Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. július 27. 19:11 - The Cortez

A MGTOW szintjei

A MGTOW 4 szintje már egy 1000-szer átbeszélt téma, de mégis muszáj foglalkozni vele, mivel még a mai napig sokan vannak azok, akik keverik vagy csak egyszerűen nem értik a dolgokat.

5f9412e0-35d4-4e18-9577-e131ec5c2e77-600x350.jpg

1-es szint - A helyzet felismerése

A sima piros pirulás férfi, aki nem mond le a párkapcsolatról/házasságról meg a gyerekvállalásról. Ezt a szintet sokan jogosan  nem is tartjuk MGTOW-nak. Ha egy pali komoly kapcsolatba bonyolódik, abban a pillanatban megszűnik MGTOW lenni, viszont addig nincs nagy baj a dologgal, amíg nem feledkezik meg a Red Pillről és az antifeminizmusról. A valódi gondok akkor kezdődnek, ha az emberünk kék pirulás balfasszá, rosszabb esetben mangina pincsikutyává válik, aki magasról szarik az addig tanult szabályokra.

2-es szint 

A 2-es szinten lévő MGTOW-k karriert építenek, vagy a hobbijaiknak/sportnak élnek, vagy mindkettő egyszerre. A lényeg az, hogy akárhogy is döntenek, a tevékenységeik mellett nem zárkóznak el a szextől. Van, aki nem különösebben foglalkozik a dologgal, de a kínálkozó alkalmakat azért kihasználja, és van olyan is, amelyik aktívabban hajtja a pinát. Az utóbbi kategóriára jellemző a bulizás, a gyertya 2 végén való égetése, a szexkapcsolat, az egyéjszakás baszás, a szexrandizás, a kurvázás, a lazulás, a haverokkal való lógás, ergo a rock 'n' roll életstílus-életérzés. Tehát a 2-es szintűekről elmondható, hogy úgy akarják élvezni a saját életüket, hogy abba senki nem pofázik bele. Egy részüknek van gyereke: ők a MGTOW apukák, akik egy válás/szakítás után kezdték el a maguk útját járni. Összességében a 2. szinten lévők nem hisznek a párkapcsolat/házasság intézményében, viszont egy szexrobot talán még érdekelné őket.

3-as szint

A rövid távú kapcsolatokat is elutasítok látszólag teljes mértékben ellentétei az 1-el fentebbi csoportnak, mivel sem a szex, sem az ismerkedés, de még a nőkkel való egyszerű barátság sem érdekli őket, vagyis tényleg nem kockáztatnak, valóban kerülik az olyan szituációkat, amelyek kapcsán a bíróságon/sitten lehet kikötni. Mindettől eltekintve, mégis akad némi hasonlóság a 2-es szintűekkel, ugyanis ők is szeretnek a hobbijaiknak, szenvedélyeiknek élni (jellemző rájuk a gamerkedés, a geekség, na meg a haverokkal való lógás). Biztosan előfordulnak köztük incelek, valamint valódi aszexuálisok, viszont a többségük köszöni szépen, kurva jól el van az online pornóval. Összességében a 3-as szinten lévők hallani sem akarnak a párkapcsolatról/házasságról, ám egy szexrobot talán őket is érdekelné.

4-es szint - Gazdasági kivonulás

A 4. szinten lévő MGTOW kicsatlakozik a gazdaságból, mivel nem hajlandó a személyes életviteléhez éppen szükséges lóvénál többet keresni. Tehát leszarja a karrierépítést, a túlórázást (már ha megteheti), de még az adózást is, merthogy csak nagyon keveset, vagy egyáltalán nem perkál az államnak. Vannak, akik külön választják a gazdaságból való kivonulást + a társadalmi kicsatlakozást, de felesleges, nyugodtan ebbe a kategóriába vehetjük az utóbbit is, magyarul amikor a férfi nem él közösségi életet, kivonul a civilizációból, azaz modern remeteként tengeti mindennapjait.

 
Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3514982618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása