Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. október 14. 19:33 - The Cortez

Manginák a férfiszférában

Képzelj el egy igényes, intelligens baráti társaságot, akik egy kellemes nyári délutánon összegyűlnek, hogy jókat főzzenek, még jobbakat zabáljanak és kulturáltan szórakozzanak. Minden zavartalanul működik, mindenki kurva jól érzi magát egészen addig, amíg a levegőben terjengő illatok hatására, köréjük nem gyűlnek a szemtelen legyek, hogy azok az ebéd résztvevői idegein táncolva, retkes lábaikkal összemászkálva, illetve undorító nyálukkal beköpdösve tönkretegyék azt, amit a normális tagokból álló csapat kemény munkával összehozott. Megvan?... Na pontosan ilyen a férfiszféra meg a manginák kapcsolata is.

millennial_girls_expect_complete_submission_by_girlzruleownfuture-daab5y8.jpg

A manginák rendszeresen megjelennek az antifeminista oldalakon, valamint a férfi-női dinamikával foglalkozó blogok/fórumok hasábjain, hogy erőltetetten, a minimális tudásukkal okoskodva, kioktassák a tőlük nagyságrendekkel intelligensebb férfiakat, vagy éppen azért, hogy agresszív módon pattogni kezdjenek nekik. Ezerszer láttunk már ilyet, mégis sokan nem értik a jelenséget, pedig a válasz pofon egyszerű: a férfivaginák szolgalelkűségüknek és kutyatudatuknak köszönhetően, azonnal támadásba lendülnek, ha bármiféle negatív kritika éri a gazdit, vagyis a nőket. Tehát a fehér lovagok nem csak a pimasz legyekhez, hanem az éles hangon ugató, bokaharapdáló pincsikhez is kísértetiesen hasonlítanak, bár ezt már eddig is tudtuk. 

A fentiek fényében egyértelműen kijelenthető, hogy a férfiszféra az egyik legideálisabb vadászterep a manginák számára, ahol aztán lesben állva figyelhetik, mikor csaphatnak le gyanútlan férfiáldozataikra. Igazából nincs ezzel baj, amíg a helyükön vannak kezelve, azaz ha alaposan le vannak oltva és el vannak küldve a picsába. A moderálást/kitiltást nem tartom jó megoldásnak, mivel ha tetszik, ha nem, a szólásszabadság még őket is megilleti, másrészt ha már az elején kibasszuk őket, akkor azzal még esélyt sem adunk nekik, hogy valaha normális emberek váljanak belőlük. Persze más a helyzet, ha egy adott oldalon túlságosan elszaporodnak, vagy ha már túlmennek egy bizonyos határon. Az egyik legocsmányabb dolog, amit egy állítólagosan antifeminista lap megtehet az az, amikor a valóban antifeminista/Red Piller/MGTOW olvasóit kezdi el moderálgatni, rosszabb esetben kicseszni a site-ról, mert azok be merészeltek szólni a mangina trolloknak...

Bármennyire is irritálóak az őrjöngő férfipinák a manoszférában, még mindig inkább 1000-szer ők jelenjenek meg, mint a kamu antifeminista/Red Piller manginák. Na ők már pár fokkal veszélyesebb, rafináltabb ellenfelek. Ezekre a white knight-okra az a jellemző, hogy kurva jól ismerik a tipikus antifeminista/piros pirulás szövegeket, érveléseket, így ezeket alkalmazva adják ki magukat feminácizmus ellenes, racionális férfiaknak. Gyakran egy adott weblapot/blogot szemelnek ki maguknak, ahová aztán hosszú időre befészkelődnek (ilyen például VT 135, az A sorozatrandizó blog kamu antifeminista, mangina megmondóembere). Legtöbbször az a céljuk, hogy lezüllesszék, bomlasszák, belülről szétzilálják az oldalt. Ezen a téren Big G volt az egyik legdurvább eset, mivel ő nem csak a Férfihang kommentmezőjét piszkította tele manginaszarral, hanem még szerzői engedélyt is kapott az üzemeltetőktől, ami azt jelenti, hogy egy antifeminista férfi magazinban, cikkekben is terjeszthette a radikálfeminista baromságait.


Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3614300953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása