Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. június 23. 21:40 - The Cortez

A bétaság kimaxolása

Hunn, a Férfihang egyik újabbnak számító kommentelője szerint, a kurvázás az valójában nem más, mint a „bétaság kimaxolása”. Szerintünk a helyzet meg az, hogy Hunn kolléga ettől nagyobbat nem is tévedhetett volna!

emancipation_of_women_by_propaganda_panda.jpg

Hunn az egyik leghírhedtebb kommentelő a Hangon. Leginkább a szélsőséges nézeteiről ismert, de azért akadnak okos gondolatai és összeszedett hozzászólásai is. A férfiszférán belül, az incel-lét (nem önként vállalt cölibátus) téma foglalkoztatja a legjobban. Elmondása szerint, hosszú éveken keresztül, ő maga is incelként szenvedett a gyerekkora óta tartó, feminista- és Blue Pilles kondicionálásnak köszönhetően, viszont mára állítólag kigyógyult belőle a Red Pill meg a Game segítségével.
A rövid ismertető alapján ugyan teljesen hiteles tagnak tűnhet, azonban egy ponton mégis rendszeresen ellentmondásba ütközik: szerinte a kurvázás a bétaság kimaxolása, a férfiak kizsákmányolása, ezért ha lehet, inkább 1 pali se csinálja. Elég furcsán gondolkodik, mivel pont a prostizás a lehető legjobb megoldás az incelek számára. Köztudott tény, hogy rengeteg omegának a ribancokhoz járás az egyetlen esélye, hogy szexhez jusson. De az sem titok, hogy az alfák is kurvázgatnak időnként, ők is kifizetik a pina árát, és mégsem változnak bétává. Persze értjük, hogy az a legnagyobb alfaság, ha még a hivatásos ringyó is ingyen bevállal minket, vagy ami még nagyobb, ha ő fizet nekünk a baszásért cserébe, ám ilyen esetek valószínűleg irtó ritkán fordulnak elő. A „férfiak kizsákmányolása” szöveget viszont simán a kliensbüntetésért lobbizó feminácik pofájába lehet nyomni, amikor azt hazudják, hogy a prostitúció a „nők kizsákmányolása”.  
A bétaság kimaxolása egyébként létező jelenség, de az semmiképpen sem a kurvázás, hanem sokkal inkább a párkapcsolat/házasság. A társadalom bele akarja kényszeríteni a palikat mind a 2-be (előbb az egyikbe, utána meg a másikba), hogy aztán nyugger korukig a nőjükért és a családjukért gürizzenek. Rengeteg olyan fiatalembert látni, aki huszonpár évesen, célokkal telve, igényes, esetleg sportos kinézettel összeköltözik valami picsával, mert még gyerekkorában elhitte a gyökér környezete kék pirulás élethazugságait, majd pár év elteltével egy röhejes, szar megjelenésű, hasitasis (!), nagy méretű családi kocsival járkáló, fullra elbétásodott forma lesz belőle. Természetesen a párkapcsolaton/házasságon belül is lehet alfaként működni, de sajnos erre is fájóan kevés példát tudunk mondani.

Kép forrása: itt

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7414066943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santer 2018.06.23. 22:41:01

Nem szabadna a férfiszférán belül úgy viselkedni, mint egy női munkahelyen az egymás szemét bármiért kikaparó hisztérikus picsák.

Hagyd békén a Hunnt, gyakjad a gané kurvákat ahol éred, vagy kúrjad, ahogy tetszik, de értelmes férfi nőkön nem kap össze, mert az maga az űberbétaság.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.06.24. 17:16:48

@Santer: Senki nem viselkedik úgy.

Nem bántottam, csak leírtam, hogy hülyeség, amit a kurvázásról írt. Eleve az, úgy meg még inkább, hogy közben meg akarja szüntetni az incel-problémát. Ezt a cikket az ő hozzászólásai inspirálták. Nem kaptunk össze a nőkön. Elolvastad egyáltalán a cikket?

Krisz101 2020.01.11. 12:39:30

@The Cortez: De ezek miért ide kerülnek ki ezt miért nem kot beszéli tek meg egymás között

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.01.11. 18:01:15

@Krisz101: Én nem vagyok ott, témának meg tökéletes volt.

Krisz101 2020.01.12. 10:17:55

@The Cortez: Kösz a választ de továbbra is úgy érzem túl Nagy jelentőséget tulajdonítanitasz ezeknek az embereknek egyébként veled privátban lehet beszélni az itteni elérhetőségeden?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.01.12. 12:00:50

@Krisz101: Hunnal alapvetően nincsen bajom.

Lehet, de akár facebookon keresztül a Magyar MGTOW Közösség csoportnak is írhatsz.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása