Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. október 04. 16:21 - The Cortez

Ajánló: Szívek királynője

Eredeti cím: Dronningen
Stílus: Dráma, Erotikus
Nemzet: Svéd, Dán
Év: 2019
mv5bywyzntbkmdetzdlmzc00zme3lweymwytntuxymzjmzi2ymfjxkeyxkfqcgdeqxvynti1mjqxng_v1.jpg

Ez a lassan kibontakozó sztori, egy tipikus pornós fantáziát elevenít meg, méghozzá azt, amelyik a fiatal srác + a nevelőmami parittyázásáról szól. A pénzes, kapuzárási pánikban szenvedő MILF néni drámája, sok tekintetben hajaz a hasonló életszínvonalon élő, ugyanezzel a parával küzdő Lester Burnham történetére. Tehát ez egyértelműen az Amerikai szépség női változata, aminek – figyelembe véve a mai filmes trendeket – simán lehetett volna Svéd szépség/Dán szépség a címe (a jelenlegi magyar elnevezésnél még ezek is jobbak lennének!).

Az alkotás legnagyobb érdemei közé tartozik, hogy tovább viszi az A vadászat hagyományait, vagyis skandináv létére szembe megy az ottani politikai propagandával, tökéletesen bemutatja a női ösztönöket plusz a hozzájuk tartozó, félrebaszással való lebukáskor rögtönzött műbalhézást és ráadásul mindezekkel együtt, a MeToo-terror idején jelenik meg.

mv5bnmjkmjq3owmtzdvhms00mmnllwjkmjutotaxyzu1yzewntllxkeyxkfqcgdeqxvyntc5otmwotq_v1.jpgA mozi rohadt hosszú snitteket, egy hipnotikusan fényképezett jelenetet (ami olyan fasza lett, hogy kétszer is meg kellett mutatniuk), valamint több szexbetétet tartalmaz, melyek közül az egyik már-már pornóba hajlik.
Negatívumai az elnyújtott játékidő, illetve a mutter ”megfiatalodása”, ugyanis az a karakterfejlődés, amelyik remekül passzolt Lesterhez, az röhejesen áll a szintén középkorú nőszemélynek.

Képek forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr6115192332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása