Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. december 08. 00:07 - The Cortez

Ajánló: White Girl

Eredeti cím: White Girl
Stílus: Dráma, Erotikus, Krimi
Nemzet: USA
Év: 2016

image-asset.jpeg

A címe simán White Trash Girl is lehetne. A rendezőnő (Elizabeth Wood) önéletrajzán alapuló sztori szerint, egy hihetetlenül szétszórt, züllött kurva, New York egyik szar környékére költözik, ahol hamar összehaverkodik a helyi latino drogdíler rosszfiúkkal, ráadásul az egyikükkel még közelebbről is megismerkedik (értsd: alaposan megbaszatja magát vele). A cselekmény onnantól kezd érdekessé válni, amikor a gengszteralfát sittre vágják, a főszereplő pedig megpróbálja minden áron előteremteni a lét, hogy kihozhassa onnan álmai latin hercegét. Ezek alapján az egész akár a világ egyik legszebb bűnügyi szerelmes filmje lehetne, ha a fehér csaj küldetés közben nem nyomná sokkal keményebben a ribanckodást, a baszást, a züllést meg az önpusztítást, mint az elején. A megdöbbentő fináléval megspékelt, fiatal (de)generációs mozi leginkább az utóbbiakról szól, és többször a szétcsúszott bulik hangulatát adja vissza.





Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr815343000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2019.12.08. 00:47:42

Na ezt megnézem holnap, kösz. Érdekes, hogy egy New York-i upper class nő csinál egy filmet a saját ribanckodásáról.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.12.08. 17:18:23

@whoamiohmy: Nincs mit, fogok is még filmeket ajánlani. Fogalmam sem volt róla, hogy a rendezőnő a saját életét vitte vászonra (még szerencse, hogy beleszaladtam ebbe az infóba a neten), viszont ránézve a képére, simán kinézem belőle. A Tizenhárom volt hasonló. Ott a mellékszereplőt játszó csaj ribanckodása ihlette a filmet.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása