Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. február 10. 13:26 - The Cortez

Ribancok a sípályán

Aki esetleg azt hinné, hogy a hóban, a hegyek közt egyetlen ribanccal sem fog találkozni, az hatalmasat téved.

d2lztg0-a90d0677-ae51-4b17-b5c8-d74abcd844c4.jpg

Az elkényeztetett plázakurvák nem csak nyáron a strandon, meg a tó/tengerparton akarnak drága, vagy inkább annak tűnő márkákban divatozva, kisminkelve alfát fogni maguknak, hanem télen, a jéghideg sípályán is.
Olyan is elő szokott fordulni, hogy amikor naposra, már-már tavasziasra fordul az időjárás, akkor a primitív, hiperaktív, magukat kurva viccesnek képzelő picsák, fehérneműre/fürdőruhára vetkőzve síelnek/snowboardoznak, aztán persze visítva óbégatnak, amikor pofára esnek a hóban.
Az sem ritka, hogy a pályákon lévő hüttékben (vendéglátóegységekben) megrendezett bulikban elszabadulnak a kurvák, valamint velük együtt az ösztöneik is. Ilyenkor elfelejtik hol is vannak valójában, és a nyári fesztiválok világában érzik magukat: kisminkelve, bebaszva, esetleg bedrogozva, külföldi palikkal körülvéve ribanckodnak az elektronikus zenére. A hegyek közt is duhajkodó partyringyók igazából csak ezért fizetnek/fizettetnek be egy síutazásra, miközben otthon majdnem mindenkinek azt hazudják, hogy kizárólag a sport kedvéért ruccannak ki a kontinens másik végébe (pl: Franciaországba), vagy éppen a halál faszára (pl: Aspenbe).  

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8514618228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása