Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. február 01. 17:06 - The Cortez

Ajánló: Mindent a jelesért - Egy felnőttfilmes igaz története

Eredeti cím: From Straight A's to XXX
Stílus: Dráma
Nemzet: Kanada
Év: 2017

mv5bmdk1zjq0yjctmzi5zi00zgvjltg4mdytm2ewotuzzda3ngrhxkeyxkfqcgdeqxvyotk3mdyxnw_v1.jpg

A legelején elmondják, hogy a történet bár Belle Knox polgári nevén: Miriam Weeks életéről szól, de a csaj nem egyezett bele a tévéfilmbe, és még vitatja is a bemutatott történet valóságtartalmát. Ennek tudatában jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor mégis hogyan forgathatták le? Ezeken kívül azt is szóvá teszik, hogy az alkotás szexjelenetek tartalmaz... ez igaz, viszont kizárólag imitáltakat, amelyek ráadásul rövidek + szarul is néznek ki, tehát aki esetleg orbitális, látványos baszásokra számít, az jobban jár, ha inkább a főhős videóit nézegeti.
Az alapsztori teljesen valószerű: egy fiatal diáklány, az igen magas tandíj kiperkálásának érdekében pornós kurvának áll, mivel hitelt nem akar fölvenni, a munka pedig pontosan olyan büdös számára, mint a szar. Ha ez nem lenne elég, a ribanc még genderszakos hallgató is, vagyis femináci, amit szerencsére nem felejtenek el kimondani a filmben (vagy legalábbis a magyar szinkronban). Mindezt azzal tetézi, hogy teljesen ártatlan, visszafogott a külseje, plusz a viselkedése a 7köznapokban, magyarul egy ideig átbassza a környezetét.
A mű kiválóan bemutatja, hogy a szolid kinézet, illetve a vallásos neveltetés semmit sem jelent, ugyanis a szürke egérnek tűnő, vallási fanatikus családból származó csajok is lehetnek ordas kurvák. Amikor Miriam/Belle a pornón gondolkodik, akkor a racionalizáló hörcsöge különböző erőltetett magyarázatokat böfög fel neki, amelyekkel aztán hülyíteni próbálja az ismerőseit, később meg már az egész népet a tévéképernyőn keresztül. Mindeközben persze az idegesítő, feminista ökörségek hangoztatásáról sem feledkezik meg.
Az alkotás azt is elénk tárja, hogy a felnőtt filmekben játszó ringyók, mekkora buta picsák úgy általában: nem olvassák el a szerződést, nem néznek utána milyen tartalmú videókat gyárt az általuk kiválasztott cég/website, majd meglepődnek, ha szado-mazo cuccban találják magukat, menőznek a forgatáson, hogy szeretik a BDSM-et, de elsírják magukat amikor szembejön a Valóság, utána még mások előtt is van képük a durvább irányhoz való hozzáállásukról hazudozni, azt hiszik, hogy az internet korában nem fog kiderülni a ”kis titkuk” stb.
A storyline több tekintetben hasonlít a témában egyébként sokkal jobb, Lovelace című mozira.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3514602336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása