Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. december 14. 20:56 - The Cortez

Válaszd az anál szexet!

Az év elején jelent meg a tág pináról szóló cikk, ami akkortól kezdve hatalmas sikereket ért el, ráadásul az egyik célját viszonylag hamar teljesítette: a téma bekerült a köztudatba. Ezek után csak remélni merem, hogy azóta senki nem mondott igent egyetlenegy öblös vaginára sem! Ha valaki mégis, az Karácsonyig még meggyónhatja, de addig is itt van az az igen fontos tematika, amely a múltkor kimaradt.

12_tips_for_first-time_anal_sex.jpg
„A segg az új pina!”
mondják sokan feltartott mutatóujjal. Az emberek ilyenkor arra gondolnak, hogy a pornónak köszönhetően, napjainkra hihetetlen módon népszerűvé vált az anál szex, ami egyébként valóban elterjedt a párkapcsolatokban, a hitvesi ágyakban, a vezetői irodákban, illetve a kurvák lakásaiban. Viszont az ezzel vicceskedő személyek nem is sejtik, hogy ez az opció, sokak számára az egyetlen észszerű, vagy éppen élvezhető megoldás lehet.

A méret a lényeg? Mindenképpen, de továbbra sem a faszról van szó, hanem még mindig a pináról. Jól nézd meg magadnak azt a nőszemélyt, aki a pénisz nagyságának fontosságát hangoztatja, és nemet mond az átlagos méretre, de azt is, amelyik mélyen hallgat erről a témáról. Ugyanis egy nő, ha tetszik, ha nem, 170 centitől már lóbaszó kategóriának minősül, amellyel az a fő probléma, hogy a vaginája függetlenül attól, hogy tág-e vagy sem olyan hosszú, mint a Kínai nagy fal. Tehát a magas csajok, a nyájjal való bégetésen kívül, azért verik őrjöngve az asztalt, hogy nekik márpedig nagy fallosz kell, mert csak azt képesek megérezni. 

Persze ettől még nem feltétlenül kell óvakodni az égigérő csajoktól. Ha normál, esetleg attól kisebb mértékekkel vagy megáldva, akkor nincs más dolgod, mint ráhajtani a hátsó bejáratra. Így nem fogja sem a farkadat, sem a teljesítményedet szarnak tartani, a – jobb esetben – sokkal szűkebb másik lyuk pedig értelemszerűen, 1000-szer jobb érzés lesz számodra, ergo mindketten jól jártok. Ha viszont hallani sem akar a dologról, akkor csak simán ki kell adnod az útját, de célirányosan elküldheted egy négerhez, netán akár egy lóhoz is.

Férfiként fontos tudni, hogy az átlagos faszterjedelem (13-15 centi) teljesen ideálisnak számít, ám egy kolosszális nőszemély + a lábai között lévő túlméretezett hüvely, semmilyen esetben nem az! Azt a butaságot, hogy a magasság hozzátartozik a női szépséghez, a divatipar, na meg a fényvisszaverő képességgel rendelkező modellek hitették el az emberekkel. Továbbá arról se feledkezzünk meg, hogy ha a gigantikus méretű nők a megfelelő péniszmértékről (ami számukra egy, jóval a középérték feletti szám) tesznek kinyilatkoztatásokat, akkor az pont olyan röhejesen szánalmas, mint amikor a túlsúlyos csajok a sportos, szálkás, kockahasú férfit várják a fehér lovon!

Abban a szituációban szintén az anál az értelmesebb választás, mikor a simán kitágult, agyonhasznált pina van terítéken, mivel a másik lyuk talán nincs annyira szétcsapatva. És ez nem téveszme, hiedelem vagy városi legenda, mert már beindult a jelenség elvitatása: most éppen ott tartunk, hogy különböző ribancok, illetve faszkörhintától leesett picsák, erőltetetten magyarázzák a neten, hogy az ő szétbaszott nemi szervük valójában nincs is kiszélesedve, a szarfaszú manginák (például VT 135, az A sorozatrandizó kamu antifeminista- és red piller férfivaginája) pedig pitizve megerősítik őket ebben a kijelentésben.

Végezetül érdemes még megemlíteni azokat a hivatásos kurvákat, akik méretfüggetlen seggbekúrással hirdetik magukat. Felesleges bedőlni nekik, ugyanis ez a figyelemfelhívó szöveg, csak a szokásos kamu reklám lehet a részükről.





Kép forrása: itt

22 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8015351038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szubrina 2020.03.05. 01:44:15

Huhhh...oké...ekkora reklámot a seggbekúrásnak még nem láttam.

Nézzük a lényeget, bizonyos érdekek szeretnék, ha az emberek nem szaporodnának, ennek a legegyszerűbb útja a seggbekuki, de nem azért, mert onnan nem lesz gyerek, hanem mert a női seggről már csak egy seggszőrszál választ el a pasiseggtől...tudod kíváncsi hetero...a buzik meg nem szaporodnak és érdekes még is egyre többen vannak.

Az van, h én még ekkora faszságot nem hallottam, h a magas nőknek van tág pinája, meg hosszú (mert közben már keverted).

Egy pinát nem lehet szétbaszni, izomzata van, ami egy normál fallosz befogadására alkalmas sokszor, ezerszer, milliószor, ettől nem tágul ki. Beteges dolgoktól, öklözés, üveg feldugás stb, ilyenektől már ki tud tágulni, no és a szülés.

Szerencsére már ezer éve feltalálták a hüvelytornát, amely terhesség után rendbeteszi az izomzatot.

Ahogy a faszméret se magasságfüggő, így a pina hosszának sincs összefüggése a női magassághoz. A néger nőknek pl. mélyebb a pinájuk, ez higiéniai okokból alakult így ki, ezért hosszú a négerek fasza, h meg tudják termékenyíteni a bantu nőket.

Az anális szex kifejezetten káros, ugyan is az ánusz izomzata, belső utasításra belülről nyílik szét, h a széklet távozni tudjon. Amennyiben kívülről éri behatás, az izomzat egyre renyhébbé válik, előbb utóbb már a kaksit se tudja visszatartani, nem tud teljesen összezárni.
Ezt az izmot már tornával se lehet visszahozni, működővé.

Tehát kedves hölgy olvasó (ha van itt olyan, bár nem nagyon hiszem, eléggé nőgyűlölő a felhang), ha a párod anált akar, add ki az útját azonnal és egyben mutasd meg neki merre van a buzibár!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.05. 18:26:23

„Nézzük a lényeget, bizonyos érdekek szeretnék, ha az emberek nem szaporodnának”

Az hiányzik, hogy te is gyíkemberezzél. Kezdesz hasonlítani VT haverodra :D

„hanem mert a női seggről már csak egy seggszőrszál választ el a pasiseggtől”

Igen, minden retardált picsa ez terjeszti, aki nem bírja az anál szexet :)

„Beteges dolgoktól, öklözés, üveg feldugás stb, ilyenektől már ki tud tágulni, no és a szülés.”

Meg a nagy fasztól is.

„így a pina hosszának sincs összefüggése a női magassághoz”

Már hogyne lenne. Te hány centi vagy?

„Szerencsére már ezer éve feltalálták a hüvelytornát, amely terhesség után rendbeteszi az izomzatot.”

Vagy nem.

„eléggé nőgyűlölő a felhang”

Egy, a neten siránkozó férfigyűlölőtől nem is vártam más megfejtést.

„ha a párod anált akar, add ki az útját azonnal és egyben mutasd meg neki merre van a buzibár! ”

Inkább tanuljon meg ellazulni, majd élvezni a dolgot, és ne a férfiakat buzizza saját balfaszságáért :)

MrsFletcher 2020.03.11. 21:02:21

Szia!
Én a következő számokat találtam:
vagina mélység (hüvelynyílástól a méhnyakig) 6,5-12,5 cm között mozgott, átlag 9,6+/-1,5cm úgy hogy 58 nőt mértek le 18-50 éves kor között kb fele szült fele nem. Itt sajna nem közöltek egyéb testalkatra vonatkozó paramétereket, de találtam egy másikat, ott csak 28 nőt mértek le, 18-39 évig de közöltek egyéb testméretet is. 150-170 cm, és 50-95 kg ig, itt is kb fele szült fele nem és 4-9 cm es terjedelemben mértek vagina mélységet, ami átlag 6 cm-re jött ki. Ha a 170 cmes magassághoz tartozott a 9 cmes vagina mélység szélső érték, akkor az azért az átlagos 13 cmes péniszhosszhoz viszonyítva nem tűnik lóbaszónak nekem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.11. 22:57:18

@Browniee_two: Azt írják sok helyen, hogy a pina átlagmélysége 12-13 cm.

MrsFletcher 2020.03.12. 08:35:16

@The Cortez: Igen elég össze vissza vannak a számok, sok helyen a terjedelmet írják átlagnak pl 6-17,7cm. Én ezt a 17,7-et találtam a legnagyobbnak és gyanús hogy ez is szélsőérték, nem átlag. De mindegy számoljunk ezzel. A hüvelynek az alsó kb 50% az ami az élvezés szempontjából úgymond "hasznos", az a 17,7 nél is 9 cm, ami még mindig az a tartomány ami egy átlagos 13 cm-es pénisszel simán le van fedve (de még az átlag alattival is pl).

MrsFletcher 2020.03.12. 10:34:13

Tényleg nem értem miért a hossz akadt be. Az élményhez többet hozzátesz szerintem az, hogy a hüvely izmai mennyire tónusosak, mint az hogy most böködöd-e a hegyével a méhnyakat vagy sem.

Anubisaa5 2020.03.13. 17:18:35

Én szubrina hozzászólásait nem bírtam eddig, de ez utóbbi szerintem teljesen korrekt, főleg ha a mocskos száját vissza tudná fogni. Mondjuk tág hüvely is létezik, de azt nem beteges anállal kellene pótolni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.13. 22:41:00

@Anubisaa5: itt még pont hogy baromságokat írt.

„Mondjuk tág hüvely is létezik, de azt nem beteges anállal kellene pótolni. ”

Akkor mivel? Ki beszélt beteges análról?

Anubisaa5 2020.03.15. 09:37:38

Csak megismételni tudom szubrina hozzászólását, véleményem szerint is az anál a homoszexualitás előszobája, és a pornóba ágyazva terjesztik a jónépnek. Nagyon vak, aki ezt nem látja. Arról nem is beszélve, hogy ez a nőnek milyen érzés (kb. ugyanolyan, mint egy férfinak), lelkileg is (akinek van), és milyen egészségkárosítást okoz. De az a férfi is beteg, aki egy (női) szaros segglyukra gerjed.
A tág-abb hüvely meg bizonyos pozíciókban már nem olyan tág, ki kell próbálni hogy lesz jó.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.15. 14:08:33

@Anubisaa5: Akkor ennyi erővel az emberi fasszal történő baszás az animál szex előszobája, mivel a kutyafaszt is le lehet szopni, meg azzal is lehet kúrni. Nagyon vak aki ezt nem látja. Az anál a pornó előtt is létezett, de az igaz, hogy az tette népszerűvé. Arról meg hogy milyen egy nőnek testileg-lelkileg, kérdezz egy olyan nőt, aki szereti csinálni.
Egészségkárosító hatása akkor van, ha rendszeres a dolog, és csak évek múltán nyújtja be a számlát.
Nem tudom milyen életkörülmények között élsz, de ha hiszed, ha nem, létezik beöntés, fertőtlenítés, illetve több egyéb higiéniai eljárás.

Anubisaa5 2020.03.15. 18:45:13

Homoszex is létezett a porno előtt, és voltak perverziók, de most tömegeket szoktatnak át análra és a homoszexualitásra.
Te most komolyan mondod, hogy van nő, aki ezt szereti csinálni? kb. annyi ahány pedofil és egyéb beteg. Egyszer próbálj ki magadon egy végbélmosást, aztán megtudod mennyire élvezik ezt a nők. Azt talán elhiszem, hogy néhányan el tudják valamennyire játszani, hogy élvezik, ahogy azt is el tudják játszani, hogy élvezik a szexet, közben mégsem. A szex a nők számára egy zsarolási eszköz a férfiak felé, a legtöbbjük marha jól elvan anélkül is.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.16. 17:08:36

@Anubisaa5: Homoszexualitásra nem. Vagyis nem a pornón keresztül.

„Te most komolyan mondod, hogy van nő, aki ezt szereti csinálni?”

Mitől olyan elképzelhetetlen? Nem hiszem, hogy annyian csak elviselnék a palik kedvéért.

Anubisaa5 2020.03.16. 17:48:25

Még a hüvelyi közösülés is fájdalmas egy nő részére ha nem nedvesedik be.

Menj el egy prosztata szűrésre. Irrigátor szett pár ezer ft.. Próbáld ki mennyire élvezetes, aztán beszélgetünk. Egyébként nagyon egészséges a béltisztítás :)

A nők bármit el tudnak viselni azért, hogy megbecsülést szerezzenek maguknak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.16. 18:07:11

@Anubisaa5: Miket nem mondasz.

A nőknek nincs prosztatájuk. Itt kezdődik a dolog.

Aki mindent bevállal a palijának az nem megbecsülésre vágyik. Hogy a kurvákról ne is beszéljünk.

Anubisaa5 2020.03.16. 18:12:09

Én neked ajánlottam a prosztata szűrést bakken, hogy érezd milyen az anál.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.16. 20:46:12

@Anubisaa5: Értettem, de akkor sem lehet összehasonlítani, hogy milyen egy férfinak meg egy nőnek.

MrsFletcher 2020.03.17. 14:22:47

Nem kéne démonizálni az anál szexet ilyen szinteken. Úgy beszéltek a homoszexualitásról, mint egy vírusról, ami cseppfertőzéssel terjed. Paraszt hajszál választja el a férfi és női segglyukakat? Ájvé legyen így , de akkor se melegszel fel miközben hátulról tolod az asszonyt, ha nem motoszkál már eleve ott a hajlam. Ha meg ott van akkor nem tök mindegy már?
Amúgy ismerek valakit aki ismer valakit, aki hallott már az anál orgazmusról :) (ugyanezen vonalon rebesgetik, hogy egynéhány nő még a sima szexet is élvezi…skandallum)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.17. 16:06:55

@Browniee_two: Az animál szexes dologgal lehet túlzó voltam. A férfiaknak is van segglyukuk, ez igaz. Viszont szájuk is van, pont mint a nőknek. Tehát az análellenes buzizók logikájából kiindulva: egy sima szopatás is rejtett ratyiság, mivel egy hajszál választja el a női meg a férfi ajkakat egymástól.

Az anál orgazmus tényleg faszság. Élhet át közben orgazmust a nő, de az nem az anál miatt van.

MrsFletcher 2020.03.17. 16:32:56

@The Cortez: Jó akkor ne adjunk neki külön nevet, de a plusz inger miatt másfajta minősége lesz az orgazmusnak. Ha úgytetszik hozzáad. (persze csak ha nem ajtóstul basszuk be a macit a málnásba, de ez síma vaginális szexre is igaz, le se kéne írni külön)

ironpilled666 exblackpilled666 2021.12.01. 19:44:38

Meglepve olvastam ezt a testmagasság vs. análszexre való hajlandóság dolgot. Az ügy felkeltette tudományos libidómat, ezért gyorsan kutatást végeztem.

rosszlányok

170 cm vagy magasabb lányok száma: 326, anált vállal 63 = 19 %
170 cm alatti lányok száma: 891, anált vállal 209 = 23%

BUSTED?

Ellenörző vizsgálatként megpróbáltam más demográfiai mutatókat is kizárni. Megnéztem a csak értékelhető felhasználókat, kiszűrve ezzel a stricijük által mindenre rákényszerített cigánykurvákat.

170 cm vagy magasabb, értékelést engedő lányok száma: 213, anált vállal 40 = 18.7%
170 cm alatti, értékelést engedő lányok száma: 554, anált vállal 125 = 22.5%

BUSTED!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha már ilyen jól belejöttem a kutatásba, megnéztem a saját ellenhipotézisemet: a magasság nem, de a belek térfogata igenis számít.

70 kg feletti értékelést engedő lányok száma 117, anált vállal 34 = 29 %
69 kg-ig értékelést engedő lányok száma 559, anált vállal 110 = 19.7%

BINGÓ.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2021.12.11. 14:25:15

@blackpilled666: A Rosszlányok nem éppen a legjobb forrás semmire. Kivéve arra, hogy kiszámold milyen rengeteg sok kurva van idehaza. A testsúly viszont tényleg számít anál szexnél. A kövérek meg a simán nagy picsájúak jobban engedik.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása