Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. november 04. 18:07 - The Cortez

A kurvának öltözött nők károsak a férfiak egészségére

Súlyosan veszélyezteti a férfiak egészségét, melóhelyeken pedig a munkaképességüket is rontja a kurvának öltözött nők jelenléte  derült ki a Valenciai egyetem gender-kutatásából. 

my_short_jeans_by_marybubble-dbvwxvy.png

A kísérletet 84 férfi részvételével készítették el. A palikat egy terembe rakták, ahol egyenként egy Sudoku-puzzle játékot kellett megoldaniuk. A vizsgálat ideje alatt hol egyszerre, hol külön-külön egy ismeretlen férfi, illetve egy szintén vadidegen, ”feltűnően szép nő” (ami a femináci-mangina-liberális proli-polkorrekt szótárban, ordas kurvának öltözött nőszemélyt jelent) tartózkodott a helyszínen. A kísérlet közben monitoron keresztül figyelték az alanyok hormonszintjét, akiknek a kortizol szintjük kivétel nélkül, drasztikusan megemelkedett, amikor a nővel 5 percre kettesben maradtak.

„A kortizol a szervezet stresszhormonja, kisebb mennyiségben javítja a közérzetet és élénkít, azonban annak magas szintje szívbetegséghez, cukorbajhoz, magas vérnyomáshoz és impotenciához vezethet.” 

írja a Férfihang.

Tehát a kutatásból kiderült, hogy a nők által elkövetett szexuális zaklatás, nem csak ellenérzést, irritációt és kangörcsöt okoz az egészséges heteroszexuális férfiak számára, hanem a szervezetükre is súlyos hatást gyakorol. Ennek fényében az eddiginél is jogosabban tehetik szóvá/lázadhatnak fel, ha női részről érkező, szexuális provokáció éri őket. 


Forrás: Férfihang
Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3514352393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelemanus 2018.12.05. 17:01:40

Megerősítem, nalunk nyaron néha nem lehet ép ésszel kibírni egy műszakot.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása