Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. augusztus 23. 18:15 - The Cortez

Novella ajánló: 3 cigány... megerőszakolt (?)

Eredeti cím: 3 cigány... megerőszakolt (?)
Stílus: Pornó
Nemzet: Magyar
Év: 2019

mv5bm2e5ndawowetytdkzc00yzu5lwfknwqtyjm5ztgzognhmjg2xkeyxkfqcgdeqxvyotc5mdi5nje_v1_sx1777_cr0_0_1777_740_al.jpg

A történetet egy teljesen egyszerű nő írhatta, aki titokban erőszakról fantáziálgat, vagy egy olyan kurva, aki a sztoriban szerepel, de még az is simán előfordulhat, hogy egy rejszoló fiatal srác/idősebb férfi áll a háttérben. Akármi is az igazság, a novella tökéletesen bemutatja a ribancmentalitást, illetve a nemi abúzus kiprovokálásának folyamatát, így kifejezetten aktuális a MeToo-terror tombolásának korszakában.
Az írás a nők ellen irányuló szexuális erőszak kapcsán gyakran felemlegetett, egyben unalomig ismételgetett sémát dolgozza fel: buta, felelőtlen partykurva a buliban bebaszva, ringyónak öltözve ribanckodik, majd az éjszaka közepén egyedül, veszélyes környéken keresztül vágva hazamegy, aztán az utcán megbasszák. Az egész totálisan sablonos, és részben ezért hiteltelen is.
Ezek mellett van egy parodisztikus hangvétele, ugyanis a főszereplő remekül reprezentálja a mai 7köznapi- meg party kurvák viselkedését, valamint azt, hogy milyen faszságok-ellentmondások járnak a halott agyukban:

  • azt mondja megtalálja az egyensúlyt az öltözködésben, ehhez képest riherongyosan megy emberek közé
  • leírja, hogy nem kurva, ezáltal nem megy fel senki lakására, de azért a megfelelő alfa megkúrhatta volna a klubban
  • élvezi, amikor az ”elkövetők” kefélik, de az jár közben a fejében, hogy amit vele csinálnak, az vajon erőszaknak számít-e
  • mindezek mellett persze palija van, akit otthon hagyott a picsába, hogy ő a buliban szabadon ribanckodhasson a ringyó barátnőivel
  • ráadásként orvostanhallgató is, ami kiváló utalás lehet arra, hogy mennyi menthetetlenül ostoba, könnyelmű picsa veszi el másoktól a helyet az egyetemeken-fősulikon.


Tehát remélhetőleg ez egy szatirikus, nőtársadalom- és MeToo-kritika, nem pedig egy sík hülye, szexuális zaklató luvnya vallomása. 


A történet elolvasható: itt


Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr715021570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása