Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. december 20. 00:00 - The Cortez

Ajánló: Confessions of a Brazilian Call Girl

Eredeti cím: Bruna Surfistinha
Stílus: Életrajzi, Erotikus, Dráma
Nemzet: Brazil
Év: 2011

mv5bmjy1ntmznzkwm15bml5banbnxkftztcwndm0mtgwoa_v1_sy1000_cr0_0_660_1000_al.jpg

Egy Raquel Pacheco nevű brazil kurva életrajzi regényéből (The Scorpion's Sweet Venom: The Diary of a Brazilian Call Girl) készült kurvadráma, ami műfaján belül az Egy nimfomán nő naplója című filmre hasonlít a leginkább. Narratíváját tekintve felemelkedés-bukás történetről van szó, amely ráadásul több ízben hajaz a 2 évvel későbbi A Wall Street farkasára.
A főszereplő egy kiszivárogtatott szexvideó miatt kezdi el a hivatásos ribanckodást, majd a csóróságból kitörve megcsinálja a tutiját, végül pedig miután mindent alaposan szétbaszott maga körül (valamint őt is szétbaszták), a legalja szintre süllyed. A történet kiválóan bemutatja, hogy alapvetően milyen primitívek a főállású ringyók, továbbá azt, hogy ez akkor sem változik, amikor már megszedték magukat. Az antihősnő blogot vezet a saját faszcibálásairól, és ez az eszünkbe is juttatja a ma divatos trendeket, melyek szerint állítólagos hivatásos luvnyák a neten szédítik a népet, a sok proli meg kritika nélkül, az összes baromságukat bekajálja.
Kurvák nem léteznek manginák nélkül, így természetesen a latin kurtizán is megtalálja a maga balfék férfivagináját, aki ki akarja őt ”menekíteni” az iparból.



Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4515356844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása