Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. november 19. 23:46 - The Cortez

Boldog Nemzetközi Férfinapot!

Boldog Férfinapot Minden Igazi Férfinek, így a mangináknak értelemszerűen nem!

mv5bzty4yjm5ndutowuwmc00zgvklwixnzmtywrjnmzhmzg1otk1xkeyxkfqcgdeqxvymta0otqzntgw_v1.jpg

A nemzetközi férfinapot legelőször 1999-ben tartották meg Trinidadban & Tobagóban, azzal a céllal, hogy a fiúk és férfiak egészségére hívják fel a figyelmet, valamint hangsúlyozzák a nemek közötti egyenlőséget (ez egyébként hibás megfogalmazás). Emellett elítéli a ma már divatnak számító, palik ellen irányuló diszkriminációt is. Tehát az ünnepnap idén november 19.-én ünnepli 20. évfordulóját, ám itthon az embereknek csak 10 éve van némi sejtésük a dolog létezéséről.
Ma az MR2 Petőfi Rádió egyik nőhallgatója, üzenetben köszöntötte fel Iller Bálint műsorvezetőt, aki ezt felolvasta, továbbá a mikrofonba mondta az alkalom lényegét, alapinformációit (mikor ezt hallottam, akkor az órára néztem, ami pont 11:19-et mutatott...). Ezen kívül semmi pozitívat nem tapasztaltam, ugyanis szokás szerint, a férfinapról mindenki mélyen kussolt a környezetemben.
Nyilván emiatt nem kéne pénzt, ingyen sört- vagy kurvákat osztogatni a munkahelyeken, viszont ha már szinte minden komolyabb cégnél megtartják az éves nőnapi seggnyalást, akkor a palik felé is tehetnének valami minimális gesztust. De a legtöbb helyen nincs ilyen. Az én seggfej, március 8-án bőszen virágot osztogató felettesem ránk se baszott a mai nap folyamán, mint ahogy a gurulva közlekedő főnökasszonyom sem tisztelt meg minket legalább annyival, hogy otthon marad a picsába és nem jön be kellemetlenkedni.





Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2715314654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2019.11.20. 12:25:19

Be kell szüntetni ezt is meg a nőnapot is.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása