Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. július 14. 22:42 - The Cortez

MILF-ek

A fiatal ribancok most épp valamelyik aktuális fesztiválon szopnak az ingyenjegyért, úgyhogy itt az ideje, hogy beszéljünk egy kicsit a MILF nénikről.

d2eubw0-972886ae-171d-40a4-84e0-4a3a8667f9eb.jpg

A vicces MILF mozaikszó jelentése: Mother I'd Like to Fuck, vagyis Anya, akit megbasznék. Vannak akik úgy tartják, hogy a kifejezés eredetileg Jim Morrisontól, a The Doors együttes vezető énekesétől származik a híres, „Mother, I want to fuck you” szöveg miatt, míg mások azt mondják, hogy mivel a zenészt Szophoklész Oidipusz király című drámája ihlette, így közvetve az ókori írótól.

A MILF-ek a nép szerint a pornófilmekben is látható középkorú, jól karbantartott nőstények, de sokan az eleve 30-as, 40-es pinákat nevezik annak, kinézettől függetlenül. Az előbbi kategóriába tartozók pont olyanok, mint a huszonéves picsák legtöbbje, azaz felturbózott egóval rendelkező, önmaguktól elszállt, sík hülye, szexuális zaklató kurvák, de akadnak köztük kivételek is, akik koruknak megfelelően néznek ki, illetve viselkednek. Az ilyenek gyakran milliomos üzletemberek, sokszor öreg sugar daddyk kitartottjai, viszont az sem ritka, hogy többen a faszkörhintás szinglik életét élik egészen addig, amíg végérvényesen a Falhoz nem érnek, vagy pedig jobb esetben örökre, csak akkor már értelemszerűen faszokon való ugrálás nélkül.

A simán MILF korú, ám átlagos meg a korukhoz képest viszonylag jó külsővel rendelkező nőkkel már más a helyzet. Ők azok, akiket nem bámul meg minden 2. ember az utcán, ezáltal nincs az egekben sem az önbizalmuk, sem az elváráslistájuk, továbbá reálisabban látják önmagukat, így elfogadják, hogy rég eljárt felettük az idő. Az effélék egy része anno tipikus, nagy képű picsa lehetett, aki nekiütközött a Falnak, míg a többi világ életében normálisabb volt. Ez a fajta ősidők óta elszokott attól, hogy a férfiak nyomuljanak rá vagy csak simán stíröljék, ezért ha valaki mégis megteszi, akkor a dolog szemmel láthatóan kiragadja a csajt a megszokott 7köznapokból, és jó értelemben teljesen felbassza a hangulatát. Még látványosabb a reakció, ha egy tőle jóval fiatalabb pali méri végig, ugyanis ebben az esetben a kelleténél 1000-szer jobban meglepődik.

Kurva érdekes, de furcsa módon az utóbbi MILF-eknél valamennyire működik az, ami a fiatal picsáknál szinte egyáltalán nem. Ők már tudják értékelni a figyelmet, a kedvességet, az udvariasságot, persze egyiket sem kell túlzásba vinni, felesleges visszafejlődni kék pirulás balfékbe! Aki MILF-eket szeretne felszedni, annak még mindig az a legjobb választás, ha továbbra is megmarad Red Pillernek, és alkalmazza a game-et. Az idősebb nők is a piros pirulás viselkedésre gerjednek a leginkább, még akkor is, ha amúgy letagadják! Náluk nagyobb eséllyel bejön az az ősrégi Red Pill-trükk, amely szerint ha egy kis érdeklődést mutatsz felé, majd leszarod a picsába, akkor ő fog nyomulni rád, mivel neki nincs túl sok opciója.

Eddig nekem is átlagosabb MILF-ekhez volt csak szerencsém, de tervben van egy, a korához képest egészen jó kinézetű is. Elmondhatom, hogy ezek aztán valóban rámenősek! Egyik nem hogy az volt, de többször történt olyan, hogy józanul lementem vele + az egyik csajismerősével piálni, majd éjjel bebaszva mentem haza úgy, hogy egész este egy kurva forintot nem fizettem. Nyilván nem mindegyik ilyen, de a fiatal picsákkal ellentétben, ők már kevésbé hiszik magukat hercegnőnek, ezáltal velük talán olcsóbban kijössz anyagilag. 


Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9214946294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása