Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. február 14. 23:09 - The Cortez

Szingli party

A pénzéhes vállalkozók és a gátlástalan marketingesek nemcsak a különböző társkereső oldalakkal hülyítik a bétákat meg az omegákat, hanem a szingli bulikkal is.

flyer_image-default-1.jpg

A szingli partynak a Tinderhez + a többi szarhoz hasonlóan az az ígérete, hogy ott garantáltan minden pali be tud csajozni, legyen szó akár kúrás, akár komolyabb dolog iránti igényről. Mondanom sem kell, hogy ez is egy hatalmas nagy hazugság! Hiába teszi fel a zöld színű karszalagot a béta vagy az omega, a buliban lévő picsák magasról lefogják szarni a csuklójára ragasztott papírdarabbal együtt, hacsak nem pénzes, vagy nem annak tűnő. A nőneműek, mint ahogy a Tinderen, úgy a szórakozóhelyeken is az alfákra hajtanak, függetlenül attól, hogy milyen esemény van meghirdetve éppen.  

Kép forrása: itt

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5014627878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santiago Hernandez 2019.02.15. 10:19:08

@sl20: Mert még ha Times New Roman betűtípussal félkövér dőlt lenne akkor azt mondanám, hogy na! :-)
De komolyan! Egy nő hamarabb próbálna lecsapni egy piros karszallagos (tehát foglalt) alfára abban a reményben hogy majd elszereti a nőjétől (kihívás faktor plusz), mint egy nyilvánvalóan szabad bétára, aki senkinek sem kell. Közkeletű mondás a nők körében: "a férfi olyan, mint a wc: vagy foglalt, vagy le van szarva"

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.02.15. 17:17:00

@Santiago Hernandez: Erre eddig nem is gondoltam, pedig abszolút így van. Mindannyian ismerjük a női rivalizálást, meg azt is tudjuk mennyire becsületes a nagy részük, tehát egy ilyen buliban inkább a piros karszalagosokat hajkurásznák.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása