiatt se szóljak?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.12.29. 16:07:42

@Tzimisce: Volt ott több érv is. Neme gy mondatot kéne kiragadni.

Szaréliusz Incelus 2021.05.10. 14:14:46

hova tünt a "A Férfihang 10 legkártékonyabb személye" c. poszt?

Szaréliusz Incelus 2021.05.12. 09:57:20

@The Cortez: azt lehet tudni, hogy ki, mely nick töröltette, vagy a rendszer szólt?
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása