Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. március 23. 19:39 - The Cortez

C-kategóriás nők, avagy az omeganőstények

A mai órán a C-kategóriás nőket vesszük górcső alá. A vicces elnevezés ezúttal nem a romákat, hanem az átlag alatti csajokat jelöli.

profimedia-0174332961.jpg

A C-kategóriás nők alatt leginkább a csúnya, a tápláléklánc alján elhelyezkedő csajokat értjük, de szép számmal akadnak köztük olyanok is, akik a külsejükre-megjelenésükre fittyet hányva, önmagukat lustaságból vagy valamiféle lázadásból elrondítva kerülnek a szexpiac peremére. A nem túl vonzó kinézet mellé, ráadásként sokszor mérhetetlenül nagy igénytelenség is társul.

A férfiak hajlamosak túlértékelni őket. Többen úgy vélik, hogy az ilyen pinák pontosan tisztában vannak vele, hogyan néznek ki, ezért biztosan nem is álmodoznak alfákról. A mondat első fele általában igaz, viszont a 2. nem teljesen, mivel bár beérik a tőlük magasabb szinten álló bétákkal, illetve meglepő módon, gyakran a velük egy kategóriába tartozó omegahímekkel, ám attól még titokban ők is ugyanúgy az alfapalikról ábrándoznak.

A közvetlen környezetemben látom, hogyan is működik egy párkapcsolat a C-típusú hercegnőkkel: az ismerkedési fázisban, nőtársaikhoz hasonlóan, ész nélkül shit tesztelgetnek, de ekkor még szimpatikusabb arcukat mutatják, később, amikor a csávó már összejött velük, folytatják tovább a próbára tevéseket, melyeket ha elbukik a szerencsétlen, akkor a jól ismert, kíméletlen, kapcsolaton belüli terror + nyilvános megszégyenítés kombó vár rájuk.

Hiába átlagon aluliak, az ösztöneik ugyanúgy működnek, mint a többi nőnek, az előnytelen külső mellé meg nem jár automatikusan kedvesség, megértés, odafigyelés és persze hűség sem! Volt olyan ismerősöm, aki azt mondta érdemesebb összejönni 1 omeganősténnyel, mert az legalább nem baszik félre... Lehet nem teszik meg, de nem minden esetben azért, mert nem akarják, hanem sokkal inkább amiatt, mert nincs rá lehetőségük.


Kép forrása: itt

26 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3214677366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2019.03.24. 21:15:42

Az ilyen csajokok pinaja bévan szőve pókhálóvál. A minap beszélgettem egy hasonló fizimiskájúval csak ugy poénból, hogy érezze a törödést (közben szivattam mint állat a elszállt agyát) osztan kiderült hogy alfázna a puncusa....na szevasz.....te bojlergeci.

Santiago Hernandez 2019.03.25. 13:39:21

Sajnos az a baj, hogy a kék pirulások és manginák túlértékelik még ezeket az előnytelen külsejű nőket is. Nem értem hogy állhat fel a bré nekik egy ilyenre, amikor még egy pornóra is ezerszer jobb kiverni, mint egy ilyenhez hozzáérni. Értem én hogy nem tehet róla, de sajnálatra még nem állt fel senkinek a moslékkeverője...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.03.25. 22:03:02

@Santiago Hernandez: A kék pirulások egy része beéri ilyennel is. A manginák meg igaz, hogy általában túlértékellk őket, de léteznek ám válogatós manginák is, akik kizárólag a kurváknak pincsiznek.

2019.04.05. 11:14:53

Aki ismerősi körömben ilyen hulladék nővel jött össze, azokon a "nőkön" kivétel nélkül mind látom, hogy azonnal hagynák magukat megdugni. Szemeznek, pofátlanul próbálják jelezni, hogy tárva nyitva van a kapu. A gáz az, hogy az idióta balek palijuk, ezt jól érzékelik is, és mégsem tesznek semmit, hanem beletörődnek a kiszolgáltatott helyzetükbe. Pont ezért is érdemlik meg a sorsukat.

Tovább megyek. Sok béta balek annyira ostoba és fogalmatlan ilyen téren, hogy egyenesen tálcán kínálja, reklámozza, hogy ő kevés a nőjének, és ő ismeri annyira már a csajt, hogy TUDJA, hogy nem hűséges. Csak egy hétköznapi példa, amivel már biztosan találkoztatok:
Bemegyek egy nagy postára, vagy bankba, ahol többen várakoznak, köztük egy fiatal pár, béta pali, viszonylag jó csaj. Amint érzékeli a pancser, hogy nézem a nőjét, annak a seggét vagy rosszabb napján egyenesen a szemét, máris magához húzza, megpuszilja, átöleli stb, mert mutatni akarja, hogy a csaj az övé, semmi esélye senkinek. :D Pont az ellenkezőjét mutatja így. :D

Ha tudod, hogy olyan pozícióban vagy a kapcsolatodban a nőddel, akkor bárhova elengedheted, nem fog akarni félredugni, mert nem áll érdekében.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.04.06. 13:26:45

„Pont az ellenkezőjét mutatja így. :D”

Miért? Mit kéne csinálnia? Verekednie veled?

„Ha tudod, hogy olyan pozícióban vagy a kapcsolatodban a nőddel, akkor bárhova elengedheted, nem fog akarni félredugni, mert nem áll érdekében.”

Milyen ez a pozíció? Azon kívül, hogy te vagy az alfa.

2019.04.06. 17:31:44

@The Cortez: "Miért? Mit kéne csinálnia? Verekednie veled?"
Olyan nőt választani, aki nem dug félre mellette.

" Milyen ez a pozíció? "
2 vagy több szintkülönbség a javadra.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.04.06. 17:50:41

@Captain Admin: „Olyan nőt választani, aki nem dug félre mellette.”

Ilyet nem találsz. A cikkben is benne van, hogy ha nem teszi meg, akkor az azért van, mert nincs rá lehetősége.

„2 vagy több szintkülönbség a javadra”

Ha béta vagy, akkor hiába állsz pár szinttel a nőd felett.

2019.04.06. 18:51:58

"Ilyet nem találsz. A cikkben is benne van, hogy ha nem teszi meg, akkor az azért van, mert nincs rá lehetősége."

Már miért ne lenne? A nők érdekből dugnak. Ha nem áll érdekében, nem fog félredugni. Ha jól választott, akkor hülye lenne, mert egy esetleges lebukás esetén kidobja az a palija, akivel egyenrangút nem fog találni már.

"Ha béta vagy, akkor hiába állsz pár szinttel a nőd felett."
Ebben van valami, de nem esküdnék meg,h bétaként sem lehetne úgy alakítani a dolgokat, (kezdve a racionális választástól), hogy ne legyen törvényszerű,h lekúrják a nőt. De ha le is kúrják időnként, az olyan nagy gond? Bétaként értékelni kell a rendszeres pina használati lehetőséget. A kizárólagosságért jóval többet kérnek a nők mint egy béta faszi.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.04.06. 23:04:12

@Captain Admin: „Ha nem áll érdekében, nem fog félredugni.”

Ha alfával baszik félre, akkor nincs benne érdek. Ahogy ők mondanák: a pillanat heve. Meg akad még pár lózung, amit a hörcsöggel megmagyaráznak.

„Ha jól választott”

Bárkit le lehet cserélni, még egy alfát is, ha az elbétásodik.

„De ha le is kúrják időnként, az olyan nagy gond? ”

Ha időnkén ellopják a pénzedet, az olyan nagy gond?

„Bétaként értékelni kell a rendszeres pina használati lehetőséget.”

Igazából a pénzt kell értékelni. Ha az van, akkor van pina is, és nem kell kényszerből C-kategóriás nőkkel beérni.

ez meg most mi 2019.04.08. 21:52:01

Te egy olyannal vitatkozol, aki egész nap, reggel 7-től este 8-ig benn lóg a neten és 10-percente ír be valami csajos blogba... és ott előadja, hogy ő mekkora alfa..

Gondolod, hogy ez az illető tényleg látott már élő nőt ?

Maddness69 2019.04.09. 03:50:57

2 ász már itt van. Remélem Krisz101 is itt lesz hamarosan. ;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.04.09. 22:58:31

@ez meg most mi: „Gondolod, hogy ez az illető tényleg látott már élő nőt ?”

Nem. Ennek ellenkezőjét párszor már bizonyította itt is, meg más oldalakon is. Épp ezért nem árt neki, ha tanul valamit róluk.

2019.04.13. 20:45:59

@The Cortez: "Ennek ellenkezőjét párszor már bizonyította itt is, meg más oldalakon is"

Nagy kérés lenne, hogy linkelj 1 ilyen bizonyítékot?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.04.14. 16:35:47

@Captain Admin: Igen. Olvasd el az itteni, meg mondjuk A sorozatrandizós hozzászólásaidat.

2019.04.14. 16:40:37

@The Cortez: Rendben. Hogy ne menjünk messzire, nézzük az ezt megelőző kommentem!

"@The Cortez: "Ennek ellenkezőjét párszor már bizonyította itt is, meg más oldalakon is"

Nagy kérés lenne, hogy linkelj 1 ilyen bizonyítékot?"

Ebben mi és hogyan bizonyítja, hogy soha nem volt dolgom nővel, vagyis soha nem dugtam nőt és soha nem éltem nővel kapcsolatban?

Összegszerűen mekkora nagyságrendig vagy biztos a bizonyítékodban?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.04.14. 16:43:10

@Maddness69: Valószínűleg nem lesz itt, mivel ezt a blogot is hiteltelennek tarthatja. Mindenki az, aki nem vállalja a nevét meg az arcát, kivéve persze Ethan Wolfot, aki abszolút hiteles, mert írt 1-2 cikket a kudarcairól is.

Hemi12 2019.09.11. 23:59:58

@The Cortez:
Úgy lehet elérni, hogy tutira hűséges legyen a csajod, hogy megpróbálod pont annyira felnyomni az egóját, hogy - természetesen csak utánad - magát tartsa minden szempontból a legjobb embernek a világon.
Így jól meg lehet szivatni, mivel ha be is bukod egyszer az alfa pozíciódat nagyon nehezen fog más palit találni - vagy sehogy - hiszen minden palit szintjén alulinak fog gondolni a tuningolt egója miatt.

Az omeganőstények azért is kelendőek, mert a férfiak azt hiszik a ronda nőkről, hogy okosak és rendesek.
Persze biztos annak tettetik magukat, mert valamivel kompenzálni kell, de pont ettől veszélyesebbek, hiszen nagyobb szükségük van arra, hogy hazudjanak, így hazudni is fognak, ha lehetséges, még sokkal többet, mint az alfanőstények.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.09.20. 13:01:35

@Hemi12: Nem hiszem, hogy annyira működne ez a módszer a valóságban.

Igen. Azt hiszik rendesek, okosak, hűségesek.

Krisz101 2020.01.11. 11:19:37

@Maddness69: Bocs de nem emlékszem rád én csak most találtam meg ezt a blogot nem gondoltam volna hogy valaki így számon tart

Krisz101 2020.01.11. 11:21:50

@The Cortez: Hát ez most mire volt jó nem értem teljesen
Egyébként valóban a hitelesség fokmérője kivéve hogyha valaki hosszabb ideje jó contentet gyárt

Semmi nem szentírás

Maddness69 2020.01.11. 11:33:07

@Krisz101: csak ritkán szólok hozzá. Ellenben sokat olvasok. Na jó, majdnem mindent. Aki értelmes és tapasztalt azokra emlékszem.

A poszthoz: a dagadt nőket is "kezelik". Csak szeretnének váltani. Lehetőleg felfelé. Remélem nem mondtam újat. :D

Maddness69 2020.01.11. 11:40:04

@Krisz101: remek olvasnivalók vannak a reddit-en:
- r/TheRedPill és
- r/MGTOW.

Az r/asktrp-t mostanában fogom tesztelni.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.01.11. 17:54:20

@Krisz101: Abban az esetben hitelesebb, ha valaki alfának állítja be magát, mint például Captain meg Wolf. Szóval ők már csak ezért sem hitelesek :)
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása