Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. január 18. 19:18 - The Cortez

Faszméret

Egy kis kiegészítés a múltkorihoz. Jöjjön a férfiakat érintő legkényesebb kérdés!

d2xbtxn-413af341-74ed-44ed-b951-b06631533a56.jpg

Az átlagos faszméret kutatások szerint 13 centi körül mozog. Erektált állapotban persze. A közvélekedés alapján pedig Európában 13-15 cm, Afrikában az ettől jóval nagyobb, míg Ázsiában a sokkal kisebb, 9-11 cm pénisz számít normálnak.
A férfiak jelentős részének okoz szorongást, illetve önbizalomhiányt a méretkérdés. Ilyenkor a társadalom általában kapásból a pornót kezdi el okolni. Igaz, hogy a felnőttfilmek sok fiatal srácnak tudnak testképzavart okozni, de a legtöbben időben rájönnek arra, hogy amit a jelenetekben látnak, az kurvára nem a Valóság. Ellentétben rengeteg nővel, akik a videókban leszopott-meglovagolt dákókat tekintik hétköznapinak, vagy éppen fétisüknek. És nemcsak fiatal picsákról van szó, hanem ”érett” nőszemélyekről is. A csajok tömeges, négerek iránti vonzalmának is részben ez áll a hátterében. Tehát inkább a nőket befolyásolja pornó (a reklámokhoz hasonlóan), ráadásul ostobaságuknak, nagy arcuknak, valamint irreális elvárásaiknak köszönhetően, leginkább ők frusztrálják halálra a palikat a faszkérdéssel.
Természetesen a seggnyaló manginák szintén hibásak az ügyben, na meg a társadalom is, mivel viccekkel + lesajnáló szövegekkel szégyenítik el az átlag alatti szerszámmal rendelkező egyéneket. A nőknek egyébként az esetek többségében addig kell a nagy fallosz, amíg nem találkoznak egy valóban méretessel. Ha ez utóbbi megtörténik, akkor rövid időn belül beindul a sírás, a nyafogás, a szenvedés és a baszás leállítása (több casting pornóvideó is igazolja ezt!). Minél jobban hangoztatják hatalmas igényeiket, annál inkább fulladoznak egy 13 centis darabtól. Ráadásul primitívségük okán, még a prostitúciót is ügyesen éltetik.
Persze léteznek olyan picsák, akik tényleg csak az átlagostól jóval nagyobb fasszal tudják élvezni a szexet, de róluk legalább tudjuk, hogy velük van a baj, mivel óriási a pinájuk.


Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr5214571138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2019.01.19. 05:47:13

Ha kicsi akkor betolsz mellé egy vibrátort! A pinának es a faszodnak is jó, vagy marad a puzo, az szűk, szoros, oda mehet a kicsi is.

Santiago Hernandez 2019.01.22. 18:57:39

Ha kicsi a faszod, és a csaj lelép az első szex után, ne csüggedj! Két dologra gondolhatsz:
1, "Leszarom!" (MGTOW)
2, "Kérem a következőt!" (PUA)
A kicsi fasz piros pirulást nem flusztrálhat!
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása