Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. szeptember 20. 12:44 - The Cortez

Kamu alfák

Ha a férfiszféra legkellemetlenebb, legirritálóbb szereplői vannak terítéken, akkor ritkán esik szó a kamu alfákról, pedig ők aztán előkelő helyet foglalnak el a Top 10-ben, a feminácikkal meg a manginákkal együtt. Ez az írás végre róluk fog szólni. 

ddbu3ln-82be5785-221f-4157-b2a5-1eed6d4774e5.jpg

Mindannyian találkoztunk már kamu alfákkal. Aligha akad olyan ember, aki ne hallott volna minimum 1 férfit a fizikai erejével, a nőügyeivel, a faszméretével vagy mindegyikkel egyszerre menőzni. Közös jellemzőjük, hogy a műmájerkedéssel kevert kitalált történeteiket, a legtöbbször kéretlenül adják elő.

 

Volt már olyan főnököm, aki a baszós sztorijai mellett a balhézós meséivel próbálta szédíteni alkalmazottait: az egyikben simán megverte az egyik felettesét, mert az nem akarta kifizetni, a másikban kiütötte a fogait egy másiknak, mivel az be merészelt szólni neki. Rajta kívül ismertem egy fiatal srácot is, aki szintén, rendszeresen a keménykedésével, a kúrós-verekedős történeteivel, illetve a farkának nagyszerűségével állt elő. De őt legalább sikerült hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát, ugyanis beégett előttem és pár haver előtt: egy buliban belekötött egy röhejes, kibaszottul idétlen tag, kit hősünk udvariasan, modorosan kérlelt, hogy hagyja békén... persze egyből előtört belőle a jól ismert turbóproli, amikor melléálltak a helyszínen lévő spanjai.

 

Ez csak 2 példa a való életből, ám estig lehetne sorolni a hasonló szájhősöket. Viszont a világhálón még ennél is több, szinte végtelen mennyiségű szuperhőssel + mesemondóval találkozhatunk. Ha a magyar internetre, azon belül főleg a férfiszférára gondolunk, akkor kapásból eszünkbe jut egy kamu sorozatrandizó, egy kamu, Svájcban dolgozó magyar főorvos, egy kamu hivatásos kurva, valamint 2 kamu alfahím. Az előbbiekről majd talán máskor, de most egyelőre a téma érdekében maradjunk az utóbbiaknál.

 

A “megmondóalfa” az a kommentelő, aki saját bemondása szerint alfa, és elvárja, hogy személyét és kommentjeit ennek megfelelően is kezeljék.

A “megmondóalfa” saját bemondása szerint mindent tud a nőkről és a Red Pill-ről, sőt, ő maga a Red Pill. A “megmondóalfa” saját bemondása szerint mindig is alfa volt, mindig is alfa lesz, és most is az.

A “megmondóalfa” saját bemondása szerint sose követett el olyan “balfasz” hibákat, amiket az átlagférfiak, és sose gondolt mindenféle “hülyeségeket” a férfi-női kapcsolatokról. A “megmondóalfa” saját bemondása szerint mindig is keresztüllátott a férfiak feminista, Blue Pill-es kondicionálásán, és őt ezen a téren sohase lehetett palira venni.

A “megmondóalfa” saját bemondása szerint zseniális, mindenki más pedig segg hülye.

“Megmondóalfának” lenni a világ egyik legegyszerűbb dolga. Egyrészt egyszerűen kijelenti saját magáról az ember, hogy mindent tud és sose hibázott, másrészt ha valamelyik másik kommentelő leírja a saját élettapasztalatait és hibáit, arról pedig kijelenti, hogy az illető hülye.

 

Ezt a tűpontos definíciót Hunn fogalmazta meg a Férfihangon, 2018 októberében. A tökéletes meghatározást az ott xcsakx, csakszi, CurioSophus, blackfriday és más hasonló értelmes neveken trollkodó, kamu antifeminista-Red Piller-alfa mangina ihlette. Igen mangina, mert a nap 12 órájában az erőltetett műmájerkedés, plusz az oldal teleszarása mellett, férfiellenes szövegeket nyomat, továbbá minden férfijogi megmozdulást igyekszik ellehetetleníteni a hisztijével, bűntudatkeltésével. A virtuális szófosás nagy mestere persze időnként értekezik a piros piruláról (ami az ő esetében a szakzsargon papagájként való ismételgetését jelenti), cinikus hangvételben ír a nőkről, illetve előszeretettel baszogatja a kommentszekció talán legértelmesebb női tagját, ám ezeket csak azért teszi, hogy ne tűnjön még nagyobb férfivaginának.


Csakszinál is kínosabb jelenség az önnön alfaságát napi 24 órában, több különböző site-on egyszerre bizonygató Captain Admin, aki a nem rég újraindított Kopott Kupak blog szerzője. Nekem személy szerint anno bejött az az oldal: bevágtam a kedvencek közé, megosztottam a Magyar MGTOW Közösség facebook csoportban, ahova később ráadásul meg is szerettem volna hívni a bloggazdát, de addigra már eltűnt a weblap. Nem jegyeztem meg a tulaj nevét, tehát pár hónappal ezelőtt igencsak meglepődtem, amikor megtudtam, hogy végig ez a komplexusos kisfiú állt az egész hátterében.

A megrögzött hazudozó Captain, minden férfi-női dinamikával foglalkozó helyen leteszi a szarát névjegyét. Itt is nem egyszer megcsinálta a balhét, viszont amióta beégettem egy, a Csajok és Pasik blogról bemásolt hozzászólással, amely leleplezi az egyik ellentmondását, azóta inkább csak a hátam mögött mer pofázni rólam. A Kapitány rendszeresen a fantáziájával kitalált, valamint a pornófilmrendezők agyából kipattant szex sztorikkal borzolja az idegeket internetszerte. A legviccesebb egyébként az a folyamatosan visszatérő dumája, amiben kijelenti, hogy ”több foglalt nőt is kezelgetek”. Lényegtelen mi a téma, legyen szó szexről, politikáról vagy akár baracklekvár elrakásról, ő jó kamu alfához híven, ezt a szöveget mindig, kéretlenül beleerőlteti a vitáiba.

Előfordul, hogy a nagy vezérhím, falkában baszós mesékkel szédíti a népet, de látens buziságát nem ezekkel, hanem egy férfihangos cikk alá írt kommenttel bizonyította be a legtökéletesebben:


Rendszeresen dugok foglalt nőket az utóbbi 10-15 évben, és az én nőm is dugták már meg. Tapasztalatból mondom, hogy az, amikor biztosan tudod, hogy nemrég megdugták a nődet/szeretődet, ez önmagában hatalmas vágykeltő tényező, aminek evolúciós biológiai oka van.

Ha más hím spermája van a punciban amiben akár a miénk is lehetne, akkor fennáll a kockázat, h abból kerül ki a nyertes spermium. Mi lehet a megoldás? Az, hogy villám gyorsan belejuttatjuk a sajátot. Ezért jön a parancs ösztönösen és érzünk a megszokottól jóval nagyobb mértékű vágyat/nemi izgalmat.

Kevesen tudjak, de a hímvesszőn a makknak pont ezért alakult ki olyan formája, hogy pereme legyen, mert így befelé haladva maga mögé juttatja az esetlegesen a hüvelyben lévő más hímek spermáját, kifelé pedig kihúzza belőle.

Szóval ez a fajta nemi izgalom ilyen helyzetben teljesen természetes. De amíg ezt nem tapasztalod meg, mert épp nem dugják a nődet (vagy nem tudsz róla) és más nőjét sem kezelgeted, addig nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy ezt megtapasztalhasd. A kettő véglet között van félúton a cuckold pornó, ahol ilyen jelenetbe képzelheted magatokat, ami elindítja a felismerést, hogy jéé, ez izgató. :)


Eleve ott kezdődik a dolog, hogy egy alfa nőjét nem kúrják meg mások. Egyébként ettől durvább coming outot ritkán lehet olvasni. Félreértés ne essék, nem zavar, hogy más meleg palikhoz hasonlóan, ő is szereti a spermát. Szíve, pénisze, bőrfelülete és gyomra joga. Nekem nincs ezzel bajom egészen addig, amíg nem az enyémre pályázik, viszont azt sem tűröm el, hogy minden férfire kivetítse másságát/aberráltságát, majd a hülyeségeit megspékelje valami faszverés közben kiagyalt, áltudományos maszlaggal, mindezt azért, mert nem bírja elfogadni saját ratyiságát.

A Férfihangról való kibaszása előtt, egy másik poszt alatt természetesen már azt fejtegette, hogy őt soha sem csalták meg. Tehát ennyire lehet komolyan venni ezt a privát hazugságaiba belekavarodó, kamu csúcshímet + a hasonszőrű társait. Ezen bejegyzés szabadon linkelhető a fake alfáknak, Kapcinak, illetve az elvakult követőinek-seggnyalóinak.




Kép forrása: itt

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1815137162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.23. 22:18:13

Két ponton hibáztál, de egyik sem a felszopásom volt. Ebben ügyes vagy. ;)

1. Az idézet az enyém, de az elmélet nem. Azt én is olvastam/láttam egy természettudóstól. (David Attenborough).
2. Nincs egy ellenérved sem.

Korábban írtad, hogy jobb lehetőségek hiányában kurvákhoz fordulsz, ha pinát szeretnél látni élőben. Vagyis olyan nőket dugsz, akiket naponta átlagban 3-an megbasznak, megszopatnak. Mivel lankadt fasszal nem lehet dugni, és elhiszem neked, hogy tényleg megdugtad ezeket a kurvákat, így saját magad cáfoltad meg a fenti hülyeséged, hiszen azért tudtad megdugni ezeket a kurvákat közvetlenül más (csak pénzért pinához jutó) balekok után, mert felizgultál.

Tudtad, hogy kurvát fogsz dugni, vagyis tisztában voltál azzal is, hogy más is megdugta közvetlenül előtted, és ennek minden velejáróját is elfogadtad.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.23. 22:56:20

@Captain Admin: 1. Nem írtál forrást, pedig azt illik megjelölni. Ha tényleg ezt mondta a csávó, akkor az állatvilágra gondolhatott.

Azt már múltkor megbeszéltük szerintem, hogy az ún. nem hivatásos kurvákat még többen basszák meg naponta, sőt még a sok átlagosnak kinéző nőt is. De ha jól értem, akkor ha egy férfi felizgul egy kurvára, az kizárlag azért történik, mert más palik is megbaszták előtte, ő meg érzi a spermájukat...

Ahogy Csakszi barátod mondaná, mindenki máshogy oldja a kognitív disszonanciát .)

2019.09.24. 07:58:09

@The Cortez: azt bírom benned, hogy te (mint az ostoba picsák legtöbbje is) élvezed ha szétoltanak. :D

Azt állítod, hogy az átlagos nőket többen basszák meg mint a kurvákat. Túl azon, hogy egy átlagos nő, aki kötött munkaidőben dolgozik, csak az idő tényező miatt sem tudna több faszt magába engedni,mint egy olyan nő, aki ebből él, így lényegében a saját anyádat is lekurváztad.

Persze, ha ő az átlagos nőktől rondább, akkor igazad van, de ebben az esetben magad hitelteleníted el teljesen, mivel ha anyádra is hasonlítva olyan ocsmány vagy, hogy csak pénzért, kurváknál jutsz pinához, így érthető, hogy miért vagy ennyire fogalmatlan a nőkkel kapcsolatban (is). :D

A bejegyzésedben a férfihangról idéztél Hunn felhasználótól. Ő egész jól meghatározta a fajtádat, a kamu alfát. Ennek megfelelően velem sem tévedhet sokat, az ő véleményét pedig nyilván elfogadod, hiszen ezért hivatkoztál rá a bejegyzésedben. ;)

www.ferfihang.hu/2019/08/05/mindket-nem-illuziokat-kerget/#comment-116906

"Sajnálom, hogy úgy kell beledumáljak a Captain Admin-féle vitába, hogy az érintett maga már nem fog tudni visszaszólni nekem abban az esetben, ha akarna. (Úgyhogy Captain Admin, ha reagálni akarnál erre, amit most írok – természetesen nem kötelező – akkor a blogod legutolsó cikke alatt egy kommentben, ha írsz, azt el fogom olvasni.)

Nem kedvelem az amatőr pszichologizálást, mégis annak tűnhet az, amit most írni fogok. Ha így van, ezért bocsánatot kérek.

Hosszú bevezető után térjünk a lényegre:

1. Captain Admin-nak valóban van egy “megmondóalfa” stílusa, sőt: ha megrendeznénk a “megmondóalfák” világbajnokságát, szerintem esélyes, hogy megnyerné, és onnantól róla mintázhatnák a “megmondóalfaság ” szobrát.. És értem, hogy ez a stílusa miért zavar sokakat. Nekem azért nem okoz ez a dolog problémát, mert amit ebben a stílusban előad, az egyrészt tökös, másrészt Red Pill-es szemmel nézve logikus.

2. Ne keverjük össze Captain Admin online perszonáját a mögötte álló magánszeméllyel. A kettő nem ugyanaz egyetlen kommentelő esetében sem. Nálam sem, nála sem, nálatok sem. Én egy tudatosan kiérlelt, szándékosan provokatív, kifejezetten tökös, egyéni írói stílust és írásmódot vélek felfedezni az ő “megmondóalfasága” mögött.

3. Én őt egy olyan férfinak képzelem el, aki megvívta a saját csatáit saját magával és a világgal szemben, megölte önmagában a Bétát – agyonverte szívlapáttal majd átszúrta karóval a szívét, hogy fel ne támadjon – és nem hajlandó visszamenni abba a korábbi lelki- és elmeállapotba, ha a fene fenét eszik akkor sem, soha többé, inkább a halál.

4. Úgy tűnik kevesen értik vagy érzik meg ezt, hogy ő nem azt próbálja eljátszani, nem azt akarja sugallani, hogy ő tévedhetetlen alfahímnek született és az is volt egész kibaszott életében ellentétben veletek született vesztes anyaszomorítókkal, hanem azt mondja el, hogy mire, milyen logikai és egyéb következtetésekre és gondolati eredményekre jutott el idáig a Red Pill útján, önmagával és a világgal kapcsolatban, és nem kér érte sem kegyelmet, sem bocsánatot.

5. Ha egy bekezdésben akarnám összefoglalni Captain Admin munkásságának a lényegét az így szólna:

“Tökösnek kell lenni. Én az vagyok. Téged mi tart vissza?”

Ítélet: a mi kutyánk kölyke.

Szerintem."

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.24. 21:44:24

„azt bírom benned, hogy te (mint az ostoba picsák legtöbbje is) élvezed ha szétoltanak. :D”

Kár, hogy itt nem volt oltás :D

„Azt állítod, hogy az átlagos nőket többen basszák meg mint a kurvákat.”

Sok átlagos nőt. Ezen mi a faszt nem bírsz értelmezni. Vagy a ”sok” szó kimaradt, mert telement a szemed az imádott spermával? :)

„aki kötött munkaidőben dolgozik, csak az idő tényező miatt sem tudna több faszt magába engedni”

Már hogy a faszba ne tudna? Vicces, hogy pont te pofázol másoknak arról, hogy fogalmatlanok a nőkkel kapcsolatban :) Főleg úgy, hogy még a kurvákhoz is sík hülye vagy.

”Persze, ha ő az átlagos nőktől rondább, akkor igazad van, de ebben az esetben magad hitelteleníted el teljesen, mivel ha anyádra is hasonlítva”

Hiába strapálod magad. Tudom szar érzés, hogy anyádnál még egy fogatlan, mosdatlan Mónika show szereplő is vonzóbb külsővel rendelkezik, az meg még fájóbb lehet, hogy te az ő ”adottságait” örökölted, de hát ez van :)

„Ő egész jól meghatározta a fajtádat, a kamu alfát”

Veled ellentétben én soha semmilyen alfát nem játszottam (látom még mindig nem sikerült kinőnöd az óvodás, „Te vad a hüle!” színvonalú visszakiabálást), tehát akár még az is lehetek. Bár tőled nem nehéz alfábbnak lenni :)

„Ennek megfelelően velem sem tévedhet sokat, az ő véleményét pedig nyilván elfogadod, hiszen ezért hivatkoztál rá a bejegyzésedben. ;)”

Attól, hogy volt 1-2 jó hozzászólása, még írhat faszságokat. Sőt, ő inkább pont a baromságairól hírhedt. A megmondóalfa definícióját, mint írtam, Csakszi haverod ihlette. Tényleg jól látta a helyzetet, rólad is megjegyezte, hogy kamu alfa stílusod van, de végül, mivel sokáig ügyesen használtad a goebbelsi retorikát, így ő is is benyalta a meséidet, és a pontos meghatározás helyett, a seggnyalást választotta :)

TakeMeCloser 2019.10.27. 12:26:30

Nem szeretnék itt senkivel vitába szállni, de önámítás, hogy ha valaki alfának gondolja magát, nem fogja más levarrni a nőket. Elenyésző kivételtől eltekinte szinte bárki nőjét levarrja az, akibe a nő belelátja hogy jobb izgalmasabb férfiasabb, vagy egyszerűen validálni akarja magát, hogy az állandó/megunt férfin kívül fel tudja kelteni más, magas szintűnek vélt férfi figyelmét. Nem fogom osztani az észt, meg hencegni, de ez van, így mennek a dolgok, ha valaki a homokba dugja a fejét, akkor is.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.27. 13:59:47

@TakeMeCloser: Akkor pontosítok: egy alfa nőjét a legtöbb esetben nem kúrják meg mások, de amikor igen, akkor csakis alfák lehetnek az elkövetők.

TakeMeCloser 2019.10.27. 14:35:09

@The Cortez: ha pedig BÁRKI azt hiszi magáról hogy őt sosem csalták meg... az szamomra a naivság teteje. Akkir tudjuk csak meg ha a nő AKARJA az orrunk alá dörgölni. Semmi nem véd meg az átbaszástól. Ha valaki esetleg azt hinné, akkor saját tapasztalatból mondom, higy nem, a gazdagság sem véd meg tőle. Volt csajszi aki először elmesélte hogy most vett órát a faszija, ami drágább volt kb.mint az autóm, aztán keményre szopta a farkam és jól meglovagolt, mert akkor és ott épp tőlem akarta ezt megkapni. Az a bajom ezzel az egésszel, hogy bár építi az egót ha sorban levarrjuk mások nőit, azonban olyan szinten átalakul a nőkről való gondolkodásunk, az altalánosított kép bennünk, hogy igazából megbízni nem tudunk már senkiben. De tényleg. Még olyan nőt is le lehet varrni akiről SENKI nem hinné el, még a legjobb barátnője sem. Igy aztán ha egy ferfi feladná ezt a csapongó életmódot, nem igazán lesz alkalmas mentálisan egy bizalomra épülő női-férfi kapcsolatra. Nyilván mindez a magánvéleményem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.10.27. 15:40:54

@TakeMeCloser: Aki ezt hiszi az téved. Persze más a helyzet, ha az ember valahogy bizonyítani tudja a dolgot, de ez általában nem szokott megtörténni :)

„Az a bajom ezzel az egésszel, hogy bár építi az egót ha sorban levarrjuk mások nőit, azonban olyan szinten átalakul a nőkről való gondolkodásunk, az altalánosított kép bennünk, hogy igazából megbízni nem tudunk már senkiben”

A mondatod első felét hívjuk Red Pillnek, a 2.-at pedig MGTOW-nak.

„Még olyan nőt is le lehet varrni akiről SENKI nem hinné el, még a legjobb barátnője sem”

Ezt magyarázom már 3 éve. Nézz körül az oldalon!

„ha egy ferfi feladná ezt a csapongó életmódot, nem igazán lesz alkalmas mentálisan egy bizalomra épülő női-férfi kapcsolatra”

Lehetséges megoldások: ha neked belefér, akkor a nyitott kapcsolat, MGTOW és majd idővel a szexrobotok.

Krisz101 2020.01.11. 12:07:49

@The Cortez: mi van a poszt többi részéről.

Amúgy engem kifejezetten taszít ha egy nőről tudom hogy előttem záros határidőn belül megdugták főleg gumi nélkül mivel én is úgy szeretem tehát erre fontos odafigyelni legalább a meglévő lehetőségek mentén.

Azt el nem tudom képzelni hogy A kaco old pornó ki a fenét izgat én kifejezetten rosszul vagyok tőle még attól is ha egynél több férfi van a szettben de lehetőleg annak sem mutassák az arcát csak annyit amennyi feltétlenül szükséges belőle

Mondjuk ezt a sperma kihúzós sztorit én is hallottam már

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.01.11. 17:59:37

@Krisz101: Jogos, de te sem tudhatod, hogy megbaszták-e előtted.

Krisz101 2020.03.27. 13:03:02

@The Cortez: azért egy "normális" nő habitusára odafigyelve meg az egész összképet vizsgálva amíg az átlagos 7 órát alapulvéve eljutsz az ágyig, rá lehet érezni hogy az elmúlt pár hétben kefélt e. vagy túl naiv vagyok?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.28. 22:33:03

@Krisz101: Bocs, de most igen. Az igaz, hogy az összképet kell nézni, de mégis honnan tudnád megmondani, hogy baszott-e?
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása