Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. január 09. 04:04 - The Cortez

2019 - Mondj nemet Te is a tág pinára!

A Blue Pill-nácizmus után, végre a tág vagina ellen is felvesszük a harcot!

d4mxul-2c5b3c15-e7bd-449a-8165-adfa2593eb8a.jpg

Az idei esztendő legnagyobb küzdelmét, a Huffnágelen évekkel korábban megjelent, Nincs Kis Fasz, Csak Tág Pina című zseniális, egyben rohadtul vicces cikk inspirálta.
Ha férfigyalázásról van szó, akkor a társadalom primitívebbik rétege gyakran kezd el a palik alsónadrágjában kotorászni, de az sem ritka, hogy egy mezei vita során, az önmagát intelligensnek mutató versenyző az érvekből kifogyva, végső reményként a faszméretkártyát húzza elő zsebéből. Valahogy teljesen elfogadott dologgá vált az utóbbi évtizedekben, hogy a valóban átlagalatti (kevesebb, mint 13 cm) pénisszel rendelkező embereket a hiányosságukkal basztatják, szégyenítik meg, röhögik ki (ilyenkor vajon hol a picsában van a nagybetűs tolerancia?). Milyen kurva érdekes, hogy közben a tág pinájú nőkről mélyen kussol a civilizáció. Ők valamiért soha nem kerülnek elő a viccekben-poénos sztorikban, ráadásul egy férfi sem mondja azt, hogy kitágult vaginájú nőszemély márpedig neki nem kell. Érthetetlen, hogy miért, mivel közismert tény: kisebb kárral is simán el lehet élveztetni egy csajt (a szokványossal meg főleg), míg a hüvelyben való lötyögés és harangozás, nem sok pali számára fog örömöt okozni. Másrészt arról sem szabad megfeledkezni, hogy a szerényebb méretekkel megáldott tagok nem tehetnek fogyatékosságukról, ellentétben az öblös nőneműek nagy részével, akiknek rengeteg munkájuk volt abban, hogy még 1 kamion is beférjen a 2 lábuk közé.  
Tehát mindegy mekkora farkad van, legyen akár normál (leírom, mielőtt valami észlény megint megtalálna: az enyém ilyen), akár az alatti vagy akár több, mint 20 centi, határolódj el a tágas lyukaktól, valamint cinkeld, cikizd 1000-el a nagypofájú-nagypinájú picsákat, ha azok a faszméret fontosságát hangsúlyozzák!


Kép forrása: itt

23 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr4614549102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santiago Hernandez 2019.01.09. 14:41:31

Üdv! Régóta olvasom a magyar manosphere-t, még nem találkoztam ilyen témájú cikkel, ilyen terjedelemmel és szakértelemmel, köszönöm a hiánypótlást, és a Huffnágeles belinkelést is.
Annyit fűznék hozzá, hogy a testépítőket is sokszor éri olyan alaptalan vád a "nők" részéről, hogy "biztosan azért gyúrnak mert kicsi a faszuk". Megfigyelhetjük, hogy ez a kijelentés azon "nők" szájából (tollából, billentyűzetéből) származik, akiknek a külsejük miatt esélyük nincs egy izmos pasasnál. Azt hiszem ez a savanyú a szőlő tipikus esete. Topmodellektől sosem fognak a testépítők ilyen vádakat kapni. Nemigaz?

2019.01.10. 12:52:50

@Santiago Hernandez: a testépítőkkel kapcsolatos közvélekedés két forrásból ered. Az egyik az, hogy a többségük (legyen mondjuk 80%) azért kezd el gyúrni, mert már fiatalon (amikor a csajozáshoz még elég a külső) sem tudnak nőhöz jutni. Ezért a testükön, a külsőn próbálnak fejleszteni ezzel. Aki idősebb 30+ és ezzel akar csajozni, az meg csak simán hülye. :)

A másik pedig az, hogy mivel a 95%-uk minden szarral tömi magát, nem áll a farkuk rendesen. Ma persze ezt megoldják már potencia növelőkkel, de ez egy kapcsolatban kibukik. Alkalmiknál nem, de egy barátnő levágja.

Ide tartozik még az esztétikai látvány is. Sosem értettem, h miért gondolja magát szebbnek, a nőknek vonzóbbnak egy pl 15cm-es fasszal rendelkező valaki + 50 kilóval. A testéhez képest látványra is jóval kissebbnek tűnik a bré. Ez pedig fontos a nőknek. De tényleg nevetségesek amúgy amikor szétgyúrt palik feszítenek a színpadon fecskében bébirépával. :)

Na és ott van az is, amit Fábry mindig is mondott, hogy csak a buzik gyúrnak. Azért ebben erősen van valami. Egymást meztelen testét lesik naponta több órában, magukat a tükörben, szagolják egymás testszagát, egymás izzadtságában fetrengenek stb. Szóval meg lehet érteni a női oldalt, biztosan nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. :)

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2019.01.10. 15:24:14

Nagyon köszönjük Spricc Zoltán szerzőtársammal a credit-et, meg Boldog Új Évet is kivánunk, de azt azért elmondanám, hogy 2019 az Éhes Disznó éve, ahogy 2018 meg az Erősebb Kutya éve volt.

Csak a Baszatlanság Elleni Harc örök, meg az irénatok érzett mérhetetlen Szeretetem.

You made my day, guys! Tényleg!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.11. 01:35:52

@Santiago Hernandez: Köszönöm! Örülök, ha tetszik. Az a cél, hogy laza stílusban, könnyen fogyasztható formában, minél több emberhez eljussanak lényeges tartalmak.

"biztosan azért gyúrnak mert kicsi a faszuk"

Ezt még nem hallottam. Általában sportkocsit meg a nagy méretű kocsit szokták pénisznövelőnek nevezni.

„Topmodellektől sosem fognak a testépítők ilyen vádakat kapni. Nemigaz? ”

Persze. Egy fitneszmániás izomcsaj rá sem néz egy olyan palira, akin nem látszik, hogy kondizik.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.11. 01:46:38

@Captain Admin: „Na és ott van az is, amit Fábry mindig is mondott, hogy csak a buzik gyúrnak”

Ez pont Fábrytól nem hiteles. Az ő kinézetével meg igénytelenségével. Másrészt úgy tudom ő is keveredett már "gyanúba".

„Egymást meztelen testét lesik naponta több órában, magukat a tükörben, szagolják egymás testszagát, egymás izzadtságában fetrengenek stb”

Ezt ennyi erővel bármelyik sportágra rá lehetne húzni, ha nem lenne faszság. Léteznek koedukált edzőtermek, rengetegen odajárnak ismerkedni. Pont, hogy inkább a scajokat lesik és nem egymást. Jó nagy baromságot írtál.

„Szóval meg lehet érteni a női oldalt, biztosan nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. :) ”

Ez is ügyes kis mangina érvelés volt :)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.11. 01:48:40

@Huffnágel Pista: Szívesen! Nektek is!

„Csak a Baszatlanság Elleni Harc örök”

Arra emlékszem, de a másik 2-ről lemaradtam.

Burgermeister 2019.01.13. 07:21:24

Na szóval a tág pinához és picsához hozzátennék néhány tapasztalati dolgot.
A szük pina asz a legjobb. Én azt tapasztaltam, hogy akik szültek ott van a tágasság, ottan kell keresni. A minap összeakadtam egy 40es nagyfaszcibálóval, tudjátok, ránéztek és látjátok rajta hogy több faszt fogott meg szopott mint kilincselt. Na szóval az már ujjazásnál jelezte a likácskája hogy van szükösség, meg faszkívánat. Szük is volt, lucskos is volt, szóval jóféle, a púzókája is adta magát. Aztán volt egy 46os milf, az meg olyan volt ránézésre mint aki a faszt is kesztyűvel fogja, na erre meg ezért volt lágyékszervi vérbőség. Aztán mikor lehuztam a bugyiját láttam a császározás helyét, majd ujjaztam és ez is szük volt, adta magát, persze kiderült h szintén nagy faszcibálószopó. de előadás körítés más volt.
Na ennyit a tág likakról. Puzoja majd legközelebb jön.
A tág pinákról majd máskor ha kiváncsiak vagytok.

2019.01.15. 21:28:03

@foxi fajtamentés: Jártam terembe, láttam mi megy ott, "ilyen" ismerőseim is vannak. Összességében még csak mozgásnak sem nevezném olyan szempontból, ami a szexben szempont lehet. Józan paraszti ésszel is logikus, hogy egy test aminek a tömege megnövekszik viszonylag rövid idő alatt, az jóval nagyobb terhelést szab a keringésre, a szívre. Ezt pedig ugye semmivel sem fejlesztik. A legritkább esetben látok csak pl futó kigyúrt palit. A legtöbb szuszog, amikor fel kell menni a másodikra is.

Ami tök alapnak számít pl zsírégető, az is még pluszban tovább terheli a keringést, hiszen azzal égeti a zsírt, hogy folyamatosan egyfajta készenlétben, felfokozott állapotban tartja a szervezetet, pörgeti a pulzust stb.. Első kézből tudom, hogy a termekben megforduló réteg a fő vásárlói köre a potencia növelőknek. Vajon miért? Az sem egy földtől elrugaszkodott gondolatmenet, hogy aki jelentősen javítani/fejleszteni akar a testén, az azért teszi, mert a jelenlegi állapotával nem elégedett. Kérdem én, mihez nyújt bármi előnyt az életben egy kigyúrt test egy átlagosan sportoshoz képest? Semmihez. Akit kipattintva meg mersz szólítani, azt már akkor is megdughattad volna, mielőtt kipattintottad magad.
De mégis, ami a legbiztosabb forrás, ha nőket megkérdezel erről. ;)

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.15. 22:30:56

@Burgermeister: Biztos 40 felett is lehet szűk pinájú nőket találni. De hol szedtél te össze ekkora kurvákat?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.15. 22:39:03

@Captain Admin: A futás egyértelműen jobb meg hasznosabb sport, mint a gyúrás.
Kondizni lehet szerek nélkül is. Sőt!

„Kérdem én, mihez nyújt bármi előnyt az életben egy kigyúrt test egy átlagosan sportoshoz képest? Semmihez. Akit kipattintva meg mersz szólítani, azt már akkor is megdughattad volna, mielőtt kipattintottad magad.”

Megint a korlátolt gondolkodás. Nem a nők miatt kell gyúrni. A piros pirulás férfiak ezt már nagyon jól tudják. Az is hatalmas előny, ha nem kötnek beléd az utcán. De hogy ezt megértsd, ahhoz előbb el kéne költöznöd Rózsadombról.

„De mégis, ami a legbiztosabb forrás, ha nőket megkérdezel erről. ;) ”

Így beszél egy hithű mangina :) Tanuld meg és fogadd el, hogy EGY NŐNÉL NEM AZT KELL NÉZNI, HOGY MIT MOND, HANEM HOGY MIT TESZ. Csak azután kezdj el tanácsokat osztogatni, ha ezt a mondatot már álmodból felébresztve is tudod!

2019.01.15. 22:46:44

@The Cortez: "Nem a nők miatt kell gyúrni. A piros pirulás férfiak ezt már nagyon jól tudják. Az is hatalmas előny, ha nem kötnek beléd az utcán. "

Nem kell gyúrni. Semmi előnye a minimális esztétikai előnyön kívül, de az bőven nem kompenzálja a hátrányait a dolognak, a rengeteg idő kiesést, a tönkrement izületeket stb. Ahhoz,h ne kössenek beléd, kiállás kell, amit semmilyen konditeremben nem szedsz össze. Én 183/74 vagyok, és volt már olyan, hogy egy aluljáróba befordulva ott állt 15 ricsajozó kannibál. Mentem feléjük ahogy addig is, ketté nyíltak és simán mentem tovább. Ez nem ezen múlik. De egy időben meló révén sok vidéki kocsmában is megfordultam, volt,h bekóstoltak, de meg lehet oldani mindent, ha megvan hozzá a megfelelő fellépés.

"Így beszél egy hithű mangina :)"
Ezzel nagyon mellé lőttél. Már miért ne adhatnék azoknak a nőknek a véleményére, akiket megdugtam és volt/van gyúrómatyi palija? :)

2019.01.16. 12:46:57

@Captain Admin:
Abszolúte egyetértek.
Kb 15 évig amatőr szinten gyúrtam, amiben csak nagy mennyiségű kaja volt, semmi koksz, az nem a te teljesítményed, hanem a vegyszeré.
A cél az erő+állóképesség kombinációja volt de természetesen a "státusz" is a test megváltoztatásával, amit sugall.
De most jött el kb 1 éve az, amit te is leírtál, idő - kb 2-zer, 3-szor 1,5 óra és pihenés utána + feleslegesen sok étel - így pénz/erőforrás - az életedből, amire nem nagyon lesz szükséged. Illetve plusz testsúly, amire a mindennapokban nincs szükséged.
Ha már átlag kicsit sportos testalkatod van, az a csajoknál elég, úgy is a fej a lényeg nekik.

Amiben még gondolkodom, az egy minimális mennyiségű és dinamikusabb mozgásforma kizárólag saját testtel, vagy mondjuk egy súlymellénnyel. Futás, ugrálás, fekvő-4 ütemű fekvő, ilyesmi, amitől szálkás és állóképesség irányába visz.

Azt gondolom, az egészséges testkép és a szervezet számára inkább ilyen formájú mozgás a jobb, mint a testtömeg növelés a nagy formára és súlyokra való törekvéssel.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.16. 16:35:01

@Captain Admin: „Semmi előnye a minimális esztétikai előnyön kívül... Ahhoz,h ne kössenek beléd, kiállás kell, amit semmilyen konditeremben nem szedsz össze”

Nem egy ember tudna mesélni arról, hogy mennyire változott meg az élete a rendszeres kondizás után. Vagy úgy, hogy nem kötöttek belé az utcán, vagy úgy, hogy leszálltak róla a zaklatói. A "minimális esztétikai előny"-ön kívül ott van az is, hogy az arcod, kisugárzásod is mennyire más lesz. Pozitív értelemben.

„Már miért ne adhatnék azoknak a nőknek a véleményére, akiket megdugtam és volt/van gyúrómatyi palija? :) ”

Egy szóval nem írtad, hogy megdugtad őket. De még ha így is van, akkor miért mondana hirtelen igazat, csak azért mert megdugtad?

2019.01.16. 19:51:45

@The Cortez: nem hirtelen. Ha nem érdeke, minek hazudna egy csaj pl az 5-el korábbi palijáról. Volt már olyan szeretőm is, aki imádta a faszt, nem számolta a pasikat. Minek vetítene? A szikár, kitartó pasikra mondja mind, h jól kerendezték őket. Nem az izomtibikre.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.01.16. 21:18:09

@Captain Admin: Ha igazat is mond, miért lenne az ő véleménye a mérvadó, hogy bármilyen palinak rá kéne hallgatnia?

„Volt már olyan szeretőm is, aki imádta a faszt, nem számolta a pasikat.”

Tudjuk, hogy a legtöbb csaj ilyen, de nem egészen értem, hogyan jön ez ide.

„szikár, kitartó pasikra mondja mind, h jól kerendezték őket. Nem az izomtibikre”

A szikár palik nem izmosak?

Santiago Hernandez 2019.01.18. 09:45:44

@Captain Admin: "Ha nem érdeke, minek hazudna egy csaj pl az 5-el korábbi palijáról"
A hörcsögével beszélgetsz.
A hörcsög hazudik a nőnek, az igaznak hiszi, ilyen értelemben a nő nem hazudott neked. Biztosan nem tette hozzá a nő azt hogy "hát ha a hörcsög hazudott akkor most én is", mivel nem tud arról hogy bemagyarázta magának a valótlant, a kifogást, hogy kidobhassa azt a palit, vagy ha őt dobták ki, akkor pedig azt, hogy miért savanyú a szőlő. Ekkor jön a kis rágcsáló megindokolni mindent a lelki béke érdekében.

Kisgé 2019.02.03. 10:29:27

"Gyúrás" témához: igen, ami a legtöbb teremben folyik, az totál értelmetlen "iron masturbation." A relatív erő növelésére azonban az alap erőemelő fogásnemek a legjobbak.
Minden férfinak képesnek kéne lenni a következőkre:
Testsúly=Magasság(cm-ben)-100.
Az így kapott testsúlyod 1,2x-ét kinyomni fekve, 1,6x-ával guggolni, 2x-ét felhúzni, 0,7x-ét fej fölé nyomni. 8-10 húzódzkodást megcsinálni.
1 év alatt 3X30 perc/hét alatt elérhető, utána szinten tartani.

Hemi12 2019.02.10. 23:32:39

@The Cortez:
A pina tágassága javarészt genetika, illetve az izomzat feszessége.
Vagyis nem akúrás mennyiségével korrelál.
Ha edz rá valaki, akkor simán lehet nagyon szűk.
Sőt, még mozgatni is ügyesen megtanulhatja az illető.
Erre találták fel a gésa golyókat,meg hasonlókat.
Így a pina tágassága csak annyit jelent, hogy az llető leszarja, hogy mekkora élvezetet ad a férfinak.
Nem véletlenül gésagolyó egyébként a neve, mivel Japánban - ahol a kurváktól el is várták, hogy TÉNYLEG rendesen dolgozzanak - ezzel edzették a lányokat, már egészen fiatalon.

Hemi12 2019.02.10. 23:39:51

@Captain Admin:
A gyúrás alapból a legkevésbé ízületszétbaszó sport.
Már amennyiben az ember nem tökig megpakolt súllyal rángatózik.
Mivel az ízületeknél a legfontosabb az, hogy ne érje őket gyakran hirtelen erőhatás.
Ami az ugrásnál, futásnál, rúgásnál igen gyakori, míg az erőből végzett, lassú gyakorlatoknál ilyen nincs.
Egy balerina is küzd legalább annyi ízületi problémával, mint egy tetépítő.
A tornászokról nem is beszélve.
Ha az ember jól csinálja,akkor semmit nem veszít, viszont gyorsabb, erősebb, vékonyabb és kitartóbb lesz.
Az összes sportoló edz konditeremben, méghozzá gyakran gépekkel, talán csak a maratonfutók nem.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása