Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. július 21. 20:07 - The Cortez

Ajánló: 5 ok, amiért a feminizmus hülyeség

Új videót dobott ki a PestiSrácok.hu csütörtökön, amiben Social Justice Emília rántja le a leplet a radikálfeminizmusról és a feminácikról. 

sje-feminizmus-thumbnail.jpg

A Social Justice Emília név, és az a tény, hogy a csaj Csintalan Sándor lánya, senkit ne ijesszen meg! Bár azért nem árt fenntartásokkal kezelni a videót, mivel antifeminista nőkkel nem egyszer befürödtünk már.
Emília a radikálfeminizmus valódi arcát tárja a nyilvánosság elé. Szövege a férfiszférán belül mára már közhelynek számít, de a társadalom nagy része még mindig nincs tisztában az igazsággal, tehát ép ideje volt, hogy egy ilyen felvétel végre napvilágot lásson. A csaj beleáll sok fontos témába: nők elférfiasítása, férfiak kiherélése, bérhiszti, MeToo-terror stb.
Természetesen a videoblogger nem teljesen felkészült. Hülyeségeket állít a liberalizmus, a kommunizmus, a nácizmus, fasizmus + a feminizmus kapcsolatáról, ráadásul még a bizalomról is okoskodik. Beszédében a feminácizmust alaposan összemossa a classic feminizmussal, igaz ez nem számít akkora hibának, mivel a cél a figyelemfelkeltés volt.

Kép forrása: PestiSrácok.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr3314127207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása