Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. július 07. 21:22 - The Cortez

Eközben Zamárdiban 2018

main_stage_by_clipperfilms-d59inay.jpg

Kurvák, már megint kurvák!!! MeToo-botrányok ide vagy oda, idén is tombol a szexuális zaklatás kultúrája, ráadásul minden évben egyre durvább a helyzet (egyesek pontosan úgy néznek ki, mintha az utcasarokról érkezek volna, míg mások mintha valamelyik femináci tüntetésről). Már rég olvashattunk balaton soundos, ribancos cikket, de ki tudja, idén talán megörvendeztetnek minket eggyel a Partyzoo szerkesztői, akik megdöbbentő módon, elmondásuk szerint besokalltak a rengeteg fedetlen picsa látványától.  

Zamárdi hírhedt híres fesztiválján már egyáltalán nem számít a kor, ugyanis 12-14 éveseket is simán beengednek. Ha valami számít, az kizárólag a bevétel, de ha már a pénznél járunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy nem árt, ha az odalátogató férfiaknak is van 1-2 plusz forint a zsebükben, már ha ringyókat akarnak felszedni (a legtöbbjük köztudottan kurvázni jár oda).

Érdekesség, hogy míg Svédországban beszüntettek 1 zenei fesztivált az állítólagos szexuális zaklatások miatt, addig itthon, ahol minden évben a nők követik el ugyanezeket, még csak fel sem merült soha a betiltás gondolata. Egyébként a Balaton Sound kurva sok idő után eljutott oda, hogy néhány ribancnak öltözött molesztáló, a kirakott picsájánál még nyíltabban vállalja a saját ringyóságát.

Összességében elmondható, hogy idén is elkurvult nagyot ment a prosti életérzés. Tarolt mindenhol: a VIP-ben, a tömegben, valamint a Sound egész területén. Tehát ebben az évben hatványozottan igaz a Bitches Everywhere, azaz Ribancok mindenütt című mondás. Jövőre vélhetően ugyanekkora, ha nem még nagyobb kurvulás, illetve még több szexuális zaklatás várható, még több luvnyával megspékelve.

Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7514099531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figy L M 1 ideYEeeah 2018.07.07. 23:28:25

Még ha jól néznének ki! Hamburgeren meg coca colan élő tepedt zsírpicsák kirakták a löttyedt seggüket. Ez gáz!

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.07.08. 17:11:43

Ja, de vannak köztük fitneszpicsák is.

Inzon 2018.07.08. 21:00:09

Na és akkor mi van?
Menj oda te is, és szedj fel párat ezek közül. Bár szerintem olcsóbban jársz a rosszlanyok.hu szolgáltatásaival.
Nekem sincs se pénzem, se időm, hogy Zamárdiba menjek. Ezt egy kicsit bánom, de talán jobb is így. Így hát aztán itthon kell kihoznom magamból a legjobbat, ha könnyű lányt akarok felszedni valahol.

"Érdekesség, hogy míg Svédországban beszüntettek 1 zenei fesztivált az állítólagos szexuális zaklatások miatt, addig itthon, ahol minden évben a nők követik el ugyanezeket, még csak fel sem merült soha a betiltás gondolata."
Normális esetben ez engem is dühítene, de most őszintén: szerinted a Sound-ra járó srácok bánják, ha szexuálisan zaklatja őket egy ottani, akárcsak átlagos külsejű lány?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.07.09. 23:23:04

@Inzon: Már lekéstem és tényleg sokkal olcsóbban járok a Rosszlányok.hu-val.

Ha a szexuális izgatáson kívül kapnak tőlük mást is, akkor nem annyira.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása