Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. december 14. 04:39 - The Cortez

Ha Karácsony, akkor férfigyalázás!

Ahogy közeleg a szeretet ünnepe, úgy árasztják el az internetet a férfiak ellen intézett támadások. Nemcsak Huffnágel és más antifeminista-MGTOW tagok, hanem még én is a feminácik célkeresztjébe kerültem.

merry_christmas_by_pietklaassen976_d5o8792-pre.jpg

Nyáron írtam arról, hogy 1 éven belül általában 3-szor kapunk online lebaszást a semmiért. Június 22-én a pofánkba lett tolva a magunk féléves férfihibáztatása, de most végre megérkezett az év végi is, igaz nem cikk/poszt formájában, hanem kisebb-nagyobb kibaszások képében: Huffnágel Pistát letiltották egy több éves poszt végett, más antifeminista/MGTOW kommentelőket szintén elhallgattattak véleménykülönbség miatt, engem pedig megpróbáltak leklónozni.

Claire85, az A sorozatrandizó blog femináci trollja, már évek óta rontja a levegőt az említett oldalon. Rengeteg velem folytatott vitában maradt alul, és ezt a mai napig nem tudta feldolgozni. Nem rég azt ecsetelte, hogy ha én nem szólok hozzá, akkor ő sem fog hozzám. Mindez szép és jó, de mindannyian ismerjük a neoprimitív nethuszárok ígéreteit, vagyis, ha azt írják, hogy „Befejeztem a vitát” vagy „Ne írj, mert nem válaszolok többet”, akkor a következő hozzászólásodra rögtön visszaböfögnek valamit az álintellektuális, hazudós férgek. Így történt ez Claire feminácival is, mivel december 12-én, teljesen váratlanul a kommentmezőbe pötyögött nekem valami faszságot, amire kábé 20 perc elteltével, helyettem reagált egy, roppant kreatív módon The Cartezre keresztelt, ezen blog linkjével fémjelzett klónnick, majd újabb 20 perc múlva, Claire femináci visszaírt neki valami még nagyobb baromságot. A gyerekes lejáratókampány más site-okon is folytatódott, de a rendszer másnapra véget vetett a szándékos megtévesztésnek. Claire femináci szokásához híven tagad, illetve röhejesen magyarázkodik. Természetesen nincsen rá bizonyíték, hogy ő áll a nevetséges műsor hátterében, de az összes jel arra mutat, ráadásul aki ismeri, az kurva jól tudja, hogy könnyedén kitelik tőle egy ilyen szánalmas húzás. Viszont ha nem ő volt az elkövető, akkor valamelyik radikálfeminista/mangina haverja tette, tehát ebben az esetben is egyértelműen tudomása van a dologról.

Mindent összevetve elmondató, hogy alaposan megnevettetek minket férfiellenes, kultúrbalos barátaink. Tőlük nem is kell ennél jobb ajándék Karácsonyra! Kíváncsian várjuk, hogy vajon mivel rukkolnak elő újévkor. 


Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7714479784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.14. 18:18:45

@lelkiismeretes padlóviasz: Íme a cikkben említett "nőszemély". Írtam, hogy nincs rá bizonyíték. Szövegértelmezés továbbra is 1-es!
Írtam, hogy nem biztos, hogy te voltál, tehát semmiféle rágalmazást nem követtem el. Előbb nézz utána a szavak jelentésének, mielőtt gyalázkodsz.

„A te konkrét személyed a beteges”

Nem én vagyok skizofrén és nem én járattalak le ilyen gyerekes, szánalmas módon.

„Vállald a saját nézeteidet te magad. ”

Eddig is azt tettem. Viszont te meg még ahhoz is hülye vagy, hogy blogot indíts, és inkább másokét teszed tönkre.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.12.14. 21:45:38

@lelkiismeretes padlóviasz: A normális kommentelés nem, de te pusztítasz.

„Te is ezt követed: ha valaki veled nem ért egyet akkor az már az egész férfi nemet gyűlöli.”

Megint hülye vagy. Te nem velem nem értettél egyet, hanem az összes többi férfit gyaláztad, velem együtt. Ezért vagy te férfigyűlölő!

„Te feljogositva érzed magad a teljes férfi lakosság képviseletére. Pedig senki nem kért erre”

Ezt pont te csináltad a másik oldalon. A nőket akartad képviselni a hisztiddel, meg a kevés tudásoddal. És igazad van, senki nem kért téged erre :D

„Na ez egy személyiség torzulás nálad.”

Ebben mi lenne az skizókám? Írtam nézz utána bizonyos szavak jelentésének, mielőtt nekiállsz másokat gyalázni!

„elég gyér ez a blog”

Ha egy femináci ezt írja, akkor a Valóságban valami olyasmit jelent, hogy zseniális. Egyébként megint az mondja, aki még ahhoz is hülye, hogy blogot indítson.

„alig kommentelnek”

Mi köze a kommentek számának a minőséghez? Nem a hozzászólások miatt jött létre, mint mondjuk Wolf barátodé... ja már nem is a barátod, ugyanis még ő is kibaszott, mint macskát szarni :D Amúgy csodálkozom, hogy csak most jössz ezzel a "támadással".

„Nem aratsz túl nagy sikert”

Dehogynem. Itt is, máshol is. Nálad milliószor nagyobbat :)

„Ez a bajod végső soron, ugye?”

Írtam már sokszor, hogy ne erőltesd a pszichológiát!

„Nem szeretnek téged eléggé.”

Nem celeb akarok lenni, de még így is milliószor többen "szeretnek", mint téged. Ha már a szeretethiánynál tartasz, nálad elég erőteljesen meglátszanak a tünetei.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása