Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A NYÚL ÜREGE

2018. április 14. 19:52 - The Cortez

Dark Triad (Sötét triász)

„Olyan ember, akiben mind a nárcizmus, a machiavellizmus és a pszichopátia megtalálható. Igen veszélyes ellenfél, párkapcsolatban pedig még veszélyesebb”. (Forrás: Járd A Saját Utad!)

kilgrave_smirk_digitally_painted_gif_by_licieoic-d9mddsf.gif

A nárcisztikus pali önimádó, kurvára beképzelt (gyakran a semmire) és sokszor önző is. Magát tökéletesnek, legjobbnak hiszi, miközben általában magasról leszar másokat. Pont olyanok, mint akiről az elnevezésüket kapták, vagyis a saját tükörképébe beleszerető Narkisszosz. Ez a személyiségtípus egyébként megfigyelhető az interneten trollkodó, egyszerű liberális proliknál is. 
A machiavellista törtető, másokat gátlástalanul manipuláló személy. Főelve: „a cél szentesíti az eszközt”  vagyis nem sok eszköztől riad vissza. Mindezek alapján, láthatóan nagyon közel áll a pszichopatákhoz, akikről lassan végre köztudottá válik, hogy nem éreznek sem szeretetet, sem megbánást, sem bűntudatot, sem lelkiismeret furdalást, sem empátiát, nem szoronganak, és nem tanulnak semmiből, még a saját hibáikból, hülyeségeikből sem. Megnyerőek, munkájukban gyakran sikeresek, ám szembehelyezkednek a törvényekkel, illetve a társadalmi szabályokkal, kiválóan értenek a meggyőzéshez, a manipulációhoz, az emberek irányításához meg a megrögzött hazudozáshoz. A saját céljaik vezérlik őket amelyekért bármit és bárkit hajlandóak feláldozni , ezért szinte állandóan kamuznak, átbasznak másokat. Mindezek mellett a külvilág felé gyakran az intelligens, barátságos arcukat mutatják.
Már eleve az is elég gáz, ha a sötét triász 3 alkotóeleme közül akár 1 is megvan az emberben, de vajon milyen lehet az, hogyha valakiben mindegyik személyiségjegy megtalálható? Egyenesen elképzelhetetlen, a nők sem értik, de azt viszont érzik, hogy valamiért mégis kurva erősen vonzódnak az ilyen típusú palikhoz.  

Forrás: WEBBeteg - Pszichopata, szociopata, antiszociális személyiségzavar
Kép forrása: itt

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://redstyleschool.blog.hu/api/trackback/id/tr1113834704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.17. 08:40:06

Persze, hogy kurva erősen vonzódnak mert ezen tulajdonságok megnyilvánulása általában:
- erő
- pénz
- hatalom

Magyarán minden olyan dolog, ami a nő számára kell a jövőbeni utódok életének a biztonságához.

"a szaporodás rabszolgái".

Krisz101 2020.01.17. 15:19:18

nárcisztikus pali, ilyen típusú pali..? mi az hogy pali? ez az a hazugság amivel évtizedek óta vezetik félre a pszichológia iránt érdeklődő embereket. a nők pedig szívesen tetszelegnek a sajnálj, én áldozat vagyok szerepben, sőt, ma már divat lett libsi feminista körökben minden asszertívebb férfire ráfogni, hogy ő nárcisztikus, patológikus értelemben, csak azért mert nem gazsulál a nőnek.

a valóságban erről természetesen szó sincs. legújabb kutatások szerint a nárcisztikusok legalább 40 de akár 50+ százaléka nő, akiknek a társadalom tálcán kínálja a lehetőségeket aljas képességeikkel való visszaélésre.

a férfi áldozatok legritkább esetben mernek segítséget kérni, vállalni problémájukat, attól való jogos félelmükben hogy a társadalom gyengének ferfiatlannak anyámasszony katonájának bélyegzi őket.

ezen férfi áldozatok gyakran hosszú évekre súlyos depresszióba esnek, életük, karrierjük törést szenved, vagy akár öngyilkosok lesznek.

feminista nőszervezetek mindent megtesznek hogy ezt a tényt szőnyeg alá söpörjék, akiknek vezetői, hangadói közül nagyon sokan maguk is pont ilyen nárcisztikus manipulátorok, és saját közösségükön belül is élősködnek a naív, kimosott agyú, alacsonyabb képességű nőtársaikon.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.01.19. 15:02:35

@Krisz101: Az egyértelmű, hogy nők között több a nárcisztikus, de talán még a pszichopata is.

„feminista nőszervezetek mindent megtesznek hogy ezt a tényt szőnyeg alá söpörjék”

Így van, és a társadalom balfaszabbik része (vagyis a többég) elhiszi nekik, és a baromságaikat ismételgetik.
A NYÚL ÜREGE
süti beállítások módosítása