Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. november 02. 19:46 - The Cortez

Halloween 2019 - Élménybeszámoló

Tegnap este a bulinegyedben jártam, nem először, de simán lehet, hogy utoljára.

i_love_halloween_by_elias_chatzoudis_d2zo6n6.jpg

November 1-én a pesti bulinegyedben is az ilyenkor szokásos, Halloween party volt a téma. Igaz, amelyik helyre mentem ott pont nem, de ez 1-2 odatévedő pinát- és fiatal ficsúrt a legkevésbé sem zavart, mivel ijesztőnek szánt arcfestékben, illetve a fejükre hányt művér díszítésben jelentek meg. Talán már mondanom sem kell, hogy a környéken korábban felbukkanó összes kurva, előbb-utóbb mind a szórakozóhelyekkel-pubokkal-külföldiekkel telezsúfolt vigalmi részre tolta a picsáját.
Én egy viszonylag menőnek hitt klubban buliztam, ahol a jegyár korrekt, viszont a tánctér apró méretű fos volt, a piákat pedig pofátlanul magas árakon adták ki. Mindannyian tudjuk, hogy a negyedben, valamint az egész belvárosban a külföldiek lóvéjára hajtanak rá leginkább, ám ez nem jelenti azt, hogy egy szájbabaszott sörnek több, mint 1000 forintba kell fájnia. Ha mindez nem lenne elég, még a hugyozásért is képesek voltak pénzt kérni a WC előtt.
Ilyen szar feltételek mellett egyáltalán nem csoda, hogy csak alig pár ember ténfergett a helyszínen. De nem kell aggódni, a biztonsági őrökkel puszizkodó-ölelkező, kivénhedt MILF kurvák közül, természetesen jó páran tiszteletüket tették az éjszaka folyamán. Rajtuk kívül, valószínűleg valamelyik cigány maffia jeles képviselői szintén megjelentek a kiszőkített fejű kurváikkal, továbbá egy hófehér pali jött még le a néger nőjével, aki egyébként lazán más világos bőrű tagoknak tekergette a picsáját. Hajnalban úgy léptek le, ahogyan érkeztek, vagyis 2-en tehát vagy senkit sem sikerült felszednie a csajnak, vagy pedig a kis akciója az embere által legalizált szűzkurválkodás lehetett.


Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2115283536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása