Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. június 23. 18:17 - The Cortez

A balfék, a kurva és a néger baba

Mindannyian hallottunk-olvastunk már olyan történeteket, amelyekben egy hófehér házaspárnak csokoládészínű gyereke született, majd a férj simán bekajálta, hogy születési rendellenesség/menstruációs probléma/gyógyszerallergia áll az abszurd dolog hátterében. Na pont az ilyen talpraesett palikról fog szólni ez a poszt.

h2ymgu0mvipr69zur6qv.jpg

A manginák, illetve a Red Pillel soha az életben nem találkozott kék pirulás, menthetetlenül balfék férfiak minden szart elhisznek a nőiknek, még a fentihez hasonló, szemenszedett hazugságokat is. Igaz, az ilyen néger babás esetekben nincs könnyű dolguk, mivel az orvos személyesen erősíti meg a feleség faszságát, ám ha időben bevették volna a piros kapszulát, akkor átlátnának a szitán, és pontosan tudnák, hogy az asszony jóval a szülés előtt lebeszélte a kamusztorit a dokival, akit persze bőségesen le is fizetett.

A közeli ismerősök között is akadnak efféle töketlen figurák. Egyik munkatársam egy fiatal, megbízható, halál szimpatikus srác. Kinézete alapján akár alfa is lehetne, viszont a nőkhöz való hozzáállása béta, de inkább betegesen manginaszintű, mivel képes volt összeállni a cég kurvájával, kit már majdnem az összes félkegyelmű magára próbált. Hiába mondtuk neki az értelmesebb kollégákkal, hogy ne legyen fasz, meg jobban jár, ha simán csak kúrogatja a ribancot, ő kizárólag a tőle hallott, a racionalizáló hörcsög által felböfögött, erőltetett mentségeket pufogtatta megállás nélkül. Hülyesége, balfaszsága egészen odáig fajult, hogy a végén szégyenszemre teherbe ejtette a luvnyát. Mikor ez kitudódott, a vállalatnál szinte kivétel nélkül mindenki felnyerített a röhögéstől. A gyerek azóta már megszületett, aki bár igaz, hogy nem néger, ugyanakkor egyelőre nem tudni ki a biológiai fater, ám az kurva élet, hogy nem a haver az. Az egyik idősebb kolléganő kiszámolta a hónapokat, és megállapította, hogy semmiképpen sem lehet a mi munkatársunk az apa, ugyanis tudomásunk van egy korábbi baszásról, amelyet a csaj követett el, valami számunkra ismeretlen trógerrel. Ha az utóbbi csávó egy alfa, akkor egyértelműen az volt a ringyó ösztönös taktikája, hogy felcsináltatja magát vele, majd később összejön a béta balekkal, akivel aztán szépen felnevelteti a valaki mástól származó csemetéjét.

Van egy másik ilyen ismerős is. Szintén jól nevelt, túlságosan megbízható, fájdalmasan kék pirulás arc. Ő balfék módon egy 30-as, faszkörhintáról leesett, egykori 7köznapi kurvával állt össze, aki bevallottan négerekkel is baszott. A gyerek már úton van, én pedig kíváncsian várom a finálét, és rohadtul nem leszek meglepődve, ha a baba valóban feka lesz. A srác lelki békéért viszont egy kicsit sem aggódom, mivel a hozzá hasonló naiv, nők terén rossz ízlésű palik, mindig megeszik amit a csajuk meg a beavatott, cinkos szülészorvos ad be nekik.


Kép forrása: itt

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3014907598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2019.06.23. 19:33:44

A másik eset fináléjáról is írj majd egy posztot. Már én is kíváncsi vagyok.

2019.06.23. 20:04:55

Erről az agyhalottról mit tudsz? Daisy Kalan.
youtu.be/af6-S9_M1Tg

Azt mondja leszbikus, mégis megbaszták jó páran, és van két gyereke egy niggertől, akiket állítólag egyedül nevel.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.23. 23:47:07

@Slepy: Meglesz, de arra még egy darabig várni kell.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.06.23. 23:50:50

@Captain Admin: Azt hittem valami külföldi.

Akkor inkább biszex. Mindent összevetve (beleértve a vegán életmódot is), ez egy full liberális picsa lehet. Az egyik néger gyereket Ébennek nevezte el. Ehhez azért már pofa kell :D

Burgermeister 2019.06.25. 13:58:22

Szereti a niga faszt a picsa, ez van.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása