Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. május 27. 02:44 - The Cortez

Zeneajánló: Nem olyan lány

Eredeti cím: Nem olyan lány
Stílus: Electro pop
Nemzet: Magyar
Év: 2018

aly_at_the_disco_iray_by_darkhound1-dawblhd.jpg

Nem gondoltam volna, hogy valaha is Wellhellot, vagy akármi olyasmit fogok ajánlani, amihez Fluor Tominak bármi köze van, de a legújabb számukat igencsak eltalálták.
Miután Fluor megunta a homokos, egyben túlméretezett óvodás stílust (pontosabban inkább azt, hogy az egész ország jogosan buzizza, illetve annak néhány tagja állandóan meg akarja verni), komolyan vehetőbb göncök és igényesebb zenék mögé rejtőzött. Míg normálisabb ruhákat igen, addig tehetséget egyáltalán nem tudott magának vásárolni, így dalaiban továbbra is az irritáló, buzis hangon előadott félig rappelő, félig éneklő szövegeit tolja a mikrofonba. SP-t (Éder Krisztián), korábbi kollégáját, barátját, valamint élettársát (mivel 1 ideig együtt laktak) 1 hasonló kaliberű, ám pár fokkal sukárabb fiúkára, Diazra cserélte le, aki Tamáshoz hasonlóan, erősen meleg hangon nyávogja az oktávokat. Eddigi közös munkájuk során rengeteg tracket adtak ki, melyek között akadnak egészen jól összerakott, valamint rakat szar darabok is. Legtöbbjük alapja valamilyen külföldi sikeres nóta lekoppintása. Így van ez a Nem olyan lány című dalukkal is, amelyben felismerhető a 2009-es, Let The Bass Kick In Miami Bitch nevezetű partysláger. Ezt leszámítva, ezúttal végre egy teljesen korrekt zenét sikerült összehozniuk.
A Nem olyan lány egyértelműen 1 kemény szatíra, ami a 7köznapi kurvákról, azokon belül leginkább az agyhalott, egymást majmoló, minden egyediséget nélkülöző, fesztiváljegyért szopó-baszó diszkó- meg plázaribancokról szól. Ezek a picsák olyanok, mintha tényleg futószalagon gyártanák őket, és ezt tökéletesen be is mutatja a trackhez tartozó videoklip. A cím a kurvák hazudozására utal, arra amikor pofátlan módon azt állítják, hogy „én nem vagyok olyan lááááány”. A dalszöveg erős, a refrén ironikus, ráadásul Fluornak sikerült a buzis hangját gúnyos, csúfolódó rappelésre felhasználnia. Idén végre igazán stílusosan készültek a nyári időszakra (király lenne, ha ezentúl minden nyári sláger ezen a színvonalon mozogna). A szám, így a fesztiválszezon előtt különösen aktuális, ám hiába a kiváló téma + az odabaszós kritika, a célközönség (aminek egy része a formáció rajongótáborán belül is fellelhető) semmit nem fog felfogni belőle, nem fog eljutni az agyáig, hogy a zene róla szól, ezért hallgatni fogja a telóján, meg teli torokból fogja ordibálni a koncerteken.

Kép forrása: itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr714005312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása