Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. július 02. 18:17 - The Cortez

Ha nyár, akkor férfigyalázás!

Egy éven belül, általában 3-szor önti el a femináci/mangina szar az internetet: először január elején, aztán félévkor, vagyis június környékén, végül pedig Karácsony tájékán-két ünnep között. Természetesen bőven akadnak más időpontok is, és nagy ritkán még az is előfordul, hogy elmarad valamelyik kötelező férfigyalázás. Aki esetleg azt hinné, hogy idén végre megússzuk az összeset, azt el kell keserítsem, ugyanis június 22-én megkaptuk a 2018-as, nyári lebaszást.

random_ballbusting_02_by_pietklaassen976-d7orlsg.jpg

A TELE VAN A TÖKÖM ! című blog televanatokom nevezetű szerzője vagy egy femináci picsa, vagy 1 elfajzott mangina, de az is lehet, hogy csak egy unatkozó troll, aki jókat röhög a posztja alatt található kommenteken.
A cikk tartalma hihetetlenül erőltetett, nagyrészt az unalomig ismételgetett férfigyűlölő, feminista hisztit és hazugságokat tolja a pofánkba, ami simán arra enged következtetni, hogy az író tényleg egy agyhalott nőszemély, aki a saját baromságain kívül, semmi mást nem képes felfogni. Ha valóban az, akkor még gázabb a helyzet, ugyanis volt képe csak ezért az egy, szar bejegyzésért blogot indítani, amelyben egyértelműen azért örjöng, mert nem kap alanyi jogon alfahímet. 
A poszt alatt olvasható hozzászólások, meglepő módon egész értékesek: több antifeminista + red piller tag írt le hatalmas igazságokat, de még MGTOW-kollégák kommentjei is előfordulnak.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr2614088885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása