Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. május 06. 19:41 - The Cortez

Kritika: Rossz anyák

Hamisíthatatlan férfigyűlölő, femináci propagandafilm.

p_68157_gbyassiu.jpg

A  Rossz anyák című humortalan ”vígjáték”a reklámokban látott hazugságokat veszi alapul, melyek szerint egy családban csak az anyák az áldozathozó, egyszerre 1000 felé szakadó szuperhősök, míg az apák a lusta, szerencsétlen, munkanélküli, videojátékfüggő balfaszok. Az erőltetett, nőket hülyítő girl power-mozi az életszerűtlen helyzetek, negatív sztereotípiák meg a primitív poénok mellett, azért valós dolgokat is bemutat: ilyen az elvált-szingli picsák kurvulása, a ribanc legjobb barátnő és kurva anya-jelenség, az, hogy a gyerekcsinálástól nem lesz mindenki agyilag felnőtt, valamint az, hogy megfelelő mennyiségű manipuláció hatására, még a legvisszafogottabbnak tűnő nők is feminista állattá változnak. A mozinak az a legnagyobb érdeme, hogy itt végre kimondják: a ringyó módon való öltözködés egyik fő célja nem más, mint a kurválkodás. 

2/10


Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr614811356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2019.05.06. 22:55:35

faszér nézel te ilyen filmeket:)

rávett a csajod análszex ígéretével?:)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.05.07. 17:31:06

Nem :) Megnézem én a szart is. Ezt amúgy Karácsony előtt, kajacsinálás közben láttam. A TV2-nek volt pofája leadni akkor is, meg az ünnep alatt is.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása