Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. augusztus 26. 18:26 - The Cortez

Terjed a Red Pill

Kegyetlenül terjed a Red Pill. Nem csak a piros pirulás igazságokat és bölcsességeket hangoztatják egyre többen a magyar interneten, de még a femináci kifejezést is. A logikus gondolatok meg érvelések leginkább a nemek közti dinamikát érintő oldalakon-fórumokon olvashatóak, így előfordulnak a többnyire libsik által uralt Gyakorikérdések.hu-n is.

7beaeed3831a4535e89ed97d66fb41ed_1.jpg

Tipikus kérdés egy meglepően értelmes kérdezőtől: Kinek kéne egy kurva? A kommentmezőben természetesen cuckold fétises manginák, liberális prolik, na meg a 2-ős mérce miatt őrjöngő femináci picsák. Csak a szokásos, ám a válaszok között ezúttal hihetetlenül erős és átgondolt Red Pill-érvelések is olvashatóak.

Nézzünk meg néhányat a teljesség igénye nélkül:

 

„Csak dugásra kéne...

Igen kettős mérce, de ez van.

Minden nemnek megvan a szerepe.

Akkor lenne beteg világ, ha a nők cipelnék a cementes zsákot, amíg a férfiak ülnének otthon gyes-en.

Ja, ilyenkor már nem számít az egyenjogúság, amikor nem a ti károtokra történik az egyenlőtlenség?

Akkor tessék lenyelni azt a töredék dolgot, ami a ti károtokra történik az egyenlőtlenségből, és nem vergődni”.

 

„Engem leginkább amiatt bosszantana a dolog, hogy nekem hosszú-hosszú hónapokat kellett "küzdjek" érte, a legjobb formámat nyújtani, miközben másnak mint egy koszos felmosórongy úgy dobta oda magát, s az a valaki semmit nem mutatott fel neki. Lenne bennem némi durci. Ezeket az egyéjszakázgatós, lábukat pillanatok alatt szétdobós, magukat bárkinek odadobós nőket mondjuk alapból kerülöm”.

 

„Így van, kettős mérce, DE...

Mivel ilyen szempontból ellenkező neműek ellenkező nemekhez történő hozzáállásáról van szó, nem pedig egy addot személy nézőpontja által, mások különböző nemükből fakadó megkülönböztetésről ez jelen van és jelen is lesz.

Tetszik vagy sem, a férfiak így vannak bekötve és ez egy olyan kettős mérce ami nem fog változni amíg világ a világ és a jelenlegi ismerkedési szokások vannak.

 

Alapból rengeteg kettős mércén alapuló hozzállás van elég sok dologban mind ismerkedés, mind párkapcsolati szempontból, a különböző teendőkig, mindenhol. Ez pont egy olyan jellegű dolog ami PONT nem a nőknek kedvez és az ő szabad elvüket dicsőíti. Tetszik vagy sem, ez van.

 

Egészen addig amíg abból a feltevésből indulunk ami itt is gyakran elhangzik, miszerint a férfiakat csak a szex érdekli addig nem fog egyetlen férfinak sem szimpatikus lenni az amikor egy lány saját örömszerzésének okán, mindenféle jöttment, kanos, félrészeg pasival bújik ágyba.

Nincs benne kivetnivaló mert az ő dolga, de attól ez még csak egyetlen szempontból lesz pozitív egy férfi számára. Mégpedig akkor, ha semmi mást nem akar a lánytól csak szexet.

 

Lehet itt feleslegesen acsarkodni, attól mondd már meg, pontosan miért kellene szimpátiát ébresszen egy olyan lány a szemünkben aki bulik után engedi, hogy a sok kanos pasi meghúzza?

Hasonló, egyéjszakás kalandoknál ez jó pont, ha egy lány ilyen, komoly kapcsolat lehetőségénél viszont legalább ugyanannyira taszító.

 

Csini lányként lemenni egy buliba és engedni a kanos pasik ostromának nem túl nagy teljesítmény. Egy pasinak viszont ágyba vinni egy jó csajt egy buli után az közel sem megy ennyire egyszerűen.

És attól, hogy a lányokat nem szokta zavarni, sőt imponál nekik az, hogy egy férfinak jó a dumája, kiállása és könnyyen ágyba tud vinni egy lányt, de ennek ellenére mégis tud vele komolyan tervezni, egy férfit attól még zavarni fog, hogy a komoly kapcsolat reményében megismert lányt előtte ennyi kanos pasi meghúzta.

 

Kettős mérce? Valamennyire igen. Tudsz ellene tenni valamit? Nem. A férfiak így vannak bekötve, ösztönszerűen zavarja őket a tudat.

Egyedül talán azokat a férfiakat nem akiknek hozzá hasonlóan mindig pofon egyszerűen ment a csajozás, sőt a lányok másztak rá. Egy ilyen férfit nem zavar, de ilyen férfiból nincs túl sok és nem is arról híresek, hogy annyira el akarnának köteleződni a rengeteg felkínálkozó lány közepette.

Ez van”.

 

„A beteg társadalomról...

Akkor az mégis hogy van (mert a válaszokból/pontozásból egyértelműen meglátszik), hogy akik dicsőítik a könnyűvérű, ribi viselkedést azok normálisak, miközben TI nők mélységesen íltélitek azokat a férfiakat akik csak szexre hajtanak.

 

Kérlek áruld már el, erre az egyre válaszolj.

Az miért van rendben, hogy a lányok össze-vissza dugnak (ami rendkívül nehezen megy ugye...), sőt miért kell ezt még pártolni, dicsőíteni is az elfogadás mellett, miközben ti lenézitek azokat a férfiakat akik elsősorban szexre hajtanak?

Mert ez már a kettős mérce határán is túlmegy”.

 

„Mivel az ember az állatvilágból származik, az evolúciós ösztönök ugyanúgy hatnak rá. Márpedig a nemi szelekció férfi és nő között másféle stratégiát alakított ki, és ez nem kedv kérdése, hanem ténykérdés. Ezért nem ugyanaz a kategória a kettő. A férfi "magszórásnak" a női megfelelője a hipergám ösztön, hogy az elérhető férfiak köréből a legbefolyásosabb,leggazdagabb, legtalpraesettebb legyen az utód apja. A k.rválkodás más,mindig a feslett erkölcs eredménye egy nőnél, de okozója több minden lehet. Lényeg, hogy egy ilyen nő semminyire sem jó parti, mert a kakukktojás effektus miatt (amikor másnak a kölkét nevelheted fel) ösztönösen kialakult az évmilliók során egy utálat az ilyen nők irányába. Viszont egy férfi félred.gása nem eredményez kakukk gyereket, sőt minél több nőt tud lefektetni valószínűleg annál jobb a génkészlete, ezért lesz ösztönösen vonzóbb a nőknek. Kettős mérce? Valójában nem is, mert eltérő stratégiákról és ösztönökről van szó”.

 

„Hasonlat, igaz az mindig sántít, de, be mész egy jó, szép étterembe, ahol meg kapod a kedvenc kajád, viszont tudod, hogy a tányérodat előtte WC-nek használták. Kimosták, fertőtlenítették, tehát bajod nem lehet tőle, de a tudat végett még sem fogod megenni. Mondhatod azt is, a mult elmúlt, igaz, viszont nem kitörölhető és mindig is meghatározza a jövőt”.

 

„Szokásos közhelyes kamuk a ribik mosdatására.

 

1. A 'kiéli' magát dolog extra nagy hülyeség. Aki 16 évesen ribi volt, az az esetek túnyomó többségében 36 évesen is az.

 

2. Tapasztalat: Eddigi legnagyobb karriert befutott barátnőmnek 5 exe volt, egyik legbénább volt az ágyban, tudása a misszionárusig terjedt.

Másik barátnőmnek, akinek egyetlen egy barátja volt, pornhub-ról utánoztunk poénból pornókat.

Ennyit erről.

 

Még mindig nem az egomat bántja, vagy csak szűzt akarnék.

Az éttermes hasonlat tökéletes.

Ha kihoznak az étteremben egy finom ételt neked, tudod, hogy arról a tányérról már ettek, de nem fogsz undorodni.

De ha a szaros WC-be mártogatták volna a tányért, akkor elmegy a kedved tőle. Hiába tudnád, hogy már patyolat tiszta.

 

Az én farkam nem szaros wc kefe, mindig undorodtam a ribiktől. Azzal a különbséggel, hogy eddig az összes vihogós, hülye pic_a volt. Ez meg értelmes, aranyos. Na mindegy, kár érte”.

 

És végezetül jöjjön a top komment:

 

„Senki nem hasonlította a nőket a WC-hez, hanem egy hasonlatot mondott amivel próbált rávílagítani a dolog pszichológiárjára. Ennyi diplomás vagy egyetemista nőnek miért kell ezt külön megmagyarázni, hogy mit hogyan kell érteni?

Háromféle eset létezik.

1. A férfit zavarja a dolog

2. A férfit nem érdekli

3. A férfi külön örül is neki

 

A harmadik lehetőség elég ritka és nem is gondolom, hogy túl normális hozzáállás lenne. Vagy mégis hogyan folyna le? Egy lány közli, hoogy igen, meg sem tudja számolni annyian mentek át rajta a bulis időszakában mert nagyrészt részeg volt, nem emlékszik rá, erre a férfi kitörő lelkesedéssel a nyakába ugrik, hogy "húú, ez tök jó, büszke leszek arra, hogy ilyen fantasztikus barátnőm van!"

 

Tehát marad az, hogy LEGJOBB esetben is csak nem érdekel egy férfit, de többségében zavarni szokott minket. Ergo, egy vonzó, szipmatikus tulajdonság nem lesz soha mert a mérleg nyelve a negatív pólus felé lóg, kivéve persze akkor, ha a férfi szexen kívül nem akar semmi mást a lánytól, akkor pozitív dolog.

 

Szóval a férfiak pont úgy kezelik ezeket a lányokat ahová ők saját magukat helyezték és, ha egyre gyakrabban tapasztalják akkor egyre inkább így állnak hozzá egy lányhoz már a kezdetektől fogva mert ezt látják mint általános viselkedést. "Könnyűvérű vagy, bulikban belemész ebbe-abba? Oké, gyere, dugjunk egyet aztán menj utadra, nem gátollak a további keresgélésben és önmagad kiélésében."

Talán el kellene gondolkodni, hogy ugyan miért nem akar annyi férfi szexen kívül semmi mást egy lánytól, miért nincsenek már hosszan tartó kapcsolatok mint 50-100 éve még javában voltak és miért van az, hogy egy 25 éves lánynak már van 15 "komoly" kapcsolata az egyéjszakások mellett amit csak jó esetben tud megsaccolni, hogy mennyi volt.

Hát nem véletlen, hogy pont azóta nem akarnak a férfiak sem túlságosan elközeleződni már amióta bejött a lányoknak ez a yolo, élj a mának féle hippi mentalitás?

 

A férfiakban ez ösztönszerű, ennyi. Épp úgy ahogy a nőkben is ösztönszerű, hogy tutyimutyi, félénk, gyáva férfihoz nem tudnak úgy vonzódni, nem tudják férfiként kezelni és párkapcsolatot kialakítani vele, hanem úgy kezelik őket ahogy ezen férfiak viselkednek. Haverként, akinek néha elsírhatják a problémáikat, lelkiznek kicsit és nem több.

Ahogy itt a könnyűvérű lányok egyből elkezdtek kiabálni és rugkapálni, hogy "kettős mérce, kettős mérce" az nagyjából annyira röhejesnek tartom mint amennyire ti tartjátok röhejesnek egy gyáva, beszari férfi nyavalygását itt, hogy nincs nője.

 

Le lehet szopni egy stadionnyi péniszt kettős mércére meg éld ki magad szállóigékre hivatkozva, minden jog és lehetőség adott hozzá, de utána nem kellene meglepődni, ha ez a férfiak nagy részében túl nagy vonzalmat nem vált ki és nem épp élete párjaként fog rátok tekinteni, hanem csak egy ingyen jegyet akar ő is a stadion közönségébe”.

 

 
Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7214203541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2018.08.26. 19:58:30

Kettős mérce, kisfaszom.

Férfi és nő sose lehet egyenrangú, egyenjogú.

Aki kúrt már nőt hátulról, tudja miről beszélek.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.09.03. 22:42:19

@Santer: Egyenjogúak lehetnek, de egyformák nem.

Krisz101 2020.01.12. 11:08:56

úgy érzem nagyon optimista vagy, vagy voltál. ez a trend szerintem megállt, és visszafelé megy, legalábbis stagnál.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása