Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. április 25. 22:32 - The Cortez

A Red Pill és a MGTOW félremagyarázása

Már megint alkotott VT 135, az A sorozatrandizó c. blog kamu antifeminista manginája. Másfél évvel ezelőtt is megcsinálta a szart az említett oldalon, igaz ezúttal nem sikerült annyira túltolnia, de azért így is tökéletesen bemutatta, hogy miért kártékony, ha egy piros pirulás álcát öltött blue piller osztja az észt a Red Pillről.

why_oh_why_dual_by_neo101_djiv96-pre.jpg

Ismét áll a bál az A sorozatrandizó című oldalon, és a balfasz Ethan Wolf nem tesz ez ügyben semmit. Igen balfasz, mert a sok megosztást-ingyen reklámozást előbb ideiglenes letiltással, majd pedig végleges kibaszással hálálta meg (igaz, velem együtt kikúrta a femináci Claire nevezetű kommentelőt is aki több, mint valószínű, hogy Frau Untermench álnéven gengszterkedik tovább , de ezt csak azért tette, hogy ne tűnjön még nagyobb manginának), illetve korábban volt képe engem támadni, amikor kiálltam mellette a privát játszóterén, ahol az őrjöngő feminista nácik, már szinte nemi erőszakkal vádolták az egyik posztja alatt!
De nemcsak azért balfék, mert azokat üldözi, akik helyette feltakarítják a szart a kommentmezőről, hanem pluszban azért is, mert mindig akkor játssza a tanárbácsit, mikor kurvára nincsen arra szükség, ráadásul a személyeskedés”-t valami újfajta halálos bűnként értelmezi. Mostanában igencsak lenne értelme járőröznie a saját felületén, mivel megint megjelentek ott az agresszív feminácik, akik nem elég, hogy keményen rombolják a közösséget, még ultrabrutálisan személyeskednek is- A házigazda természetesen nincs ott, hogy ezúttal jogosan rendet tegyen, viszont a blogot olvasó red piller törzsvendégek, szokásukhoz híven tartják a frontot.
Ezt a kitűnő alkalmat ragadta meg VT 135 , hogy újra saját kék pirulás ízlése szerint forgathassa ki a Red Pillt:


"1. Tagadás: “A nők nem olyanok! Csak legyél velük kedves és tisztelettudó, majd megtalálod az igazit!”

2. Düh: “Minden nő kurva! Nincs bennük tisztesség vagy hűség, ráadásul önzők és haszonlesők.”

3. Alkudozás: “Ha keményen dolgozok és megtanulom a csajozós figurákat, legalább szex lesz.”

Ezt a 3-at kivételesen eltalálta.


4. Depresszió: “A szex felszínes macákkal unalmas és nincs benne igazi élvezet. Annak sincs értelme, hogy a misztikus unikornis után kutassak. Talán MGTOW leszek egy darabig.”


Na itt kezdődnek a faszságok. A depresszió sokaknál pont hogy a kurvákkal való szextől, vagy pedig a MGTOW-tól múlik el. Ostoba módon direkt úgy írja, mintha utóbbi kizárólag a depresszió eredménye lehetne.  

5. Elfogadás: “A nők nem rosszak. A feléjük támasztott elvárásaim (és az ő elvárásaik énfelém) hibás alapokra voltak felépítve. Ösztönlények, akárcsak én… de különböző ösztönökkel. Ha megértem az övéket, és elmagyarázom nekik a sajátomat, realisztikus elvárásokat támaszthatunk egymás felé és egész jól ellehetünk együtt.”"

Az első 2 mondat stimmel, viszont a többiben folytatódik a csávó Blue Pill-propagandája. Igazából már az elején sejtettem, hogy erre fogja kihegyezni a dolgot, mivel évek óta mást sem csinál az oldalon, mint ezt a szöveget bő lére eresztve, ömlengve előadja. Azt persze megint szándékosan kihagyta, hogy rengetegen az 5. szakaszban válnak MGTOW-vá.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr314786248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása