Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. június 03. 22:51 - The Cortez

Kínos: Bulv Áron is félrebaszott

Egy régebbi, még 2011-es cikkre akadtam a neten, ami teljesen új fényben tünteti fel Bulv Áron, a bulvárceleb és megmondóember múltheti, óvodás szintű csúfolódását.

kovacs-aron-01291485705775881.jpg

Kovács Áron szerint, egy házasságból semmit sem szabad a nyilvánosság elé tárni. Ehhez képest a férfiasság mintaképe, illetve a párkapcsolatok/házasságok legnagyobb földi szakértője a Blikk TV-nek nyilatkozgat a totál érdektelen házasságáról, meg igénytelen bulvárműsorokban bohóckodik a gyerekeivel. Ha mindez nem lenne elég: még volt képe a félrebaszását is elújságolni a Másképpen - beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban, egy "mély interjú" keretében, miután Hajdú Péter show-jában nekiállt hazudozni a félrekúrogatását ileltően. Tehát igen csak vicces látni, amikor néhány évvel később, pont ő próbálja kioktatni Shane Tusupot a helyes viselkedésről.

„Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a női hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem”

Kurva érdekes, a múltkor még arról pofázott a komolyan vehetetlen médiaszemélyiség, hogy nem bűn a félrebaszás, ennek ellenére a fenti idézetben azt magyarázza, hogy mégis csak szar érzés a másiknak, ha átkúrják a fejét. A hűtlenkedésének ténye + a múltkori férfiellenes okoskodásának szövege arra enged következtetni, hogy Bulv Áron pontosan tudja magáról mennyire gerinctelen, ám ezt nem vallja be sem magának, sem a nyilvánosságnak, így inkább azzal oldja fel a kognitív disszonanciát, hogy tipikusan olyan hülyeségeket büfög fel a tudata mélyéről, olyan mentségeket gyárt, mint amiket a nők szoktak a racionalizáló hörcsög segítségével. Ezért mossa szándékosan össze a szexuális vágyat a szerelemmel, meg ezért olvashatunk olyan baromságokat tőle, mint hogy „nem bűn a megcsalás”.

Mindezek fényében nyugodt szívvel kijelenthetjük: Bulv Áron nőies aggyal gondolkodik.

 

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr7114021498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása