Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. február 28. 22:35 - The Cortez

Nem nyuggerként kell szeretni egymást!

Amikor a blue pillerek a párkapcsolat/házasság mellett kardoskodnak, akkor gyakran az egymás kezét szorongatva sétáló, valójában tök röhejes öregembereket hozzák fel pozitív példaként, miközben szart sem tudnak a múltjukról, életükről.

dba92lv-69bf5a0a-15ed-4daa-a367-032ef2bc1dac.jpg

A kék pirulások szeretik cuki, aranyos, tündibündi meg hasonló jelzőkkel illetni az utcán kézen fogva közlekedő, természetesen inkább kínos, mintsem szimpatikus látványt nyújtó, nyugdíjas házaspárokat. Ráadásként nemcsak magukból hülyét csinálva áradoznak róluk, hanem még képesek rajtuk keresztül magyarázzák a házasság fontosságát, ami persze megint csak hatalmas, átgondolatlan hülyeség a részükről.
Egy nyugger pali, ha csak nincs rengeteg pénze, akkor nyilván nem fogja a 20 éves kurvákat hajkurászni, mint ahogy talán az öregasszony is elfogadja a 70. életéve környékére, hogy már nem fiatal, ezáltal magasról, végleg leszarják őt az alfák. így végül mindketten a nekik jutott ember kezét kénytelen fogdosni a járdán. A kék pirulások abba szokás szerint bele sem gondolnak, hogy az ártatlannak tűnő idős pár, vajon hányszor baszta át-alázta meg egymást, illetve abba sem, hogy ugyan mennyiszer kúrt félre sunyiban a másik háta mögött.
Egyértelműen akadnak tisztességes vén tagok, de ettől még baromság + hazugság mindegyikőjüket idealizálni. Viszont az igaz, hogy a 90-es évektől napjainkig házasodottakkal ellentétben, az ősidőkben frigyre lépett illetők között, jóval több egyenesebb duót lehet találni.


Kép forrása: itt

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7314660537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2019.03.01. 18:01:34

Igy van, ahogyan irod!!!
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása