Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. január 27. 15:11 - The Cortez

Ajánló: Hatalmas kis hazugságok

Eredeti cím: Big Little Lies
Stílus: Dráma, Krimi
Nemzet: USA
Év: 2017

bigl.png

„Pont ez a boldog házasság alapja, nem igaz?... Az, hogy jól tudunk színlelni”

Ismert nevekkel teletűzdelt, dúsgazdag nőszemélyekről, meg azok problémázásairól szóló sorozat a HBO-tól. Az alkotás kiválóan bemutatja a női, féktelen rivalizálást- és gátlástalan törtetést. Meglepő módon, Reese Witherspoon alakítása + bajkeverő-szarkavaró karaktere lett a legszórakoztatóbb.
A mindössze 7 epizódos széria több részig hiteltelennek tűnik, mivel egy ilyen cím, egy ilyen felszínes tagokból álló, óceánparti luxuskörnyezet, valamint egy ilyen karrierista anyuka (Witherspoon) mellett, elképzelhetetlen a félrebaszás intézményének hiánya. De nem kell aggódni, idővel ezt a szálat nemcsak hogy az arcunkba kapjuk, hanem emellett arra is rávilágítanak a készítők, hogy a normális, amúgy érzelmesebb palit csúnyán átkúrják-kihasználják, míg a pszichopatább alfához sokáig ragaszkodnak még a halk szavú, érzékenyebb feleségek is.
A fináléban kapunk 1 kis girl powert, aminek meglehetősen erőltetett a végkifejlete, de összességében nem nevezhető zavarónak a gigantikusnak szánt jelenet. A pilot kaotikusnak tűnhet a több, egymás után mutogatott szereplőnek köszönhetően, ám a sztori előrehaladtával, illetve az ismeretlen arcok cselekménybe való elhelyezésével, teljesen összeáll a kép.

Kép forrása: itt 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7014591722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása