Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. október 27. 13:50 - The Cortez

Kurva az X-faktorban

Egy magától elszállt, cigány származású kurva égette be magát a múlt hét előtti X-faktorban a ringyónak öltözésével, a zéró tehetségével, a primitív viselkedésével, na meg a röhejes művésznevével.

loca-pantera-kiemelt.jpg

Subiné Szajkó Tímea elmondása szerint 10 éve tevékenykedik a zeneiparban a nevetséges, Loca Pantera művésznéven. Ehhez képest a kutya sem ismeri. Kezdetben a hozzá tökéletesen passzoló mulatós thrash-t játszotta, ám később a reggaetonra váltott át. A tehetség(telenség)kutató műsor castingján nem elég, hogy muzikális készségek híján a riherongyos megjelenésével akart bejutni a versenybe vagy ha ez nem jön össze, akkor legalább önreklámot csinálni még alaposan ki is röhögtette magát: fogalma sincs miről szól a reggaeton, más agyhalott picsákhoz hasonlóan, összekeveri az erotikát a fasszopó kurvasággal, ráadásul volt pofája azt hazudni, hogy jól bírja a kritikát, majd pár perc múlva őrjöngeni, keménykedni, mert kapott egy jogos lebaszást a hitvány produkciójára.
Amikor bevonult a színpadra, akkor a beszélni alig tudó Gáspár Laci jó mangina módjára, nyálcsorgatva majdnem a gatyájába élvezett, viszont az ”előadás” után szerencsére nem viselkedett balfaszként a zsűri, ugyanis megmondták, hogy ízléstelen amit művel, aztán nagy nehezen, de végül elhajtották a picsába.
Nincs kizárva, hogy ez is egy szokásos, megrendezett műbalhé volt, amellyel fel szerették volna dobni a készítők a halál unalmas show nézettségét már csak a Gáspár Laci és a wannabe énekesnő közti, rohadtul erőltetett veszekedés is erre engedett következtetni. Loca Pantera nem csak az X-faktorban, hanem a Valóságban is luvnyaként működik, mivel a hamis dalolászás mellett, Dzseni-Masszőz néven, hivatásos ribancként űzi az ipart. Az adatlapját mondjuk törölte, ám a közel jővőben még jobban pofára fog esni a zenéléssel, így hamarosan újra azzal foglalkozhat, amihez talán ténylegesen ért.





Kép forrása: itt

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3715266762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexter a puncielemző sorozatkúró 2019.10.27. 16:03:54

– Háttérben meg ott van a stricije.

Burgermeister 2019.10.28. 15:38:29

szerencsére nem nézem eme szemét műsorokat
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása