Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. július 31. 21:33 - The Cortez

MeToo-terror Dél Koreában

Szexuális zaklatás vádjával letartóztatták Kenderesi Tamás, bronzérmes magyar úszót, aki szombat éjjel hozzáért egy nő seggéhez egy kvandzsui szórakozóhelyen.

dd4v8ym-f0e64e66-104c-4f9a-8b7c-3d8be575536f.jpg

A világ legtöbb nyugati állama után, már Dél-Koreát is utolérte a radikálfeminista agymosás + a MeToo-terror. Kenderesi Tamás olimpiai és világbajnoki bronzérmes úszó, szombaton éjjeli 3 órakor, hozzáért egy valóban szexuális zaklató, kurvaként kinéző-vonagló, helyi táncosnak hitt, 18 éves vendég picsájához egy klubban. Ezt követően a nőszemély felháborodott, majd kihívatta a rendőröket, akik aztán brutálisan meghurcolták a sportolót.

Az eset kapcsán Kenderesi így nyilatkozott:

Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé, hozzáértem egy ott dolgozó, koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, egyetlen, talán meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem.

Megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig. A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim.

Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amelyek a helyi értékrend alapját képezik. A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom.

A jelenetről videófelvétel készült, amit a vádlottnak természetesen nem mutattak meg. Az úszót 2500 dollárra (forintban 550 000-re) büntették, amelyet ki is fizetett, de a hazai üldöztetése meg az ellene folytatott hisztéria még koránt sem ért véget, ugyanis az interneten, főként az Index facebook oldalán, továbbra is gátlástalanul gyalázzák a magyar feminácik és manginák. Éppen ezért Alter Ego, a Férfihang főszerkesztője minden antifeminista-Red Piller férfit arra szólít, hogy álljanak ki Kenderesi, valamint a saját véleményük, igazságuk mellett:

Ha a férfiak társadalmi változásokat akarnak, akkor mindenek előtt el kell mondaniuk a véleményüket minden lehetséges módon, minden fórumon, minden vitában. Például én sem csak cikket írok a témában, hanem aktívan kommentelek, vitatkozok például közvetlenül Kenderesi Facebook oldalán.

Szóval még egyszer: kövessétek Krisz tanácsát! Szerveződjetek, vitatkozzatok, védjétek a férfiak érdekeit. Fontos tudni: A feminizmus súlyosan korlétozni akarja a férfiak szexuális kezdemnyezéshez való jogait. Azt akarják, hogy megmozdulni sem merjetek, hogy ne merjetek senkit megszólítani, ne merjetek kérni, célozni, ne merjetek valakit megérinteni. Egy szóval azt akarják, hogy ne merjetek szexuális lényként, emberként viselkedni. Elvitatják az alapvető szexuális jogaitokat. Ha megvéditek Kenderesit, azzal a férfiak szexuális jogait véditek meg!

 


Forrás: Férfihang
Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5614989142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frederick2 2019.08.01. 18:47:52

"Minden bizonnyal valóban a helyi kulturális közeg, a nexus félreértése vezethetett komplikációkhoz. A K-Pop (koreai pop) kultúra táncos-énekes női előadói úgy táncolnak, mint a legkirafináltabb lotyók, miközben valójában öntudatos, nagyra törő előadóművészek. Feléjük a popkultúrát igazán nagy nimbusz övezi és az előadók mindent megtesznek, hogy reflektorfénybe kerülhessenek. A hírnévre vágyó tinédzserek egy a világon egyedülálló gyakornoki rendszerben éveken keresztül készülnek a reménybeli előadói pályára. Normál tanulmányaik mellett akár napi hat órát is töltenek tánc és énektanulással. Majd a kivételes képességű szerencsések legalább két éven keresztül ingyen munkát végezhetnek asszisztensként egy már befutottabb, nevesebb előadó mellett, ami persze még mindig nem garantálja az áhított célok elérését. Vélhetően apuci pénzéből is bőségesen költenek a karriertervek elérésére. Így aztán minden bizonnyal szorgos és erkölcsös előadóművészként tekintenek önmagukra és nem olyan bárkurvaként, aminek egyébként kinéznek." (Alter Ego)

AlterEgo analízise pontos.

Lehet, hogy a munkásosztálybeli gyökerek miatt van (sőt, valószínű), de engem irritál az a brutális kivagyiság, ami akár a dél-korai, akár a japán felső-középosztály nyomat folyamatosan. Legfőképpen amit a fiatalabb, Z-generáció művel. És - kicsit hímsovinisztán fogalmazva - a nők még undorítóbban hivalkodnak, mint a férfiak. Nézd, milyen gazdag vagyok; nézd, milyen szép vagyok; nézd, minden ruhám márkás; nézd, hogy csillogok, mint csillag az égen! Ehhez képest Berki Krisztián egotrippjei apróság.

Képtelen vagyok az ázsiai popzene élvezetére. Legyen az kínai pop, japán pop, dél-koreai pop. Semmiféle ázsiai populáris zenét nem hallgatok; számomra hallgathatatlan!

Amúgy nem vagyok előítéletes az ázsiai populáris kultúra iránt. Az ázsiai akciófilmeket szeretem; legfőképpen az olyan kínai, dél-koreai és thai akciófilmeket, amiben még érződik a maszkulinitás. A japán tömegkultúra felé az érzéseim ambivalensek: ámbár nem vettem meg a japán rajzfilmeket (anime), de úgy an block a japán tömegkultúrából árad egyfajta hanyatlás, dekadencia, ami engem taszít.

Miért beszélek annyit az ázsiai tömegkultúráról? Mert a modern feminizmus elválaszthatatlan a tömegkultúrától Ázsiában.

Japánban amúgy a feminizmus annyira nem volt képes átmenni Inkvizícióba és boszorkányüldözésbe; a japán tömegkultúra nem ismerk tabukat, mindenből viccet csinál, a szexizmus áthatja a társadalmat. Csak nézd meg az animeket és a mangákat; a nagy részében akár csipetnyi, akár tömény mennyiségben található humor szinten szexizmus, ami egyaránt sújt férfit és nőt. A japánok tudnak ezen nevetni. Mint mindenen. Ilyen téren kicsit irigylem is a japánokat. (Mondjuk a pedofil humort már kevésbé díjazom náluk.)

Kínába és Dél-Koreába már durvább a feminizmus. Ott eleve működnek tabuk a társadalomba. Kína dicsekedett azzal, hogy megfelelt a MeToo elveinek, de én konkrét eseteket nem tudok onnét. Viszont Dél-Korea nyíltan dicsekszik azzal a sok mocsokkal, amit a MeToo kapcsán elkövet a férfiak kárára. A K-Poppal szexuálisan felhergelik a férfiakat, majd a MeToo-val letörik a lelkesedésüket. Tiszta BDSM - ott is csak a szubmisszív férfi a jó férfi; a papucsállatka, aki engedelmeskedik. Dél-Koreában a nők egója fel van nyomva; kitermelődtek a hópehely-lánykák, akik nagyon érzékenyek, de az érzékenységük nem akadályozza meg őket abban, hogy elégtételt ne vegyenek a sérelmeikért; a K-Pop által megtanulják, hogy túlzó szabadsággal megéljék a szexualitásukat; a MeToo pedig lehetőséget ad nekik, hogy erőszakot kövessenek el a nekik nem szimpatikus férfiakon. (Mert ugyebár a rágalmazás is az erőszak egy formája.)

Kellene egy szimpátia-tüntetés Kenderesi mellett! Lehet, hogy fel is vettem a Férihangon!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.02. 15:43:45

Igen, a K-pop a szexuális zaklatás kultúrájának dél-koreai változata. Kenderesi is egy ilyen k-popos kurvába botlott bele.

Olvastam a dél-koreai senkiháziak hencegéséről meg pénzégetéséről. A japán kultúrában is vannak hasonlóak, bár ők talán nem ekkora retkek. Ez már régóta így van, épp ezért nem értem, hogy bizonyos antifeminista férfiak hogy tudják a keleti nőket majmolni, és a nyugati picsák ellenpéldáiként felhozni.

A szimpátia tüntetés jó ötlet. Megérne egy cikket!

Hemi12 2019.09.15. 12:17:49

@The Cortez:
Japán talán az egyik legvegyesebb ország a földön.
Egyszerre van jelen a médiában a feminizmus, az antifeminizmus, a homoszexualitás, a nacionalizmus, a hagyományőrzés és a pedofília.
Nem lehet igazából általánosságokban beszélni róla, és ez lényegében jó, hiszen van hétköznapi kurva és "rendesebb nő" is.
De nők nagy része valóban sokkal tisztelettudóbb, mint idehaza.
És Japánban természetes az, ha megbámulnak egy nőt, vagy megfogják a seggét.

Vietnám is elvileg még hasonló, az ottani nők is aránylag elfogadhatóak.
Dél-Korea és HongKong talán a legliberálisabb országok Ázsiában, de azért talán még nem az az általános, ami azokon a helyeken megy.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.20. 13:12:09

@Hemi12: Ha ázsiai nők kinézetéről van szó, akkor a japánok meg a dél-koreaiak. De mivel számít a hozzáállás, a felfogás is, így nyertek a japánok :)
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása