Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. december 19. 22:42 - The Cortez

Férfiellenes beszédet mondott Barack Obama

Férfigyűlölő, illetve a nőknek tövig benyaló szöveget közölt Barack Obama Szingapúrban, az Obama Foundation talkshow-ban.

barack_obama_applejack_by_normanb88_d4so0yj-fullview.jpg

Mivel a MeToo-terror a demokrata kurzusra sújtott le elsőként, valamint eddig leginkább azon belül végzett kulturális és politikai tisztogatást, ezért Barack Obama, az amerikai, egyben néger exminiszterelnök a hamis vagy valós vádak elkerülése végett, jobbnak látta, ha mielőbb csontig nyal a nőknek. Mangina produkciója mellé, az ilyenkor szokásos férfigyalázó szövegeket társította:


„A nők sem tökéletesek, de vitathatatlanul sokkal jobbak mint a férfiak. Ha nők vezetnék a világ valamennyi országát, akkor általános növekedést tapasztalhatnánk mindenben, beleértve az életszínvonalat és minden más eredményt. (...) A világ legtöbb problémája a hatalmi pozíciót betöltő idős férfiaktól származik. Ha megnézzük a világot, és megnézzük a problémákat, akkor általában azt látjuk, hogy az idős emberek nem állnak félre az útból.”


Alter Ego, a Férfihang főszerkesztője, cikkében így reagált a fekete bőrszínű, ám mentalitásában erősen white knight tüneteket mutató politikus mondataira:


„Olyannyira terjed, mindennapi életünk részévé válik ez a legmerészebb orwelli rémálmokat is felülmúló férfigyűlölet, hogy lassan már észre sem vesszük, mennyire borzalmasak, rémisztőek azok a mondatok, amelyeket most Obama is szájára vett. Ideje lesz kötelességszerűen megmozdulniuk a férfiaknak és minden létező közéleti-politikai fórumon tiltakozniuk a férfigyűlölet ellen! A férfijogi aktivisták leginkább azt ajánlhatnák, hogy senki ne szavazzon olyan politikai tömörülésre, amelynek létezik “nőpolitikája”, mert korunkban mindez nem jelent mást, csak a férfiak elleni nyílt nemi diszkriminációt és az egyre merészebben áradó férfigyűlöletet. Lassan talán már az sem tűnik túlzó politikai prognózisnak, ha feltételezzük, hogy a jövő jelentősebb politikai csatái nem a jobboldal-baloldal, hanem a feminizmus-antifeminizmus tengely mentén fognak eldőlni.”




Forrás: itt
Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5515359406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2019.12.20. 00:31:16

Bele sem merek gondolni mi lenne ha Kunhalmi, Bangóné, Demeter, Cseh, Donáth, Szél, Szabó, vagy neadjisten Vadai vezetné az országot. Volna baj nem kevés. :D
Abban viszont van igazság hogy a vén trottyok nem tudnak félre állni. Lásd: Junker. Szétitta az eszét, mentálisan le van épülve. Nagy hiba hogy végigvitte a ciklust.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.12.21. 22:56:08

@Slepy: Elég csak Angela Merkelre gondolni. Azt most hagyjuk, hogy fejlesztette a gazdaságot. Az Hitler alatt is fejlődött.

Slepy 2019.12.21. 23:24:52

@The Cortez: Hát igen. A mutter pályája szépen ívelt felfelé. A német nép imádta. Most meg úgy fest csúnyán fog véget érni.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása