Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. július 28. 16:55 - The Cortez

Ingyér Blue Pill Mindenkinek!

Egyik olvasónk ajánlotta figyelmünkbe azt a videót, amelyben 2 kék pirulás mangina, a minimális tudásával próbálja eloszlatni a nőkkel kapcsolatos tévhiteket. Az elemzés elolvasásához jó szórakozást kívánok, a felvétel megtekintéséhez pedig egy nagy méretű hányós vödröt ajánlok!

maxresdefault.jpg

A nőkkel foglalkozó videókban utazó, fesztiválokra járkáló 6lépés srácok már 2 évvel ezelőtt is alkottak, amikor egyik anyagukban úgy állítottak be minden csajt normálisnak, hogy a VOLT-on odamentek dumálni 1-2 visszafogottabbhoz, értelmesebbnek tűnőhöz. Az ott lévő ordas kurváktól vagy paráztak, vagy náluk is bepróbálkoztak, csak azok suttyó módon elhajtották őket a picsába a propagandájukból természetesen nem derül ki, hogy mi áll a ribancinterjúk elmaradásának hátterében.

Április végi agymenésükben a csatorna 2 tagja járatja le magát azzal, hogy manginaként pitizve a nőknek, férfihibáztató, egyoldalú lózungokat puffogtatva próbálják megnevelni a csúnya, gonosz palikat. A nekünk jobb oldalon ülő srác ha nem lenne ennyire idétlen, meg ha önfejlesztene, vagyis ha kicsit odatenné magát, akkor akár alfa is válhatna belőle, de ő vélhetően a lájkok + feliratkozások miatt inkább a Blue Pillt választja magának. A bal oldali csávó viszont teljes mértékben hiteltelen és irritáló, ugyanis buzis hangon magyarázva akarja megmondani a frankót a heteroszexuális nőkről, a heteró férfiaknak (WTF?).

Ilyen felvezetés után muszáj megnéznünk, hogy a 2 fiatalember mit tudott kiszarni magából:

„Minden Nő Kurva

A meleg hangú elmondja, hogy neki is volt AWALT-korszaka. Megkapjuk tőle a fekete-fehér, lebutított magyarázatot, amely szerint ezt a véleményt kizárólag a sikertelenség, a magány meg a frusztráció szüli. Ha ismerné a Red Pillt, akkor kapásból mondta volna, hogy ez az egész simán lehet az ébredés 2. fázisa (amibe persze vannak, akik beleragadnak), de eredhet akár az egyszerű kék pirulás jó fiú tapasztalatából is, azaz amikor rájön, hogy hiába volt végig kedves, udvarias, figyelmes a csajokkal, azok magasról leszarták őt, és inkább az alfa rosszfiúk után futottak. A nyávogósnak a kamu alfákhoz hasonlóan, még van képe balfaszozni is! Odáig persze nem jut el agyilag, hogy léteznek omegák, illetve súlyosan beteg emberek, akiknek értelemszerűen nincs sikerük a nőknél. Viszont a sok baromság mellett legalább azt elismeri, hogy állhat komoly csalódás is a háttérben.

„Szép Nő = Buta”

Itt is az előző srác okoskodik. Tudományosnak hangzó szövegekkel próbálja mentegetni a nőket.

„Nincs Férfi-Nő Barátság”

Ez a sokat hangoztatott szöveg tényleg egy hülyeség, de a 2 balfék nem elégszik meg annyival, hogy ezt a tudomásunkra adja, mivel a férfiellenes faszságaikat is beleerőltetik: szerintük aki ezt mondja, az minden nőt meg akar baszni.

„Aki Sok Férfival Volt Az Kurva”

A 2 kis cuckold fétises mangina természetesen nem bírta ki, hogy ne menjen bele a jogos 2-ős mércébe. Érdekesség, hogy még a normálisabb nőket is ekézik, akik elismerik, hogy egy összevissza baszó picsa az bizony kurva. Megmosolyogtató a 2 duzzogó, biológiából agyhalott kisfiú, ahogy feministáékhoz hasonlóan próbálja megmagyarázni, hogy a biosz + az ösztönvilág hülyeség. Még volt pofájuk imitálni egy szituációt, amelyben a tőlük jóval intelligensebb palikat úgy karikírozták, hogy őket egyetlen egy suttyerák karakterrel szimbolizálták. Mindezek ellenére, a patriarchátus emlegetése valamiért kimaradt ebből a részből. Abban az egyben igazuk van, hogy ha valaki csak kúrogatni akar, akkor jó, ha minél több 7köznapi prosti szaladgál szabadlábon.

„A Nőknek Otthon Van A Helye”

Itt folytatódik a femináci duzzogás, meg a „bezzeg a férfiak”-ozás. Elmondják, hogy a nők hamarabb érnek, ám arról persze kussolnak, hogy a legtöbb idővel vissza is fejlődik. A buzis hangú kijelenti, hogy „minden lány okosabb nálunk” hát ennél a 2 példánynál biztosan!

„A Nők IS Tehetnek Az Erőszakról”

Mangina hőseink a nők által elkövetett szexuális zaklatás szabadsága mellett is kiállnak, és jó femináciként belemennek az áldozathibáztatásba. A 2 balfasz szerint az is természetes, ha egy nő kurvának öltözik egy buliban. A végén elismerik, hogy férfiakkal is történik erőszak, ám gyorsan hozzáteszik: „de ez most egy másik téma”.

„Az Összes Jó Nőnek Pasija Van”

Amikor a lúzerek lúzereznek. Azt állítják, hogy valamit bele kel feccölni a csajozásba, ám a balfék duó arról megfeledkezik, hogy az alfáknak egyáltalán nem.

„A Nők A Kigyúrt Pénzes Pasikat Szeretik”

Balfaszék a kigyúrtságot a sportossággal, a sok pénzt meg a sikerrel azonosítják.

„A Nők Nem Primitívek”

A végére meglepő módon úgy tűnhet, hogy beveszik a Red Pillt, de még ebből a részből  is sikerült valahogy a férfigyalázást kihozniuk.

„A Nők Nem Ugyanolyan Emberek”

A fináléra kiégett az agyuk a saját faszságaiktól, így már csak a süketelést tudták felmutatni. A videót azért hithű femináci-mangina módjára, egy alávaló, szánalmas férfimocskoló szöveggel zárta a 2 kis kiherélt, nőknek pitiző balfasz.


Kép forrása: YouTube

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1014983612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hemi12 2019.09.13. 21:43:17

Elég durva, hogy fiatalok agyát ilyenekkel moshatják egyesek bűntetlenül.
Poén lenne, ha olyan jól sikerülne az agymosás, hogy aztán egy nézőjük, aki időközben rengeteg csalódás és szenvedés árán felébredt a képkpirulás álomból és már a második fázisba lépett szépen rajtuk töltené ki a haragját.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.20. 13:04:36

@Hemi12: Még nagyobb beégés lenne nekik, ha a nőnemű nézőik baszogatnák őket a hulladék videójukért.

st89 2020.04.29. 19:51:30

Pont az ilyen hígagyú idiótákat lehet amúgy a legjobban kihasználni.
Úgy lefognak húzni pénzel a ribancok hogy észre se fogod venni.
Jó szenvedést kívánok. Bár vélelmezném hogy a fekete pólósnak még nője se volt.

Én inkább maradok a Hentai-nál. Azt a NAS-emröl nem nyúlja le senki.
És én szabad vagyok, nem kell pináért kuncsorognom. De ti nem.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.04.29. 21:02:35

@st89: Az biztos.
A fekete pólósból jobban kinézem, hogy volt nője, mint a buzisból :D
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása