Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. december 02. 19:23 - The Cortez

Való Világ 9 - A kurvák támadása

Való Világ 6 - A kurvák támadása címmel akartam posztot írni 2014-ben, amikor ez a blog még csak tervben volt. Már akkor is szinte csak ribancoknak állt a műsor, így sejthető, hogy 4 év elteltével még durvább lett a helyzet.

mn_1541228540vv_1.jpg

A Való Világ mindig is sok kurvát és primitív szarházit vonultatott fel, de az 5.-ik felvonásig azért még odafigyeltek az arányokra. 2014-ben, amikor a RTL az RTL II-re száműzte a műsort, akkor szinte már csak tinédzser-huszonéves, agyhalott, irritáló senkiháziak uralták a villát. Később a szerkesztők évadról évadra lejjebb építették a színvonalat, illetve egyre botrányosabb forgatókönyvvel próbálták feldobni a szánalmas kis valóságshow-jukat, így a 9. részre ott tartunk, hogy az összes nőnemű egy nagypofájú kurva, a srácok között meg jó, ha akad 2 normálisabbnak tűnő tag. 
„Ha nem teccik nem kee nézni!...ellehet kapcsóni!” — fejtik ki a futószalagon legyártott véleményt a proli műsorkészítők, valamint a még hulladékabb rajongók. Valóban nem kell nézni, de egyrészt szinte lehetetlenség elkerülni a róla szóló híreket, másrészt mivel az alantas ösztönökre hat, eszerint akaratlanul is kíváncsivá teszi a fogyasztót, ha az valahogy találkozik vele, ráadásul a megbotránkoztató jellege miatt van egy erősen addiktív hatása is. Sokan úgy tartják, hogy az igényes polgár foglalkozik a környezetével, ezért ha nem is bámulja rendszeresen ezt a szart, azért néha bele-bele pillant vagy legalább utánaolvas. Arról se feledkezzünk meg, hogy kritikát is kurva nehéz úgy írni, hogy az ember még csak fél percet sem látott belőle.
Mivel engem bevallottan érdekel, hogy kik költöznek be a villába, ezáltal általában mindig belelesek-beletekerek az első pár epizódba (nem kell ehhez TV, ugyanis az internet korszakában élünk, pluszban már a youtube-ra is fel vannak töltve az adások). Így történt ez idén is, ennélfogva pontosan tudom, hogy többek között a valójában végtelenül primitív, bár a VV-s kurvákat a helyükön kezelő Radics Attilát is kicastingolták, aki nem rég még egy ígéretes, piros pirulás videobloggernek tűnt.
Az új évadban taktikából basznak a riherongyok, amiben végül is nincs semmi újdonság, mert ha belegondolunk a Valóságban is gyakran emiatt csinálják, csak ott érdeknek nevezzük. Már nem kell hónapokat várni az első kúrásig, hiszen mostanra már az első néhány rész után megtörténik. Persze amikor a takaró alatt zajlik, akkor simán lehet, hogy imitálva van az egész, ami természetesen nem menti fel az ”aktusban” résztvevő luvnyát a kurválkodás vádja alól, mivelhogy a Való Világ továbbra is egy valóságshow-nak kikiáltott trashműsor, és nem egy rendes sorozat. Az egyik igazi, vagy legalábbis nagyon annak tűnő szexjelenet közben vicces hallani, amikor a faszcibáló ribanc, pénisszel a pinájában azzal van elfoglalva, hogy nehogy lekerüljön róla a takaró, mert az anyja nézi őt, aki aztán a végén még meglátja a lánya retkes picsáját. Egyébként a videóban látható, agyonplasztikázott műkurva már a kezdetektől fogva azt hangsúlyozta, hogy ő ”gyűrűs menyasszony”, majd ehhez képest nem sokkal a beköltözése után félrebaszott. Ebben sincs semmi szürreális, mert jól tudjuk, hogy a nők nagy része pont ennyire veszi komolyan a saját fogadalmát + a vőlegényét, illetve az sem titok, hogy ha egy csaj minél jobban menőzik a jegygyűrűjével, annál inkább félrebaszik/félreszopik. De az sem kizárt, hogy az ügy kapcsán állítólag megszólaló, kommentárja alapján igencsak balféknek tűnő, nyilvánosan megalázott férjjelölt, egyáltalán nem létezik. Ezeken kívül még interraciális szex is látható volt a villa falain belül. Igaz a legelső évadban is előfordult már ilyen fehér vs. fekete felállásban, ám a 9.-ben formabontó módon, néger vs. cigány aktusra kéjeleghet a nagyérdemű.
A Való Világ egy, a fiatal generációt szándékosan züllesztő-hülyítő szennyműsor, viszont az sem rossz elgondolás, hogy valamilyen szinten társadalmi korrajzot mutat be.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr9014411208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása