Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. október 03. 03:45 - The Cortez

Férfigyalázás a metrón

Fehérítőt locsol a férfiak faszára Anna Dovgalyuk, a hírhedt, orosz femináci joghallgató, mert idegesíti, hogy azok széttárt lábbakkal merészelnek ülni a metrón. 

subway_station_by_pauljavor.jpg

A 20 éves femináci szerint a "manspreading", vagyis amikor a férfiak széttárt lábakkal ülnek, az a "genderagresszió" egyik formája, a férfi dominancia egyik jele. Ezért a szentpétervári metrón átélt élményein felháborodva, megfogadta magának, hogy kőkemény igazságszolgáltatásba kezd: fehérítőt önt a terpeszkedve utazó palik ágyékára. A folyadékkal tönkrevágja a férfiak ruháját, a vandálkodásával pedig alaposan megszégyeníti őket. 

A harcos radikálfeministának korábban már volt más hasonló, szintén a metró környékén elkövetett húzása is, de a női dominancia és a nők által elkövetett, nyilvános szexuális zaklatás ellen, eddig még nem sikerült fellázadnia.


Forrás: itt
Kép forrása: itt

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr8114278347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása