Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. december 23. 20:50 - The Cortez

5 dal a nedvesedő pináról

A következő 5 slágert rengetegszer hallhattad már rádióban, TV-ben, a Youtube-on, otthon, melóhelyen, buliban vagy akár a buszon, viszont azt még a legmerészebb álmaidban sem gondoltad volna, hogy valójában miről is szólnak.dd8toq-5564afb3-227d-453a-95c9-fd5fb7563c72.jpg

Toxic

Britney Spears alfák iránti imádata egy meglepően őszintének tűnő dalba öntve. Az énekesnő sem érti, hogy miért van olyan nagy, pinanedvesítő hatással rá a csúcshím, de nem is gondolkodik rajta, helyette inkább udvarolni kezd neki.

Promiscuous

A dal egy tipikus bulis-kurvázós helyzetet ír le. Az első versszakban a néger alfa (Timbaland) megpróbálja felszedni a fehér bulát (Nelly Furtado), aki úgy tesz, mintha nem lenne „olyan lány”, és mintha magasról leszarná álmai fekete hercegét. Ezzel ellentétben a refrénben arról énekel, hogy szívesen ráülne a csokifaszra, mivel több egyértelmű utalás mellett olyanokat kérdez, hogy „mire vársz?” + „készen állsz?”. A 2. verzében tovább játssza az eszét, a 3.-ban, illetve a track vége előtti refrénben pedig már egyáltalán nem tagadja, hogy baszni akar.

Womanizer

Britney Bitch egyértelműen ki van éhezve az alfahímekre, és ennek időnként nem is szégyell hangot adni. Nőcsábász című dalában, meg az ahhoz tartozó videoklipben, olyannyira nedvedzik a vaginája, hogy a Toxic-kal ellentétben nem simán felszedi, hanem egyenesen megerőszakolja a sok nőt megkúrt, felső 20%-ba tartozó kiszemeltjét. Érdekes módon, a feminácik ezt a számot valamiért rendszeresen elfelejtik beválogatni az év végi, szánalmas kis toplistáikba.

Szabó János

A következő track egy igazi bűnös élvezet, ugyanis az annyira szar, hogy már jó kategóriába tartozik. A szöveg szerint a PA-DÖ-DŐ együttes énekesei valahogy összekeveredtek egy, az egész várost végigkúró alfával, aki aztán olyan magasra tette a lécet, hogy végül dalban kellett szerelmet vallaniuk neki. Igen ám, de mivel Lang Györgyi és Falusi Mariann művésznőket nem feltétlenül nőies bájaikért szokták kedvelni a férfiak, így valószínűbb, hogy egy rendkívül tehetséges, alfa férfiprostival akadt dolguk, akit mellesleg Szabó Jánosnak hívtak. A nóta meg a hozzátartozó klip is hihetetlenül vicces, minden alkalommal végigröhöghető alkotások.

Worth it

A dal, amelynek klipjében a Feminism is sexy felirat látható, a ribanc énekesekből álló csajbanda néger rapper alfa (Kid Ink), illetve annak farka iránti vágyakozását, áhítatát tárja elénk. A versszakokban és a refrénben is 1000-el megy a pina tálcán való felkínálása.


Kép forrása: itt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1114509212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása