Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. június 10. 21:17 - The Cortez

A nők a nagyobb félrebaszók!

Végre kiderült, hogy a nők basznak félre többet. Esther Perel, amerikai pszichoterapeuta The State of Affairs: Rethinking Infidelity című könyve szerint, az elmúlt 20-30 évben, a nőneműek kábé 40%-kal többször kúrnak mással a párjuk háta mögött, mint a férfiak.

heartbreak_by_solus_christus.jpg

Nadia Bokody az ausztrál, egyébként szintén félrekefélő újságíró, a She said című blogján hivatkozott Esther Perel könyvére. Bokody egy angol tévéműsorban elmondta, hogy gyakorlatilag ok nélkül baszott félre. A férje nem szart magasról a fejére, nem alázta meg, nem viselkedett vele erőszakosan, vagyis rendes bétaként működött, amivel aztán alaposan meg is ásta a saját sírját: a csaj halál unalmasnak találta a kedvességét, így végül inkább más faszába ült bele.
Elmondása szerint csakúgy félrekúrt, mert megtehette ezzel egyértelműen utalva arra, hogy egy, még fiatal nőnek semmit nem kell tennie a baszásért, illetve arra, hogy a béta jó fiú az ő szemükben bármikor lecserélhető, megalázható, kihasználható, átbaszható. Magyarul felőlük aztán meg is dögölhet. 
Mindent összevetve, Bokody tökéletesen bebizonyítja nekünk férfiaknak, hogy semmi szükség nincs az elavult párkapcsolatra/házasságra.

Blogján más félrekefélő nőstények sztorijait gyűjtögette össze a Redditről. Ezekből a Zoom.hu lefordított párat, melyekből közzéteszek és röviden ki is elemzek néhányat:

„Egyikük például bevallotta, hogy notórius csaló. Több szexpartnerre volt szüksége, ám csak a 30-as évei után jött rá, hogyan léphet félre etikusan. Ekkor kezdett bele egy nyitott kapcsolatba, aminek hatására egyre kevesebbet hűtlenkedett.”

Ahelyett, hogy a ribanc már az elején 1 nyitott kapcsolatot keresett volna, 30 éves koráig összevissza baszott az addigi palijai háta mögött. Ebből a sztoriból is kristálytisztán látszik, hogy a szokásos élethazugságok helyett, inkább a nyitott párkapcsolat/házasság intézményének kellene több és nagyobb reklámot szentelni.

„Egy másik nő, azért csalta meg a párját, mert túl korán kezdett bele egy komoly kapcsolatba, és ki akart próbálni valami mást is. Azért nem mert szakítani, mert a családjaik túl közel kerültek egymáshoz.”

Ez a sztori tökéletes példája annak, hogy miért hatalmas nagy faszság 25-26 év alatti, "kíváncsi" picsákkal kezdeni. Mármint komoly dolgot persze. Továbbá arra is rávilágít, hogy miért felesleges összeszoktatni a szülőket, illetve miért jobb eleve nem bemutatni otthon a csajodat.

„Van, aki a szeszélyes természetével magyarázta, miért lépett félre. Hozzátette azt is, hogy egyáltalán nem érdekelte, mi van a másikkal. Olyan helyzetben találta magát, amelyben rájött, hogy nem is szereti annyira a párját, ezért akár meg is csalhatja. Mivel hirtelen szokott döntéseket hozni, nem gondolkodott sokat, hogy belemenjen egy viszonyba.”

Amikor a racionalizáló hörcsög működésbe lép! Bár ez a kurva még 1 gerinctelen szardarab is volt, mivel leírta, hogy magasról lefosta a palija fejét. Az alfával való találkozás után rájött, hogy mégsem szereti az emberét, ám ezt elfelejtette vele közölni, tehát ráadásként még egy gyáva férget is gyűlölhetünk benne.

Kép forrása: itt

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1114039250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.06.15. 13:23:58

"Olyan helyzetben találta magát, amelyben rájött, hogy nem is szereti annyira a párját, ezért akár meg is csalhatja"

Na ez az, ami soha nem lesz meg egy nőben.
Ha nincs meg - a női értelemben vett szeretetnek-szerelemnek - akkor az olyat, mint tisztelet, becsület, tisztesség-korrektség ne akarjuk számon kérni illetve elvárni.
Ezek férfiakhoz kapcsolódó jellegek, a férfiak értékrendjei és viselkedési normái.

A nő a SOKKALTA nagyobb ösztönlény, egy nagyon jó piárral a társadalomban.
E szerint is kell kezelni, e szerint is kell hozzájuk viszonyulni.
Eszközök, és nem egyenrangú társak.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2018.06.18. 21:59:56

@icipicicsipa: Tudjuk, hogy ők a nagyobb ösztönlények, és inkább csak az alfák iránt éreznek szerelmet.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása