Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. november 30. 18:05 - The Cortez

Ajánló: Férfiremény

Eredeti cím: Muzi v nadeji
Stílus: Romantikus, Vígjáték
Nemzet: Cseh
Év: 2011

p_45169_nlqnfeti.jpg

Ez a cseh, Kerekes Vica testével reklámozott vígjáték a monogám házasság bukásáról, és a félrebaszás kultúrájáról szól. Tökéletesen rávilágít arra, hogy ebben a hazug intézményben a résztvevők vagy félrekefélnek, vagy kamuznak, vagy féltékenykednek, de leginkább mind a 3-at nyomatják egyszerre.
A kiöregedett, ám sok élettapasztalattal meg érdekes meglátásokkal rendelkező taxis (az Örökség, avagy Guten Tag faszikáimból ismert Boris Polívka), Red Pill-bölcsességekkel + hasznos okosságokkal látja el ultrabéta vejét, aki egy idő után kúrogatni kezdi a fentebb nevezett szlovákiai magyar színésznő, femme fatale-ként viselkedő ribanc karakterét. Azonban a film továbbra sem csak erről szól: a már említett témák mellett van itt kiüresedés, elbétásodás, game, szintlépés, a kommunikáció hiányának bemutatása, szarkavarás, dráma, több váratlan fordulat, valamint pár elvadult pornós fantázia, amelyek természetesen Kerekes Vica kurválkodásaihoz köthetőek – mindez egy könnyed hangulatú, néhol azért röhejes romkomban.
Ha valaki azért indítaná el, mert mondjuk a farkát szeretné rángatni a vizuális ingerlésre, akkor az maximálisan megkapja ezt az élményt, viszont kap mellé egy komplexebb alkotást is.

p_45169_wggqjoln.jpg

Képek forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7215331946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

whoamiohmy 2019.12.01. 13:05:31

Vicuska jól meghízott, pedig milyen jó kis csajszeeka volt még 2005 körül. Pedig ez a film se mai sütés már ha 2011-es
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása