Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2019. január 01. 22:24 - The Cortez

Szilveszter 2018 - Élménybeszámoló (#metoo)

Boldog Újévet Mindenkinek! A Blue Pill-nácizmus elleni harc éve hivatalosan is véget ért, de ez közel sem jelenti azt, hogy a továbbiakban nem folytatunk hadjáratot a Kék Pirula ellen!

107634-egy-gondolat-a-feminizmusrol.png

– Itt sincsenek jó palik  mondta egy budapesti pub ablaka előtt elhaladó picsa a barátnőjének. Később egy másik olyasmit mesélt nőnemű társának egy igényes, ám mindenféle kurvával megáldott vendéglátóhelyen, hogy egy bizonyos italozóban, alkalomadtán ingyen kap piát, ugyanis már több ottani csapossal ”kavart” (részletekbe sajnos nem bocsátkozott a kis rosszéletű). Tehát bőven meg volt az alaphangulat a tökéletes szilveszter éjjeli bulihoz.

A partyban szinte minden élőlény kábítószeres (még a pultosok is nagyon gyanúsak voltak!), a nőszemélyek kábé 95%-a pedig szexuális zaklató ribanc volt. Úgy tűnik, hogy a techno zene nemcsak a drogosokat vonzza mágnesként, hanem a ringyókat is. Érdekesség, hogy a legtöbb luvnya a szemmel láthatóan 3 diplomát lerakott, 5 nyelven folyékonyan beszélő urával jelent meg a helyszínen.

A tánctéren 1000-el ment a veretés. A tagok vagy párokban, vagy kisebb klikkekbe rendeződve, vagy egyedül szórakoztak. Egyszer csak feltűnt a semmiből egy, a kezében sörösdobozt szorongató, teljesen bekészült pina, aki a kinézete alapján, meglepő módon, nem tűnt annyira riherongyosnak. Lehet szólóban nyomta, viszont az sincs kizárva, hogy simán elszakadt a csürhéjétől. Na de a lényeg az, hogy pár másodpercnyi ide-oda mászkálással kevert süketelést követően, előre sejthetően lesmárolt engem, meg még ki tudja kit/kiket.

Szóval már az év legelején megkaptam a magam alkoholista- és vagy kábszeres picsáját.


Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr914527220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santiago Hernandez 2019.04.19. 09:33:49

@The Cortez: Édes fiam! Óvatosan kell kezelni az ilyen smárolgatásokat is. Ki tudja nem-e terjeszt valami olyat az a riherongy, amire még az orvostudomány is felfigyelne. El ne kapj valamit, mert ki viszi tovább ezt a remek blogot?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.04.19. 17:36:30

Sajnos nem lehet tudni, de így azért talán kisebb a fertőzésveszély. Az ilyen esetekben az inkább az aggasztó, hogy nem tudhatom hány emberrel művelte ezt előttem, valamint azt sem, hogy milyen egyéb helyeken járt még a szája.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása