Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. október 18. 02:04 - The Cortez

A bizalom átka

„A kapcsolat alapja a bizalom” - mondják a kék pirulások, miközben nem veszik észre, hogy a legtöbben pont a kurva nagyra tartott bizalommal teszik tönkre a párkapcsolataikat/házasságaikat.

heartbreak_by_melusineshines.jpg

Azt az embert lehet a legkönnyebben átbaszni, aki képes vakon megbízni másvalakiben, jelen esetben a párjában. Nem véletlenül létezik az a mondás, hogy csak azt lehet kihasználni, aki hagyja”. Ez utóbbit a blue pillerek persze már nem merik olyan sűrűn hangoztatni, mint a fent említett elcsépelt, röhejes közhelyüket.
A bizalom a gyengeség jele. Aki a bizakodás fontosságát emlegeti, és ráadásul képes teljes mértékben megbízni a másikban, az egyszerűen homokba dugott fejjel létezik, mert nem mer vagy nem akar szembenézni a szomorú, megrázó Valósággal. 
A „megbízom Józsiban, tudom, hogy soha nem csalna meg” és a „megbízom a barátnőmben, tudom, hogy nem csal meg” című ismert, ostoba, kínosan naiv mondatok előadói is pontosan tudják, hogy "szerelmük" félrekúrt már legalább egyszer, rendszeresen félrebaszik, vagy éppen hamarosan félre fog. Az ezeket hangoztató emberek az áldásos tudatlanságot, vagyis a „ha nem tudom nem fáj” nevű lábtörlőállapotot választják maguknak, tehát a bizalom szó mögé rejtőznek, hogy soha a kurva életükben ne kelljen tudomást venniük arról, ha a párjuk csúnyán átbassza őket. 


Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr814307861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

corto maltese · http://anarchistakispolgar.blog.hu/ 2018.10.19. 13:28:26

A Black Mirror 1. évad 3. része nagyon ide vág ehhez a témához, tulajdonképpen kvázi redpilles rész, bár a végső konklúzió már nem biztos (de az inkább a digitális technológia kritikája már, nem párkapcsolati).

3Omg0 2019.08.18. 23:58:03

és jó dolog magányosnak lenni? mert így bizalom nélkül ez elég kemény

3Omg0 2019.08.19. 01:07:33

vagy te is ehhez az MGTOW táborhoz tartozol? még új a téma nekem ezért érdeklődök

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2019.08.22. 21:49:27

@3Omg0: Mi köze ennek a magányhoz? Egyébként még mindig jobb az egyedüllétből fakadó magány, mint a társas kapcsolaton belüli.
Igen, én is MGTOW vagyok.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása