Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. április 06. 17:35 - The Cortez

Nőtípusok vol. 12 - A ribanc legjobb barátnő

Másfél év kihagyás után a sorozat folytatódik a következő résszel, amelyben a ribanc legjobb barátnőket vesszük górcső alá.

vampiress_and_victim_by_jakesimp321_d226348-fullview.jpg

Aki látta a Tizenhárom című filmet, az pontosan ismeri ezt a típust. Ő az, akitől sokkal jobban kell féltened a lányodat, mint a paliktól vagy a szar haveri társaságtól. Ez a csaj könnyedén a gyereked közelébe, később bizalmába férkőzik (meg a tiédbe is, ha nem figyelsz!), hol kisebb, hol nagyobb trükkökkel manipulálja, telebeszéli a fejét a faszságaival, végül észre sem veszed, és már a maga képére formálta, azaz kurvát csinált belőle.

De a ribanc legjobb barátnők nem csak a tinédzserek körében fordulnak elő. Ott rejtőznek a 20+-osok, a 30+-osok, illetve még a 40+-osok között is, tehát a szingli anyák mellett, a nődet/feleségedet szintén simán betalálhatja egy ilyen. Ha balszerencsédre kapcsolatban élsz, akkor ez a fajta fog ringyót csinálni a csajodból (már ha eddig nem volt az), viszont az is lehet, hogy ”csak” addig fogja baszogatni, amíg rá nem beszéli 1 vagy több alfával való félrekúrásra, amelyről előtted természetesen mélyen kussolni fog. Ha nem kell rádumálni a dologra a párodat, a ribanc hajlamú barátnője akkor is tudni fogja az összes mocskos kis titkát, amiket majd véletlenül elfelejt megosztani veled. Szóval mindenképpen részese lesz a hátad mögött történő megalázásnak, sőt még az esküvődön  ahol vajon ki lenne más a menyasszony tanúja, mint Ő is végig a markába fog röhögni. Ugyanez lesz a helyzet amikor azt hiszed, a megszületett gyereked tőled származik.

„Madarat tolláról, embert barátjáról”

Ha egy normálisnak tűnő csaj összehaverkodik 1 kurvával, vagy rosszabb esetben már hosszú évek, akár gyerekkoruk óta jóbarátok, akkor mindkét verziót hatalmas red flagként kell kezelni, mivel rengeteget elárul az adott nő jelleméről.


Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9314743477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása