Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. november 16. 01:08 - The Cortez

Dr. Mangina rendel!

Dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész egy 2016-os RC News videóban szapulja a férfiakat, továbbá azt is tökéletesen bebizonyítja, hogy a diploma megszerzése korántsem egyenlő az intelligencia meglétével.

krasznai.jpg

Dr. Krasznai azzal indít az RC News videójában, hogy beteges a magyar férfitársadalom. A gyűlölködő nyitányt követően, a nőiről természetesen egy szót sem ejt. A plasztikai sebész aki a műsorban inkább önjelölt pszichológusként tetszeleg  azzal folytatja mondandóját, hogy a megváltozott erkölcsöket a magyar férfiak becsülettel kihasználják, és szegény nők ettől szenvednek... Persze hozzáteszi, hogy ő ezeket csak hallotta! Nos, ha ezeket komolyan elhiszi, akkor az a helyzet, hogy a doktor úr eddig rohadtul nem a nyugati civilizációban élt, mivel a Valóságban pont fordítva történnek az általa elmondottak. Szerinte a palik hozzáállása miatt nem találnak párt a 25-30 közötti ”hölgyek”. A fene nagy férfihibáztatás + áldozatkultusz közepette elfelejtette megemlíteni a szingliséget meg a faszkörhintát, valamint a férfiak társkeresési nehézségeit is.
Ezek után Dr. Krasznai a jól ismert femináci-mangina kliséket kezdi el pufogtatni: „Felelősségre nem vágynak a magyar férfiak” és „jó külsőt várnak el a magyar hölgyektől”. A másik nem felelősségvállalási igényéről, illetve a hipergámiáról, irreális elvárásokról ezúttal is mélyen kussol. A buksisimiért meg némi gázsiért okoskodó orvos szerint, a magyar palik semmit nem tesznek a külsejükért. Megjegyzi ugyan, hogy gyúrják magukat, de aztán rögtön felteszi a kérdést a maga 30 kilójával, hogy „gyakorlatilag kinek kell egy erőszakos külsejű férfi?”  amivel tökéletesen be is bizonyítja, hogy attól hogy valaki sebészként sok mellet, segget, pinát lát közelről, még egyáltalán nem ismeri a nőket.
Ezt követően kölcsönösen kinyalják egymás picsáját, valamint a nők elképzelt kiszolgáltatott helyzetéről társalognak a műsorvezetővel, Köböl Anitával, aki a videó elején úgy filmeztette le magát az operatőrrel, mintha éppen egy pornóforgatáson lenne, és aki csakis azért hívta meg magához a kóklert, hogy vele együtt a legnagyobb egyetértésben, safe space-ben, vitamentesen szapulhassa a férfiakat, sajnáltathassa a nőket.
Dr. Mangina felmenti a picsákat a saját kurvaságuk alól, mondván „mit tud csinálni szegény?”, továbbá azt is elmondja, hogy a fiatal lányok szenvednek a párkapcsolataikban, teszi ezt úgy, hogy a palik megpróbáltatásairól, intézményesített tönkretételükről megint egy kurva szót nem szól. 
A tenyérbemászó képű orvos a kihagyhatatlan félrebaszás témával zárja mangina gondolatait. Korrektségre továbbra se számítson senki, mivel Krasznai primitív kis világnézetében, kizárólag a férfiak kúrnak félre.

Ennyi manginaszar megnézése-elolvasása után már komolyan kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyit fizetnek ezekért a médiában. 


Kép forrása: Youtube

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2414375211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krisz101 2020.01.12. 11:28:44

persze az nem zavarja hogy az egymillio forintos ribanc mellműtét ek árát így vagy úgy de főként férfiak fizetik ki tehát kvázi belőlük él de nem kell aggódni nyolcezres megtekintés 2016 óta ez gyakorlatilag nulla

Krisz101 2020.01.12. 11:30:18

nevetséges főleg hogy az egymillio forint körüli ribanc mell műtéteket így vagy úgy de nagyrészt férfiak fizetik ki ellenben 8000 megtekintés 2016 óta szóval nem kell aggódni ez nem jut el gyakorlatilag senkihez

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.01.12. 12:10:55

@Krisz101: Eddig erre nem is gondoltam. Férfiakból él, de azért a nyilvánosság előtt szapulja őket.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása